"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 42

• 62 696
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Ранобудна птичка на 15 място сред най-печелившите турски дизита

# 676
  • Stara Zagora
Еркан Мерич и Демет Йоздемир на сватбата на Сенджер Челик 🧡

Последна редакция: пт, 26 юли 2019, 22:58 от Stoyanova26

# 677
# 678
Интервюто на Джан и Демет - част 1.

Част 2.

Демет на сватбата...💃💃💃

# 679
  • Stara Zagora

Последна редакция: сб, 27 юли 2019, 02:05 от Stoyanova26

# 680
Добро утрооо! Wink Hug Hug

Благодаря за снимките,видеата и инфото! Hug bouquet Hug bouquet

От фирма Mon Reve

Джан с фенове

Полното видео интервю за канал KosovoTV с Джан и Демет
Дълго е за това в скрит текс....
Скрит текст:
Ведущая: Привет я знаю, что вы очень заняты с сериалом, так как это очень беспокойное время, я благодарю вас от имени нашего канала, албанцев, боснийцев и балканских людей.
Джан и Демет: Мы благодарим Вас
Демет: Добро пожаловать
Ведущая: "Вы стали очень хорошим дуэтом благодаря этому шоу, у вас невероятная химия. Можно ли сказать, что вы югослав во всех интервью, но я думаю, что вы албанец"
Джан: это теория, вы сделали исследование, есть ли что-то, чего я не знаю?
Ведущая: "Не теория, я думаю, это факт, не так ли?"
Джан: мой папа албанец из Югославии, мой дедушка вырос в Приштине, моя бабушка в Скопье, наша семья приехала в Стамбул в 1959 году. Мои двоюродные братья со стороны отца говорят по-албански, они далеко, я не встречал их, но дяди моего отца, братья моей бабушки они говорят по-албански.
Джан: мои бабушка и дедушка (со стороны отца) иногда говорят по-албански вместе, но в нашем доме, так как я в основном вырос с мамой, мы никогда не говорили по-албански, только по-турецки, поэтому я не говорю по-албански.
Ведущая: "Тогда с твоим отцом?"
Джан: мой папа тоже не говорит на нем, он родился в Стамбуле...
Джан: мой дядя говорит на нем, так как он самый старший из 5 детей, и моя семья приехала в Стамбул после его рождения
Ведущая: "Значит, ты совсем не говоришь по-албански?"
Джан: Нет, я говорю по-итальянски, я ездил в Албанию один раз, чтобы навестить близкого друга, я встретил его в итальянской средней школе, я поехал в Тирану с ним. Я останавливался там около месяца, я использовал итальянский язык для общения, так как все там говорили по-итальянски, и мне было удобно в этом смысле во время моей поездки туда. Это более или менее то, что я могу сказать об Албании.
Ведущая: "Я знаю, что вас попросили выбрать между итальянской и албанской едой, и вы сказали, что албанский"
Джан: Каждый привыкает к тому, с чем вырос, и я не ставлю никакой еды над тем, что моей бабушки. Она делает большой borek, который занимает 3 часа, чтобы приготовить, это очень вкусно. Это отличный вкус и очень интересный вкус, не многие знают об этом, поэтому я всегда любила его больше. Конечно, я люблю итальянскую еду тоже, но я люблю албанскую еду больше.
Ведущая: "Вы отправились в Албанию в Тирану, даже если по совпадению, так как ваш друг был там. Тебе никогда не было любопытно узнать о своих корнях, чтобы посетить Косово и увидеть место, где родился твой дедушка?"
Джан: всякий раз, когда мне что-то интересно, я спрашиваю свою бабушку, но даже то, что она может рассказать, ограничено...

Ведущая: Я хочу кое-что спросить у Демет"
Демет: Я не албанка
Ведущая: "Ты нет"
Демет: Я люблю албанскую еду
Ведущая: Я читала, что у тебя болгарские корни. Вы очень позитивны, очень энергичны, вас невероятно любят, все любят вашу энергию не только зрители, но и все вокруг вас.

