Професионални серии за коса 127

• 56 881
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
За косопад мога да ви препоръчам таблетките на Допелхерц
Много са евтини,но в сравнение с толкова прехвалените Приорин и Пантовигар са десет пъти по-добри.Освен биотина,който приеман самостоятелно не върши работа,съдържат и най-важните за косата аминокиселини ,метионин и цистеин.Аз вземам тези https://www.dm.de/doppelherz-haar-intensiv-kapseln-30-st-p4009932007701.html плюс аминокиселини на таблетки.Косопад нямам от месеци.Предполагам,че и в БГ ги има в ДМ а също и в Кауфланд се продават.

# 556
Аз съм много доволна от DUCRAY Anacaps против косопад.

# 557
  • на земята
Още един глас за  таблетките на Допелхерц с тях овладях косопада и с ампули Аминексил за около месец,месец и половина.
Доволна съм много ,не са скъпи Допелхерц,а помагат.

# 558
Някой използвам ли е този протеинов Ш на Маракеш
https://www.zlatnaribka.com/podhranvasht-shampoan-s-konopeno-i-a … cle-355-ml?page=8
Или да си взема нещо на Олисета. Гоня нещо бюджетно, за да изпробвам.

Последна редакция: пн, 19 авг 2019, 12:15 от Петя Танева 604618

# 559
+1 в клуба на косопада.

От две седмици е АД!  По възглавниците- коса,  по пода-коса,  по ластика - косааа ( говорим за много коса).... Алпецинът не помага. Ще почна серума на Епруваж и Давинеса, така и така ги имам. Мисля да взема и Аминексил няколко ампули + препоръчания Допелхерц, чееее положението не ми харесва. Такъв косопад не съм имала от преди 6 години... Тогава го овладях с чесън, нооо не понясям миризмата и ще опитам всичко преди да посегна към него.

# 560
Момичета, а какво използвате за преуош? Предполагам зависи много от косата?

За преуош за мен най-доброто си остава това на 3 more inches, първия път го взех на шега, сега го търся, но нещо не го намирам. Пробвала съм и на Алтерна, но там цената беше около 70 лв.

Цитат
Има ли някой ползвал олиото за коса на Кевин Мърфи - young again?

Не знам кое е олиото, но мога да дам отзив за терапията за много третирана коса без изплакване, когато усетя косата много суха винаги я ползвам и никога не съм усетила утежняване, пазя си я като очите.

Някъде по-напред в темата прочетох за миенето след престоя с боя. Мога да споделя, че когато се боядисвах с Мажирел попаднах на киселиния им шампоан от 100 мл. и съм сигурна, че има коренна разлика с него и без, дори го ползвам вече при измиването и с други бои, когато се боядисвам, може и да е грешно но... цвета се запазва доста време.

# 561
И аз съм с тежък косопад вече втори месец. Нито мазането помага, нито спрея на Медисютикълс!!! Просто, почнах нищо да не слагам , поне да не ме е яд за грижите, отишли на вятъра...

# 562
Имах страшен косопад, никога досега толкова силен, и то в предната част на темето, заради силен стрес и липса на въглехидрати, наложи се дори да си отрежа дългата коса, плаках. Колкото и скъпи продукти да купувах, не спираше, докато не започнах прием на биотин, желязо и на Джеймисън коса, кожа, нокти, отделно започнах по малко въглехидрати, поне един два дни седмично, въпреки че ендото ми ги забрани (а съм и вегетарианка и почти не ям млечни), пия бирена мая. Външно ползвам гела на Давинес, спрея на Меди и много маслени маски, смених Напура и Алтерна с !!! Фитовал и въпреки че не е профи, сякаш помага. Но пак казвам проблемите на косопада са вътрешни. Сега расте нова косичка и се успокоих. По-добре по-бавно да свалям кг., но да имам коса.

Последна редакция: пн, 19 авг 2019, 14:54 от sunnily27

# 563
Някой използвам ли е този протеинов Ш на Маракеш
https://www.zlatnaribka.com/podhranvasht-shampoan-s-konopeno-i-a … cle-355-ml?page=8
Или да си взема нещо на Олисета. Гоня нещо бюджетно, за да изпробвам.
Аз съм доволна повече от Маракеш (но не точно тази серия )  .С Олиосета серията за блясък по бързо ми се омазняваше косата и стоеше без обем.Подарих Ш и М  на сестра ми.

# 564
Благодаря ти, Карамелче! Видях, че в арлен е кръстено терапия, но на англ. си пише treatment oil, както всички подобни масла и затова така го написах. Предполагам говорим за него, ето това https://www.arlen.bg/product/6210/vazstanovyavashta-terapia-za-m … nt-oil-100ml.html
А аромата как е?

# 565
Благодаря ти, Карамелче! Видях, че в арлен е кръстено терапия, но на англ. си пише treatment oil, както всички подобни масла и затова така го написах. Предполагам говорим за него, ето това https://www.arlen.bg/product/6210/vazstanovyavashta-terapia-za-m … nt-oil-100ml.html
А аромата как е?

Точно за това става въпрос, да. За втори път си я купувам, аромата е много приятен, в никакъв случай не натрапчив, лек в същото време е с гъста текстура, прилича на маслото на Морканойл (ако го знаеш). Много силно възстановяваща е, за изрусени коси или много третирани е супер.

За измиването на боята която е по кожата, много хубава работа вършат кърпичките специално за тази цел, аз съм си ги купувала от салона до нас Wet Care пише на тях има ги в доста салони. За прпоръчване е преди боя да се намаже кожата с нещо като крем или олио, за да не се боядисва кожата.

# 566
Здравейте,
Сега забелязвам, че косата ми е адски изгорена.
Имам балеаж с обезцветяване и ми харесва, но явно не ми понася. Правен в преди 2 месеца. Преди около месец е постригвана косата. Не знам може и морето /2 седмици всеки ден / и още около 5 уикенда.
Какво да си взема да я се опитам да я оправя. Използвам и преса и сешоар на 3-4 дни.
В момента имам шампоан само Маракеш, масла на Лакме за суха коса, термозащита Напира и крем Ми аманте.
Прикачване една снимка на подобно нещо:

# 567
От няколко дни съм в голяма чуденка......И Хронолоджист серията и Серията за дълга коса на Керастаз ми свършиха.....чудя се дали да ги заменя за Lanza Keratin Healing Oil серията ? Flushed

# 568
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Има ли вариант в БГ да открия Лакме оксидант 1л.?

# 569
  • София
Момичета, взех си една маска на Keune и след около месец използване, минавам да ви кажа, че много ми харесва и я препоръчвам за хора с коси като моята - мека, тънка, гъста, чуплива, с фриз, боядисана, нормална към суха. Маската на мен ми оформя къдрици, решава проблема с фриза, дава блясък и усещане за подсилена коса, няма сухота на краищата.

Ето тази е маската:

Общи условия

Активация на акаунт