Първокласници. Тема 1

• 21 159
  • 758
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Помагалата и при нас излязоха 40+ лв. Ние събрахме по 60 за да останат в касата някакви и да се ползват при нужда.

# 451
И ние трябва да водим децата в 7.45ч и да ги прибираме в 17ч.
Всички учебници, тетрадки ще остават в училището, ще ги вземаме в петък, за да видим какво учат и как се справят. Съгласна съм с учителката на Месечинка, децата вечер ще са уморени и ако се изкушим да ги караме да направят нещо по-добре, може да има и обратен ефект.
Нашата учителка дори казва , че няма да дава домашни за почивните дни, празничните дни и ваканциите. Това ми е малко странно, но тя е с опит и ѝ се доверявам.

# 452
  • shumen
Ние ще трябва в 8 да ги водим и вземаме в 17,30 най късно.

# 453
  • На морето!
danaeka, при вас и гуменките за физическо ли са с конкретен цвят? Flushed

Нашата учителка дори казва , че няма да дава домашни за почивните дни, празничните дни и ваканциите. Това ми е малко странно, но тя е с опит и ѝ се доверявам.
Синът ми беше при учител със сходно мислене от първи до четвърти клас, при някои деца се оказаха недостатъчни упражненията в час и на занималня, но при други си беше много добре работеща схема.

# 454
То винаги е така, ако на детето му е трудно в час, така или иначе трябват допълнителни занимания в подходящо време. След училище абсурд!

Нашите деца почват в 8 20, занималнята е от 14-16, но могат да седят в училище до 18. Доста гъвкава схема като гледам, който иска може да си прибере детето рано, който не може - да го остави до късно.

Моят син става в 6 30-7, адаптиран си е за училище по рождение Rage ! Отдавна не спи на обяд, а в градината последната година не ги мъчиха. Аз ще трябва да се адаптирам, аз Triumph !

# 455
  • Варна
От 8 до 17 са нашите. Явно аз ще я водя, а баща й ще я прибира.

# 456
  • shumen
Да.И платненките са с определен цвят при нас.

# 457
Аз се чудя за джобните, по принцип има стол, храната обаче не я хвалят, предполагам че ще му събирам понякога обяд, но ще трябва да има джобни, вие предвидили ли сте нещо такова, чудя се и в какво портмоне да му ги слагам.

# 458
  • Варна
В нашето училище лавка няма, съответно няма да са им нужни пари.

# 459
  • Варна
Без пари. То няма и какво да си купува с тях. Ще пробвам тамошната храна, а ако не й допадне, ще приготвям аз нещо.

# 460
2 лв ще й давам да има в нея за всеки случай, ако й свършат пак ще ги заредя Simple Smile
За закуска в 10 ще слагам сандвич, за обяд на стола.
След обед ще е извън у-ще на занималня, пак ще слагам нещо дребно за хапване, че после е на английски или танци и няма да издържи до вечеря.

# 461
Аз няма да давам пари, защото няма да и трябват.

# 462
  • Варна
На нас ни казаха да сложим някой и друг плод за междучасията, а на обяд ще обядват в стола. Сутрин вкъщи ще си закусва, без друго ги искат чак в 8 на училище.

# 463
И нашите почват 8, ама по-късно от 7.20 няма кой да я води.
Вкъщи закусва 6.30, та си й трябва хапване в 10...

# 464
  • shumen
На нас ни предупредиха без пари и телефони.

Общи условия

Активация на акаунт