Ведущая: "Вы приехали в Стамбул в очень молодом возрасте, сначала вы танцевали, затем приняли участие в двух фильмах, затем вы взорвались в актерском переулке, так как вы оба стали успешными за очень короткое время, играя в важных шоу, ваша карьера заняла 6 и 5 лет, вы становитесь более успешными каждый год".
Ведущая: "Что вы можете сказать об этом молодым балканским девушкам?"
Демет: им не нужно начинать как танцоры, они могут действовать сразу, но это не похоже на то, что мы быстро стали актерами, и наши проекты были успешными, есть фон для этого, я получила 2 года театрального обучения 4-5 раз в неделю. Я была сосредоточена там и не могла действительно сделать что-то еще, даже если у меня было много предложений за это время, но, возможно, это из-за удачи или потому что я много мечтаю, возможно, это тоже повлияло. Я думаю, что молодые девушки должны получить образование, потому что мечтать важно, но недостаточно.

Ведущая: "Вы любите танцевать, и вы танцевали как профессионал, но затем вы перешли к актерскому мастерству, которое из них вы любите больше всего?"
Демет: Они как мои дети, я не могу выбирать между ними, у них обоих есть разные места
Ведущая: "Тогда почему ты выбрала актерство?"
Демет: наверное, потому что мне нравилось быть на сцене...

Ведущая: "Ты невероятно красивая девушка"
Демет: Спасибо
Ведущая: "мне пришлось выйти из моего собственного стиля, чтобы хорошо выглядеть рядом с тобой. Помимо твоей красоты у тебя есть твоя энергия, экран любит тебя, ты прекрасная актриса, это то, что привлекло мое внимание больше всего потому, что у меня есть дочь-подросток..."

Ведущая: "В сериале вы играете простую семейную девушку, но вы даете это чувство в реальной жизни тоже, ваше эго не большое. Как вы это делаете? это счастье, как вы можете объяснить это молодым девушкам?"
Демет: когда мечты сбываются остальное следует...

Демет: "Например, вам нужно почувствовать ауру этого дома, чтобы люди поверили, что вы живете в нем. Вы должны чувствовать себя здесь комфортно и видеть окрестности. Актерство никогда не выйдет реалистичным, если вы просто сидите на этом диване, чтобы сказать свои строки..."

Приятна събота на всички! Hug Hug Hug

# 681
Добро утрооо! Wink Hug Hug

Благодаря за снимките,видеата и инфото! Hug bouquet Hug bouquet

Полното видео интервю за канал KosovoTV с Джан и Демет
Дълго е за това в скрит текс....
Скрит текст:
Ведущая: Привет я знаю, что вы очень заняты с сериалом, так как это очень беспокойное время, я благодарю вас от имени нашего канала, албанцев, боснийцев и балканских людей.
Джан и Демет: Мы благодарим Вас
Демет: Добро пожаловать
Ведущая: "Вы стали очень хорошим дуэтом благодаря этому шоу, у вас невероятная химия. Можно ли сказать, что вы югослав во всех интервью, но я думаю, что вы албанец"
Джан: это теория, вы сделали исследование, есть ли что-то, чего я не знаю?
Ведущая: "Не теория, я думаю, это факт, не так ли?"
Джан: мой папа албанец из Югославии, мой дедушка вырос в Приштине, моя бабушка в Скопье, наша семья приехала в Стамбул в 1959 году. Мои двоюродные братья со стороны отца говорят по-албански, они далеко, я не встречал их, но дяди моего отца, братья моей бабушки они говорят по-албански.
Джан: мои бабушка и дедушка (со стороны отца) иногда говорят по-албански вместе, но в нашем доме, так как я в основном вырос с мамой, мы никогда не говорили по-албански, только по-турецки, поэтому я не говорю по-албански.
Ведущая: "Тогда с твоим отцом?"
Джан: мой папа тоже не говорит на нем, он родился в Стамбуле...
Джан: мой дядя говорит на нем, так как он самый старший из 5 детей, и моя семья приехала в Стамбул после его рождения
Ведущая: "Значит, ты совсем не говоришь по-албански?"
Джан: Нет, я говорю по-итальянски, я ездил в Албанию один раз, чтобы навестить близкого друга, я встретил его в итальянской средней школе, я поехал в Тирану с ним. Я останавливался там около месяца, я использовал итальянский язык для общения, так как все там говорили по-итальянски, и мне было удобно в этом смысле во время моей поездки туда. Это более или менее то, что я могу сказать об Албании.
Ведущая: "Я знаю, что вас попросили выбрать между итальянской и албанской едой, и вы сказали, что албанский"
Джан: Каждый привыкает к тому, с чем вырос, и я не ставлю никакой еды над тем, что моей бабушки. Она делает большой borek, который занимает 3 часа, чтобы приготовить, это очень вкусно. Это отличный вкус и очень интересный вкус, не многие знают об этом, поэтому я всегда любила его больше. Конечно, я люблю итальянскую еду тоже, но я люблю албанскую еду больше.
Ведущая: "Вы отправились в Албанию в Тирану, даже если по совпадению, так как ваш друг был там. Тебе никогда не было любопытно узнать о своих корнях, чтобы посетить Косово и увидеть место, где родился твой дедушка?"
Джан: всякий раз, когда мне что-то интересно, я спрашиваю свою бабушку, но даже то, что она может рассказать, ограничено...

