Професионални серии за коса 127

• 56 873
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
От няколко дни съм в голяма чуденка......И Хронолоджист серията и Серията за дълга коса на Керастаз ми свършиха.....чудя се дали да ги заменя за Lanza Keratin Healing Oil серията ? Flushed
Аз не съм кой знае колко впечатлена от Хронолоджист. Ланца ми хареса повече,а и тази която споменаваш е с масла,още по-добре за нашите къдрави коси. Аз от няколко дни си правя маски с масла,отдавна не съм си виждала косата толкова къдрава и послушна. Аз съм за Ланцата Hands V

# 571
Аз минавам да кажа, че lookfantastic има намаление на Kerastase с допълнение над 80 паунда подарък Kérastase Elixir Ultime фул размер. 

# 572
VanessaDE, маска с  кератиновото олио на Lanza ли правиш и кога-преди или след шампоан?Благодаря предварително.Flowers Hibiscus

# 573
  • София
Хроноложист има два варианта. Едната серия е тази за домашна употреба - шампона и маска, а другата е тези

Разликата е значителна. Меко казано. Това е една от любимите ми терапии - ритуали на Керастаз и всъщност най-добрия техен ритуал, който съм ползвала. Косаот случаитета след него е много жилава, плътна, жива, без фриз и гладка като коприна. От повече от 6 месеца ги издирвам отново да си ги купя и ги няма. Видях ги май в един немски сайт и навярно оттам ще ги поръчам. При този Керастаз Ритуал ефекта е поне 2-3 миенета на косата. Уникален просто.
Така че като коментирате Хроноложист нека да се знае, че става въпрос за серията за домашна грижа. Аз и нея харесвам, но не може да се сравнява с ритуала.

По отношение на Косопада.
 В 85% от случаите проблема е вътрешен, така е. Но при мен е защото повече от 2 години косата не ми падаше въобще и в един момент идва Катаген - периода в който косъма пада. Просото ми е гадно да го гледам иначе при мен е нормално.
Аз съм констатирала, че качествения протеин вземан допълнително спира косопада бързо и сега ще започна да приемам отново. Бирената мая също и много хубава, но аз я приемам предимно за кожата.
Витамин N или биотина се приема в 5000 единици за определен период, после се спира - там си има схеми на прием, преди съм го правила.

# 574
  • Варна
Магнолия имаше я Хроноложист в белфаер и докато се намотам да поръчам изчезна. Аз се бях сдобила с перлите в шишенце с помпичка от една дружка, която идея си нямаше какво са и за какво са 😂. Мислела, че са капсулки за лице. Ползвах ги с домашната маска, но свършиха. Ако засечеш някъде сета моля те свиркай.
 Кажи и какъв протеин вземаш. Само това не съм пила май 😂. Лятото ставам голям тревопас и е възможно да имам някакви липси знам ли. Биотин не смея да пия защото ми избивст пубертетски пъпки от него. Имам голям шишак макси хеър с биотин  и го пийвам чат пат.

# 575
  • на последния етаж
Момичета, взех си една маска на Keune и след около месец използване, минавам да ви кажа, че много ми харесва и я препоръчвам за хора с коси като моята - мека, тънка, гъста, чуплива, с фриз, боядисана, нормална към суха. Маската на мен ми оформя къдрици, решава проблема с фриза, дава блясък и усещане за подсилена коса, няма сухота на краищата.

Ето тази е маската:

От къде я поръча?

# 576
  • София
Лита, поръчах я от арлен.

# 577
  • София
Магнолия имаше я Хроноложист в белфаер и докато се намотам да поръчам изчезна. Аз се бях сдобила с перлите в шишенце с помпичка от една дружка, която идея си нямаше какво са и за какво са 😂. Мислела, че са капсулки за лице. Ползвах ги с домашната маска, но свършиха. Ако засечеш някъде сета моля те свиркай.
 Кажи и какъв протеин вземаш. Само това не съм пила май 😂. Лятото ставам голям тревопас и е възможно да имам някакви липси знам ли. Биотин не смея да пия защото ми избивст пубертетски пъпки от него. Имам голям шишак макси хеър с биотин  и го пийвам чат пат.

Издирвам я и като реша да поръчам ще ти пиша.
Иначе ето този прекрасен протеин пия. Сега пак го поръчах.
http://megazob.com/proteini/4354-syntrax-nectar-medical-454-gr.html

# 578
Не качваш ли килограми от този протеин?

# 579
VanessaDE, маска с  кератиновото олио на Lanza ли правиш и кога-преди или след шампоан?Благодаря предварително.Flowers Hibiscus
Не,правя си маски с натурални масла,вечер се намазвам,спя с тях и сутрин мия.Слагам няколко капки и в маската,зехтих ползвам за връхчетата всяка сутрин.Мислех,че ще мирише,но нищо подобно.Връхчетата ми вече не са сухи и като цяло косата ми изглежда доста добре.
Олиото на Ланца ми прави косата ужасна,моята е тънка и къдрава и като се намажа с него бухва като храст.

Принцесата,сетове има в нета,предполагам,че за тези говорите,има ги и в ибей и Амазон
https://www.friseurtotal.de/produkt/kerastase-chronologiste-coff … t-technique-13321

Магнолия да тези за домашна употреба имах предвид,не съм ползвала професионалните.Набелязала съм два салона около мен,които работят само с Керастаз и ще ги посетя,интересно ми е те кои ползват

Последна редакция: вт, 20 авг 2019, 22:44 от VanessaDE

# 580
Здравейте,
Този шампоан протеин или хидратация е според вас? Lakme Deep Care

# 581
Здравейте,
Този шампоан протеин или хидратация е според вас? Lakme Deep Care

Протеинов е,но не е хард протеин. Simple Smile

# 582
На мен ампулите на Лалга ми миришат на dior addict.. имат доста близки нотки според мен Simple Smile

# 583
  • Варна
 Може,но не е Адикт него го познавам до болка. Успях да разузная,че е Кензо ама кое  newsm78. Ще ходя в Мола да ги душа наред да видим  Laughing

# 584
Благодаря, polin4eto
Питах, понеже на мен ми действа много заглаждащо на косата.

Косата ми е тънка, рядка, обикновено с фриз, или по-скоро бухва, понеже май е порьозна.
С този шампоан става много загладена, няма го това бухване. Обаче няма и никакъв обем Grinning

Общи условия

Активация на акаунт