Професионални серии за коса 127

• 56 856
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
Viktoriai,ще пробвам!

# 646
Отзиви за хидратиращата маска на Show?

# 647
Бях написала малко по-нзад в темата.
Дълбоко хидратираща маска SHOW Pure Moisture Mask.
Наистина още от кутията, в която е опакована си личи, че е луксозна. А продуктът е в стъклено, тежко бурканче с красив дизайн. Когато се отвори маската,  мирише на силен,  тежък парфюм! Констиненцията е гъста, кремообразна. Малко количество беше нужно, за да  нанеса  по цялата дължина. Когато косата  е мокра е жилава, напоена а краищата са изключително пригладени! След като изсъхна без намесата на сешоар, косата остана пригладена,мека,краищата запечатани.Лелесно прекарвах пръсти през нея. Момичетата с тънки коси могат да почувстват косата си утежнена, но за плътни, жадни коси е идеална! Казано на края, маската върши това, което е по описание.Най-големият и плюс са запечатаните краища и преиглаждането на косата."

# 648
Момичета, в дилема съм. Свърши ми Ланза олиото и се чудя сега да го подновя ли или да си взема Ланза нийм плент. Освен това въпреки грижите ми косата ми силно пострада от морето и се чудя сега как да я съживя Disappointed. Припомням, че е чуплива, с нормален косъм, но в долната част все още има остатъци от балеаж. Ще пострижа една част, но няма как да махна всичко обезцветено. Ще съм благодарна за всеки съвет. Flowers Hibiscus

# 649
Не съм използвала олиото на Ланза и не мога да сравня, но аз много харесах хидратиращото на О'райт с шипка.Изглажда косата и добавя блясък. Разплита косата, омекотява.Силно хидратиращо е.
Има и по-лека версия.

# 650
Благодаря, може пък да сменя с него. Разгледах го, добре звучи описанието и е намалено в рибата Blush

# 651
  • Варна
 Ланза олиото няма аналог поне при моята коса. Нийм плант серумът е доста по-различен продукт. Харесвам го,но го ползвам като серумът на Маракеш. След него задължително слагам някой от термиците.

Напоследък рядко ползвам Ланза олиото. В тия жеги ароматът му направо ме побърква  Sick. Спестох го за зимата дет се вика  Laughing.

Viktoriai шипката на Орайт е слабо и нищоправещо на руса коса. Ако ще вземаш орайт  пурпурната роза или новото с камелия са по-удачен вариант според мен.

# 652
Щом е така, ще си се придържам към Ланза. За него знам, че със сигурност работи на моята коса Simple Smile Факт е, че друго олио не ми е харесвало толкова. Благодаря Flowers Hibiscus

# 653
Аз все още имам Ланза маслото,но сега си поръчах това

Също и този серум

Взех си и серията Densifique на Керастаз /ш и м/ и сега след моретата косата ми направо се съживи-без фриз,плътна,пада хубаво ....и е мнооого къдрава,а когато е суха,не се къдри добре.

# 654
Приключих Керастаз архитект и искам да пробвам и друг техен? Но кой?
С нормална леко чуплива цъфтяща коса съм.

Chronologiste.

# 655
  • София
След малко отивам да се боядисвам, но ще ползвам Колърплекс, защото Олаплакс ми свърши последния път и още не съм поръчала. Имам две пакетчета, подарък от Рибката преди време. От първата стъпка ще ползвам само едно пакетче, от втората две, защото косата ми е много дълга и едно няма да стигне. Всъщност опасявам се, че и 2 няма да стигнат.
Сега чуденето ми е в следната насока:
Варианти
1. Дали да сложа първата стъпка от Колърплекса при боядисването и да не слагам сега втората, а вместо нея да сложа възстановяващата ампула на Лалга, както и малко от маската. Така и ли иначе ще мия с шампоана на Лалга. После да мина с терапевтичната преса и да стоя час някъде.
2. Дали да сложа двете пакетчета втора стъпка и отгоре малко от маската на Лалга, защото двете пакетчете няма да ми стигнат със сигурност и после да мина с пресата.

На постригване съм в сряда, след 2 дни и там няма как да правя терапия, защото фризъорът, при когото ще отида работи с Давинес, пък аз не съм им голям фен. Това значи, че на по-следващо измиване ще правя някаква терапия.
В първия вариант, за който споменах ще направя терапия с останалата ми първа стъпка от Колърплекс и двете пакетчета втора стъпка, и отгоре малко хидратиращ балсам с Кокос на Кингсли. Във втория вариант ще направя терапия с ампулата на Лалга.
Просто не мога да реша кое. Помагайте Simple Smile

Взех да пробвам за първи път Вела Колестон - 8/0 и 9/1. Възнамерявам да боядисам първо дълбок корен - 10 см. някъде /последното ми боядисване беше на 16. юли - т.е. месец и 10 дни и косата ми е пораснала почти 3 см. и е много голям корен/, а после да добавя протеинова маска към сместта и да освежа дължините, че са станали доста по-ръждиви от желото.

Гланцът на Лакме е много добър. Ползвала съм го по средата на две боядисвания и много приятно освежи цвета и придаде блясък.

# 656
  • Пловдив
Magnollia, еднократни дози ли имаш Colorplex? Моята коса е изключително гъста и плътна. Не е дълга,колкото твоята,но аз една доза я използвах на два пъти. Действието на балсамчето се усеща още от първото слагане и не ми се наложи да се омазвам допълнително.
Косата ми стана разкошна от тази терапия. За един месец я направих два пъти,смятам да взема още една доза. Такъв блясък с нищо друго не съм постигала,а съм ползвала почти всичко на пазара Simple Smile - нито с маска,нито с олио,нито с друга терапия. Чак мъжът ми ме пита какво съм правила, а по принцип той не се вълнува какво слагам на главата си.

И да ви питам - как ви се струва термото на Напура? Свършват ми кремчетата на Керастаз и искам да взема нещо различно. Усеща ли се на косата? Имам предвид - преди бях взимала на Sexy hair, но оставаше мазен филм и беше отвратително. Търся нещо,което ще изглажда косъма, но без да го усещам.

# 657
Наскоро го преоткрих в шкафа си. Честно казано ми харесва, мирише много хубаво, не оставя лепкав слой и леко приглажда косата. Освен това е доста икономично Simple Smile

# 658
Много съм доволна от хидратиращия шампоан и балсам на Alterna!

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 18:25 от Анонимен

# 659
  • Варна
Магнолия,слагаш първата стъпка в боята. Тук след боята се мие с шампоан и след това се нанася втората стъпка. Не е като Олаплекс. Сложи втората стъпка/една доза ще ти стигне-гарантирам/ и мини с терапевтичната преса. После постой колкото можеш. Ако спиш с нея най-добре знам,че го обичаш тоя номер  Laughing. После само изплакваш и финиши. Втората стъпка е супер богата наслади се на действието и. Според мен на твоята божествена коса Лалга след втората стъпка ще отиде в канала. Направи Лалга като се подстригваш.

lili_78 Термото на Напура подозирам,че ще ти е слабо ако ползваш само него за финиш. Не омазнява,не фиксира,но ми изправя къдриците. Изправена с него косата ми със сешор стои права като праз до следващото миене. Лично аз не се лишавам от кремообразен финиш за нищо на света. Единствено с Ланза олиото мога да карам само по него. То е всичко в едно.

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 16:46 от prinzesata

Общи условия

Активация на акаунт