Ведущая: Я хочу кое-что спросить у Демет"
Демет: Я не албанка
Ведущая: "Ты нет"
Демет: Я люблю албанскую еду
Ведущая: Я читала, что у тебя болгарские корни. Вы очень позитивны, очень энергичны, вас невероятно любят, все любят вашу энергию не только зрители, но и все вокруг вас.

Ведущая: "Вы приехали в Стамбул в очень молодом возрасте, сначала вы танцевали, затем приняли участие в двух фильмах, затем вы взорвались в актерском переулке, так как вы оба стали успешными за очень короткое время, играя в важных шоу, ваша карьера заняла 6 и 5 лет, вы становитесь более успешными каждый год".
Ведущая: "Что вы можете сказать об этом молодым балканским девушкам?"
Демет: им не нужно начинать как танцоры, они могут действовать сразу, но это не похоже на то, что мы быстро стали актерами, и наши проекты были успешными, есть фон для этого, я получила 2 года театрального обучения 4-5 раз в неделю. Я была сосредоточена там и не могла действительно сделать что-то еще, даже если у меня было много предложений за это время, но, возможно, это из-за удачи или потому что я много мечтаю, возможно, это тоже повлияло. Я думаю, что молодые девушки должны получить образование, потому что мечтать важно, но недостаточно.

Ведущая: "Вы любите танцевать, и вы танцевали как профессионал, но затем вы перешли к актерскому мастерству, которое из них вы любите больше всего?"
Демет: Они как мои дети, я не могу выбирать между ними, у них обоих есть разные места
Ведущая: "Тогда почему ты выбрала актерство?"
Демет: наверное, потому что мне нравилось быть на сцене...

Ведущая: "Ты невероятно красивая девушка"
Демет: Спасибо
Ведущая: "мне пришлось выйти из моего собственного стиля, чтобы хорошо выглядеть рядом с тобой. Помимо твоей красоты у тебя есть твоя энергия, экран любит тебя, ты прекрасная актриса, это то, что привлекло мое внимание больше всего потому, что у меня есть дочь-подросток..."

Ведущая: "В сериале вы играете простую семейную девушку, но вы даете это чувство в реальной жизни тоже, ваше эго не большое. Как вы это делаете? это счастье, как вы можете объяснить это молодым девушкам?"
Демет: когда мечты сбываются остальное следует...

Демет: "Например, вам нужно почувствовать ауру этого дома, чтобы люди поверили, что вы живете в нем. Вы должны чувствовать себя здесь комфортно и видеть окрестности. Актерство никогда не выйдет реалистичным, если вы просто сидите на этом диване, чтобы сказать свои строки..."

Приятна събота на всички! Hug Hug Hug

Прилича на интервютата на Слави Трифонов. Между тирадите на журналиста тук там госта успява да се вреди да каже две думи. Много тъпо като цяло. Няма нищо от мислите и същността на Джан и Демет. Жалко.

# 682
Здравейте, сладурки! 🤗🤗🤗

Долитам за бързо.
Благодаря за всичко споделено.
Алекс- Аси и целия екип - 🤗🤗🤗. Неуморни сте. За пореден път благодаря за превода.
Злати 🤗 за традиционното кафе.
Деметка много сладурска с оранжевия аутфит на рожденния ден от онзи ден ☺

Екипа сякаш като виждат края на приключението съвсем се отказаха да споделят снимки и видеа от сета. Обективно погледнато няма и смисъл де, но голямо затишие. Сякаш помежду другото ще заснемат последните 2 епизода, а ние така и ще ги изгледаме.

Страшно любопитно ми е ще видим ли сватбата на Санем и Джан и бебчето на Лейля и Емре? Много случки останаха, а никакво време.

Днес се надявам да изгледам епизода с превод, че го погледнах само след онлайна и то с едно око 😂. Напоследък малко като препускане го гледам сериала и имам чувството, че съм изтървала няколко епизода.

Дано да имате хубава Неделя ☺

# 683
Привет, птичета!:baby_chick:  

Джан тази сутрин..Confused

От IS на Джан...

