Професионални серии за коса 127

• 56 847
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Аз точно такова изправяне търся. Косата ми е чуплива, но безформено чуплива. Не ми стават къдрици, а дори и фризьор да ми ги направи, падат. Косата ми е тежка и не задържа прически. Всеки път я дърпам с четка и сешоар та да заприлича на нещо и да има някаква форма.
Така че може би това термо е точно за мен.

# 661
  • Някъде там
Пробвали ли сте новата боя на вела?
Искам да премахна чевеникавите пигменти от косата ми и се колебая между цвят 6.2 и 6.1 .
Кой от двата цвят е по подходящ ?

# 662
Момичета, знаете ли дали Златна рибка на Витошка е затворен? Не бях минавала от там доста време, а вчера като минавах и магазинът го нямаше. Имаше аптека и книжарница на мястото, където беше Рибката. В сайта им си седи като адрес и започвам да се чудя дали не се заблуждавам?

# 663
prinzesata, като терапия тази на Colorplex или тази на  Lalga би ми препоръчала?

# 664
Момичета, знаете ли дали Златна рибка на Витошка е затворен? Не бях минавала от там доста време, а вчера като минавах и магазинът го нямаше. Имаше аптека и книжарница на мястото, където беше Рибката. В сайта им си седи като адрес и започвам да се чудя дали не се заблуждавам?

хаха там си е, явно си го пропуснала. Понякога и аз се позаглеждам, докато видя коя е точно врата. Има и заведение до него точно и от там може да идва този проблем.

# 665
Благодаря, къде съм гледала и аз не знам.

# 666
Момичета, чета темата отдавна, но се чудя сякаш по-често предпочитаната  комбинация е шампоан с маска, а не с балсам. Сега съм в чуденка дали да не взема профи на L’Oreal Ш с М вместо балсам.

# 667
Аз винаги съм предпочитала маска пред балсам.
Просто повечето балсами са слабички и не са за моят тип коса.

# 668
На мен когато ми е много дехидратирана косата шампоан-маска-балсам ми действа страхотно.

# 669
  • Варна
prinzesata, като терапия тази на Colorplex или тази на  Lalga би ми препоръчала?

Честно казано не знам  Laughing. Ползвам и двете. Вземи по една и пробвай. За мен и двете са добри и резултата и след двете ми харесва.

# 670
Пробвали ли сте новата боя на вела?
Искам да премахна чевеникавите пигменти от косата ми и се колебая между цвят 6.2 и 6.1 .
Кой от двата цвят е по подходящ ?

И аз искам да се оттърва от червения оттенък, но май ми е в косъма. Преди години бях руса и там все на рижаво отиваше,  едва го убиваха тоя пуст червен цвят, идващ от не знам къде...

Каквото и да сложа, след измиване си червенее  😣

Сега и аз съм на ниво 6, та ще ми е полезен и на мен отговорът от някой вещ колорист в темата

# 671
  • София
От къде поръчвате Olaplex №1 и №2. Намирам ги в комплект за 195 лв. Продават ли се в по-малка опаковка от 100 мл?

# 672
С чуплива ,много суха коса съм,като краищата са по изгорени,не искам изведнъж да отрежа всичкото изгорено ,че ще заприличам на цветен телевизор в глават #2gunfire ,та ще си взема хидратиращ шампоан и балсам,но се чудя за по бърз разстеж на косата ,дали ще е добре ампули https://www.zlatnaribka.com/napura-t%7C0-anagen-post-terapiya-za … kosata-1br-h-8-ml ,или и този шампоан https://www.zlatnaribka.com/protiv-kosopad/shampoan-s-kofein-za- … ice&order=ASC , а хидратираща да е маска или балсама...,започнала съм от 1седмица и витамини да пия ,приемам съвети Hug

# 673
И аз се каня на ампулите за растеж на Напура, кякто и на шампоанс им. Някой може ли да даде мнение за тях?

# 674
  • Варна
  Напура е марка,която харесвам определено. Поддържам винаги шампоаните Анаген,Стамиген и Енерджи за силен косопад. Ползвам ги като преуош. Нанасям на скалпа и си постоявам известно време. После мия с друг шампоан.
 Ампули също имам почти винаги налични Анаген,Стамиген,Енерджи и тая за почистване на скалпа. Много момичета не ги харесват заради аромата на етерични масла.
 С годините и откакто започнах да ползвам осъзнато  Laughing профи козметика косата ми се промени много. Стана по-гъста,с по-плътен косъм и въобще изглежда добре. Напура като марка има не малък дял в това.

Viktoriai за да не останеш разочарована.....Шампоаните на марката не се пенят. Трудно се докарва нормална пяна с тях,ако можеш да го приемеш-вземай смело. Измиването с тях е ОК,но усещането е малко по-различно. Затова и никога не мия дължините с тях. Нанасям на суха коса,стоя и измивам скалпа. После нанасям малко количество от някой от другите ми любимци Лалга,Ланза кератин,Керастаз,за да почистя дължините.
 Ампулите... редовно спя със Стамиген- Магнолия е виновна Laughing.
 Цяло лято не съм ги ползвала защото бях на Аминексил заради косопада от жегите,но като се захлади ще си ги ползвам пак.

Общи условия

Активация на акаунт