Професионални серии за коса 127

• 56 999
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
 VanessaDE златна си  Hug.

cocopanda не доставят до БГ като гледам имат само вътрешна доставка тъй,че се ползва превозвач.

OnDiNe_ това с травълите е супер попадение Дори само заради тях сайта е вече в списъка ми.

# 301
  • Велико Търново
Да споделя и аз впечатления от възстановяващата ампула на Лалга - косата ми напоследък е доста суха по дължините, независимо от солидното количество олиа и серуми, както и използването на хидратиращи или балансирани маски. Та, вчера  дойде ред и на ампулата - е, забравих да я затопля според инструкциите/другият път ще се коригирам/, нанесох по скалпа и дължините /остана ми за още един път/, разресах с дървен гребен и сложих шапка за баня, така постоях около 30 мин и изплакнах - е, отдавна не съм усещала толкова добре дължините, напоени, гъвкави, витални...Страхотна е, ще си купя задължително отново! Поне 1-2 пъти месечно използване ще даде чудесни резултати. Благодаря ви, че споделихте!

Принцесата, блогът ти е страхотен HeartbeatFlowers Hibiscus Пиши по-често!

# 302
  • Варна
  *Biskvitka*   Hug много е далеко от блог  Laughing. По-скоро е бабин тефтер с практически изстрадани съвети  Joy.
 Много ги харесвам и аз ампулите на Лалга-радвам се,че си доволна.   

# 303
Не смъква къна. Да препоръчате продукти за шуплеста коса?
А как разбра, че ти е шуплеста косата? Чудя се дали и моята не е.
Направи си теста с косъма в чаша вода-ако потъне - шуплеста е. Моята, без да е третирана, все е суха и цъфти, въпреки скъпите шампоани, маски и олиа и пр. Simple Smile)

# 304
Благодаря ти.  Ще опитам
И моята седи суха и цъфти. С протеинов шампоан и с нещо-си-плекс на Рубелиа се заглажда. На първото миене. На второто пак е суха Grinning
И кокосовото масло ми я къдри. А четох, че това е белег за висока порьозност.

# 305
  • Пловдив
А тази ампула на Лалга дали е подходяща след прясно боядисана коса? Онзи ден се боядисах, а имам и ампулата и се чудя кога да я използвам.

# 306
  • Пловдив
По мои наблюдения не бута цвета ампулата...

Аз днес се измих с шампоана. Сложих и маската ...обаче много бавно ми съхне косата... на това ли казват "порьозна"

# 307
  • русе
Аз не разбирам много, но от прочетеното до сега , мисля че "порьозната" коса съхне по бързо, от здравата, дано да не те объркам:blush:

# 308
Момичета, може ли консултация? Simple Smile Реших се да купя маската Макадамия и останах приятно изненадана след първата употреба - косата ми падаше тежко, беше много жива, с една дума страхотна. Така беше до третото ползване, на четвъртия път косата ми след употребата й изглежда някак изтощена, ако мога така да се изразя. Косата ми започна да се омазнява по-бързо от преди, а не съм нанасяла маската в корените, само по дължините. Струва ми се, че дължините са сухи и се заплитат...
Аз ли бъркам някъде? Посъветвайте ме какво да правя.
П.С. Мия косата си веднъж в седмицата.

# 309
  • Пловдив
Ами отвреме-навреме редувай маските , тъй като явно косата е имала нужда или от протеин или от хидратация . Ти си и дала едното , но след това е имала нужда от другото.

# 310
Имате ли отзиви за този продукт на Олисета за термозащита?
https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/termozashti … ro-di-luce-200-ml

# 311
  • Варна
Момичета, профи козметиката не може да се ползва като дрогерийната. Няма как да си купите една маска и да карате с нея докато свърши. Продуктите са силни и са създадени за третиране на проблеми. На 3-то четвърто ползване косата казва СТИГА и иска смяна на продукта.

lili_78 чудесно се отразява ампула Лалга на първо миене след боя. Боядисвам се с Олаплекс,което само по себе си означава многочасово клечане първо с боя,после с втората стъпка на Олаплекс,после с маска  Laughing. Затова и не правя ампулата веднага след боядисването,а на първо измиване. Лалга си имат и специални ампули за боядисване,но не съм ги пробвала. Все се каня и все си посягам към Олаплекс  newsm78.

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 16:19 от prinzesata

# 312
  • Miami
Момичета, Еластисайзър 500 мл може ли да се купи от друго място, освен от Златна рибка? Преди няколко седмици реших да си поръчам и направих поръчката, обаче след 2 дни ми се обадиха и ми казаха, че бил изчерпан и не се очаквало зареждане в следващите 3 месеца.

# 313
 И аз да дам отчет. След последните ми покупки трябваше да намеря добър протеинов шампоан - купих Редкен екстрийм синята опаковка Ш и Б. Сега комбинирам шампоана с К-Пак Иненз Хайдрейтор на Джойко. Много съм доволна, косата ми изгелжда по-плътна и не толкова перушинеста. Следя внимателно темата и планирам да направя една хидратация другата седмица.
Не съм купувала никакви ампули обаче, и се чудя какво да взема:thinking:
Евнтуално бих могла да помоля приятелка, която е сега в България да ми потърси ампулите на Лалга.
Колко според вас да поръчам и къде има "физически" магазин във Варна, където могат да се закупят?
Другият ми вариант е да купя нещо онлайн, или от амазон или има един Улта: https://global.ulta.com/
Ако на някой му се разглежда и иска да ми препоръча нещо, ще съм много благодарна.
Косата ми е тънка, руса, перушинеста - има нужда и от хидратация и от протеин:smiley:

# 314
  • Варна
  Hris4o  фузио дозите на Керастаз-тях поне ги има при вас. Концентрат Олео фюжън с брустер пикселист ползвам чат пат за дълбока хидратация. Повече си харесвам обаче Еластисайзъра. Моята изрусена перушина страда ако не си получи еластина,който се съдържа в него заедно с хидратацията.

Общи условия

Активация на акаунт