От IS на Демет...

Благодаря руския превод на интервюто на Джан и  Демет, но ще  ще сложа тук и прекрасния превод на български на Мариана Върбанова Kissing Heartот групата Ранобудна птичка/ Erkenci Kuş във Facebook .

Mariana Varbanova
Скрит текст:
Интервюто е страшно дълго и затова го разделих на три части. Като в първа и в трета са въпроси към Джан Яман, а във втората са тези към Демет Оздемир.

ИНТЕРВЮ за албанска телевизия
Първа част

Жур - ка: Здравейте знам, че сте много заети с шоуто, тъй като това е много забързано време, благодаря ви от името на нашия канал, албанци, босненци и балкански хора."
Демет /Джан: Благодарим ви
Демет: Добре дошли
Жур - ка: Благодарение на този сериал станахте много добро дуо, имате невероятна химия. Може да се каже, че си югославянин, поне във всички интервюта е така, но мисля, че си албанец.
Джан: Дали това е теория, направихте ли проучване, има ли нещо, което не знам?
Журналистката: Не е теория, мисля, че е факт?
Джан : Бащата на баща ми е албанец от Югославия , дядо ми израснал в Прищина, баба ми в Скопие, семейството ми дошло в Истанбул през 1959 г. Братовчедите ми от бащата на баща ми говорят албански. чичовци, братята на баба ми, които говорят на албански. Моите баби и дядовци (от страна на баща ми) говорят албански, когато са заедно, на моменти, но в нашата къща, тъй като аз най-вече израснах с майка ми, никога не говорим на албански само на турски, затова не говоря албански
Журналистката: Тогава с баща ти…
Джан: Баща ми не го говори албански. Той е роден в Истанбул. Чичо ми го говори, тъй като е най-голямото от 5 - те деца и семейството ми е дошло в Истанбул, след като той се е родил
...
Журналистката: Значи изобщо не говорите албански?
Джан: Не, не говоря. Но говоря италиански. Ходих веднъж в Албания, за да посетя близък приятел, когото срещнах в италианската гимназия, отидох в Тирана с него. Останах там около месец, използвах италиански, за да комуникирам, тъй като всеки говореше италиански и аз се чувствах комфортно в този смисъл по време на пътуването ми там. Това е, което мога да кажа за Албания.
Журналистката: Знам, че са ви помолили да избирете между италианска и албанска храна и сте избрали албанска.
Джан : Човек свиква с това, с което е израстнал и аз не поставям никаква храна над тази на баба ми. Тя прави страхотен борек, който отнема 3 часа, за да се приготви и е много вкусен, тя прави и чеснова погача. Това е чудесен вкус и много интересен вкус, за който не много хора знаят, затова винаги съм го обичал. Разбира се, аз обичам италианската храна, тя е обичана по цял свят , но аз обичам албанските храни повече.

Журналистка: Отидохте в Албания в Тирана, по съвпадение, тъй като вашият приятел беше там? Никога ли не сте били любопитен за корените си, за да посетите Косово, за да видите мястото, където е родена вашия дядо?
Джан: Всеки път, когато се интересувам от нещо, питам моята баба, но дори и нещата, които тя може да каже, са ограничени, не защото дори баща ми помни много, затова нямам много за изследване.  

Жур-ка : Искам да попитам Демет за няколко неща.
Демет: Аз не съм албанка.
Жур - ка : Вие не сте!
Демет: Обичам албанската храна.
Жур - ка: Четох, че имате български корени. Вие сте много положителен, много енергичен човек, обичана сте невероятно много, всеки обича енергията ви, не само от зрителите, но и всички, които са около вас. Дошли сте в Истанбул на много ранна възраст, първо сте танцували, след това сте взели участие в два филма, след което избухнахте в актьорската лента. Тъй като двамата станахте успешни за много кратко време, имайки важни изяви, кариерата ви взе 6 години, а тази на Джан 5 години, и така всяка година е по-успешна от предходната. Какво можете да кажете за това на младите балкански момичета?
Демет: Те не трябва да започват като танцьорки. Те могат да се заемат веднага с актьорско майсторство. Но не може да станеш бързо актьор и проектите ти да бъдат успешни. Има фон за това, имам 2 години обучение в театрално майсторство по 4-5 пъти в седмица. Бях се съсредоточила там и не можех да направя нищо друго, макар, че имах много оферти през това време. Но може би това е късмет или защото аз мечтая много, може би това имаше и своя ефект. Мисля, че [младите момичета] също трябва да получат образование, защото да мечтаеш е важно, но не е достатъчно.
Сериалите и театрите са различни и така е, и в обучението. Да играеш на театралната сцена е различно от това да се играеш в сериал. На екрана постепенно ставаш по - добър ако имаш мечта и умения просто е въпрос на време. Броят на зрителите и успехът растат.
Да имаш опит и знания в главата си те кара да се чувстваш по-уверен, аз говоря за себе си, когато казвам това. За да получите добър опит [за младите актьори], могат да изследват и да се обучават, но ако те не мечтаят да се видят в шоута или филми, мисля, че не могат да бъдат много успешни.
Жур - ка: Обичате да танцувате и танцувате като професионалист, но после се от дадохте на актьорството, кое обичаш повече?
Демет: Те са като мои деца, между които не мога да избирам. Двете имат различни места!
Жур - ка: Тогава защо избра актьорското майсторство?
Демет : Предполагам, защото обичах усещането да съм на сцената. Аз изследвах това желание да бъда на сцената и с танците. Аз всъщност не се обучавах и не започнах да танцувам, защото исках, но защото трябваше да работя и така продължих и се радвам, че се стана точно така, защото бързото ми проспериране се случи благодарение на това. След като бях на сцената, това да си в контакт с хора и да правиш нещо, ми достави голямо удоволствие. Още като дете винаги съм имала тази мисъл „може би бих могла да го изиграя по-добре“, така че исках да опитам и това.
Джан : Аз имах това усещане също, аз си казвах "мога да го изиграя по-добре", когато гледах нещо.
Демет : Това не е арогантност!
Джан: Не, не е.

Демет : Но тъй като актьорът изобразява истински чувства, когато гледате сцена, си мислите, че можете да изобразите този характер и този момент от различна гледна точка с вашия собствен житейски опит, като че ли си казвате: „Щеше да е различно, ако аз го бях изиграла “
Очевидно съм се обучавала и развивала по-късно, но мисля, че всички актьори са имали желанието да бъдат на сцената и да бъдат наблюдавани, и можете да направите това само, ако имате това желание в себе си.
Жур - ка: Вие сте невероятно красиво момиче!
Демет : Благодаря
Жур - ка: Аз трябваше да се измъкна от моя собствен стил, за да изглеждам добре в близост до вас. Освен красотата си имате енергията си, на екрана ви обича и вие сте добър ролеви модел, това е, което привлече вниманието ми най-много, защото имам дъщеря тийнейджърка! В дизито играете обикновено момиче, но вие излъчвате това чувство и в реалния живот и его ви не е голямо. Как го правите, това ли е щастието, как можете да обясните това на младите момичета?
Демет : Когато мечтите се сбъдват, останалото следва. Като се опитвате да се адаптирате към следващото, в себе си минимализирате настоящия момент. Това не е преминаване към следващия проект. Ти още живееш в момента, но може да бъде успешно, да вземеш настоящата енергия и да я запазиш, и така този акт не се оказва като лъжа. Невъзможно е да си фалшив. Например трябва да почувствате аурата на тази къща, за да накарате хората да вярват, че живеете в нея. Тук трябва да се чувствате удобно и да видите околностите. Актьорите никога няма да излязат реалистично, ако просто седнат на този диван и си кажат текста по сценарии. Всичко е свързано с това, да можеш да видиш, то е свързано с това да обичаш живота твърде много, защото само по този начин се показва позитивната енергия. Не знам, може би, Джан също да мисли така, но красотата, талантът и актьорството са достатъчни само до известна степен. Ако не изобразявате лош характер, а изобразявате енергичен, естествен характер, това е предимство, защото това наистина се отнася до чувството да имаш удоволствие от живота. Жур - ка: Така ли се чувстваш, че играеш себе си тук и ще ти е по-трудно да играеш в някаква друга роля? Защото играете толкова естествено, сякаш сте момичето, което виждаме на екрана?
Демет: Не знам колко различна съм! Вие ми кажете!
Джан : Да, наистина, как го правиш това?
Демет : Благодаря Джан. Никой не е само лош или само добър, всичко е вътре в нас. Сега сме в 43-ти епизод, разбира се има нещо, което остава в нас от всичко това!
Ние научаваме нещо, но героите, които играем, вече съществуват в нас, има време, когато правим погрешни действия, имаме страхове, прекарваме време заедно с добри хора, това са всички герои, които изобразяваме. Мисля, че някой, който не е изпитал много, не може да бъде успешен в актьорството. Можете да бъдете по-успешни в изобразяването на даден характер, когато сте разнолики. Но изобразяването на зла роля изглежда по-съблазнително! Бих се изправила пред злото в мен.

Трета ЧАСТ, която не завърших, но ще го сторя утре.
Жур - ка: И така, Джан вие изучавахте право и в един миг се озовахте пред камерата, участвайки в 5 сериала, които бяха успешни. Знам, че не сте работил като адвокат. И все пак не са ли твърде различни тези две поприща?
Джан : Както Демет каза, човек трябва да получи образование в този живот, независимо дали е юридическо, медицина... Човек трябва да се образова не само в университета, но и да израстне като личност и това е заслуга на семейството. Така че това не е само правото, родителите ми ме възпитаха с много любов, дадоха ми възможност да уча в добри училища, имах добри приятели, израснах на добри места. Ако говорим за опит, те ми дадоха и възможността да изпитам много неща, като отидох в Америка и Италия в много ранна възраст. Става дума за това да живееш и изпитваш много неща, свързани с развитието на самия себе си. Изучаването на право според мен беше привилегия. Баща ми ме убеди да изучавам право, когато бях в гимназията, каза ми, след това прави каквото искаш. Бях ентусиазиран да изучавам право и го направих. Бях добър в това и намерих, че е много полезно дори и в актьорската игра, защото то развива уменията ви за запаметяване. Тук запаметяваме сценарии. Снимаме около 20 страници на ден и всички са заснети в момента. Демет и аз в 90% от времето изиграваме сцената само веднъж. Това е свързано с вашата памет, която трябва да бъде силна. За мен изучаването на право беше много полезно, то разви уменията ми за аналитично мислене. Правото е професия, полезността на която винаги може да се почувства в живота, дори и да имаш някаква друга професия, както Демет смята, че танците са полезни. Нейната физика е толкова гъвкава, че понякога снимаме музикална сцена и Демет прави чудеса. Ако сте спортист и по-късно станете актьор, можете да използвате в играта си физическите атрибути, които вашата спортивност ви носи. Каквато и да е вашата добродетел, може да я използвате в актьорското майсторство, тъй като изобразявате истинския живот и герои от него. Можете да използвате това, което сте изучавали, и всичко, което сте направили, за да подобрите себе си. Имам офис с двама адвокати партньори, които работят, а аз съм актьор. Не знам, ако това се случи, изглежда далеч, защото ще продължа да съм актьор, но имам офис, ако някой ден искам да се върна към тази професия.

Wink

Прекрасен ден!:high_brightness:

# 684
Здравейте!🤗
Благодаря ви за поместените преводи,така нещата стават по-ясни...и на мен ми се стори,че интервюто с тях не е пълно!Преведен епизода ,вече придоби закачлив нюанс,с една дума повеселих се!😄Остава неприятното чувството обаче,че всичко се скалъпва в последния момент и идва края на сериала,най-вероятно е подсилено и от слуховете за недобрите отношения на Джан и Демет...тя продължава да показва позитивизма,който журналистката описа и за който Демет мисля казва,че е от правилната насоченост на мисълта и адаптиране към всичко ,което я заобикаля,но при Джан от това, което помества съвсем не е така!Е разбира се само гадая,истината остава само за тях!😊
Няма да забравя да ви пожелая прекрасен ден!🤩

# 685

За тази снимка колко ли време ще му трябва на Джан за лайк...🤣

Жалко, че е в IS  на Демет...😉

😜

От емоционалната италианка Емануела 😘 която днес за втори път посещава сета и има щастието да се срещне пак с Джан, но този път и с Демет...

27 юли 2019...

14 април 2019...

Последна редакция: сб, 27 юли 2019, 14:28 от alex_94

# 686
  • Stara Zagora
Демет и Еркан Мерич добър приятел на Джан Яман 😂 🧡

И самия Джан

Последна редакция: сб, 27 юли 2019, 14:44 от Stoyanova26

# 687
От Джан Яман.😛

На правилното място, в правилното време...

# 688
  • Stara Zagora
Хванаха Демет и Еркан от сватбата 😂🧡

# 689
Още от Емануела...Blush

Занесох им подарък. Тя ме прегърна и целуна , а  двамата ми благодариха.
Те са красиви, щастливи и спокойни.
Предложиха ми сладкиши Ще ви разкажа всичко. Те са необикновени!
Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт