Професионални серии за коса 127

• 56 952
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
Искам да попитам, дали някой е ползвал при домашни условия терапията за коса с черен хайвер:
http://zakosata.com/selective-caviar-sublime-ultimate-luxury-set
и ако да - то споделете отзиви.
Ако има писано тук или в предходни теми, можете само да ме препратите към съответния пост.
Благодаря предварително
Правила съм си терапията в салон и изобщо не съм впечатлена.....и то няколко пъти-не само веднъж,а за в къщи ми дадоха шампоан и маска от същата серия,но косата ми оставаше суха от тях-не съм доволна....
Благодаря ти.
Освен шампоан и маска има и други елементи, като всъщност главният е флуид - регениращ крем без отмиване, както и три флуида, които се добавят. Това е пълният комплект и ако купя, ще купя целия. Продават и само шампоан, маска и крем, но това не е същото.
Може твоята коса да е по-суха от моята, не знам.
Аз от терапията в салон съм бивала изключително доволна, тъй като имам суха, къдрава коса с цъфтящи краища, които стоят меки поне две седмици след терапията. Но би ми било по-изгодно, а и удобно, да си правя терапията вкъщи, обаче не знам дали и как ще се справя при домашни условия. Не съм професионалист, много съм далеч от това, най-много балсам и маска за коса да си сложа. И затова се чудя дали има някаква специфика при тази терапия, която трябва да спазвам.  Thinking
...
А ти, специално, от коя терапия за суха коса си най-доволна?

# 181
Аз съм с руса,къдрава суха коса и след доста проби и грешки се ориентирах основно към шампоан и маска на Керастаз за дълга коса -
https://www.arlen.bg/category/860/extensioniste-za-zdravoslovna- … na-na-kosata.html ,
 след измиване в корените серум
https://www.arlen.bg/category/67/initialiste-eliksir-za-rastezh- … -zdrava-kosa.html
и като финиш някакво масло на Керастаз .
Не суша с сешоар и не използвам преса.
Косата ми в момента е жива и къдрава,но отрязах още 5 см за съжаление.....

# 182
Благодаря.
Доволна си, разбирам, от тези продукти? Не съм ги ползвала и ми е полезно споделен опит.

Аз също преса никога не ползвам, а сеошар - много рядко, ако е зима и бързам. Но обикновено се организирам така, че да си мия косата вечер, когато няма да излизам, за да може да си изсъхне на спокойствие. И моята е дълга. Ако на снимката си ти - моята коса е толкова дълга и изглежда горе-долу като твоята, само че е тъмнокестенява и малко по-къдрава, но дължината е тази отпред, отзад - с около 10 см по-дълга и това е максимумът ми. От там-насетне цъфти и я подстригвам. Знам, че няма да спре да цъфти и че дължината си е определена, просто я омекотявам, доколкото мога, но не желая да я изправям и омазнявам. Вероятно  са подобни на пипане и имат подобни нужди, затова го обсъждам и ми е полезен споделен опит на човек с подобна коса.
Аз съм много доволна от сметаната за коса с папая.

Поръчах това от препоръчаното:
https://www.kosa.bg/category/531/initialiste-eliksir-za-rastezh- … -zdrava-kosa.html

Последна редакция: пн, 22 юли 2019, 16:38 от Judy

# 183
  • Стара Загора
В kosa.bg има намаление на всички марки 20%, само днес и утре. Получих имейл.

# 184
Точно и аз за това намаление щях да пиша... Заринала съм се с какво ли не и пак се изкушавам от Керастаз. Disappointed Докато не се сдобия с всички серии май няма да мирясам.

Та по този повод: за тънка суха коса кое е по-подходящо според вас - Bain Satin 2 шампоана и Masquintense маската или Magistral шампоан и маска?
Също отдавна съм хвърлила око на измиващата грижа за къдрава коса. Дали би утежнила тънка коса и дали се ползва едновременно като шампоан и балсам? Би било страхотно, ако може да се използва, когато нямаш време и съчетава едновременно шампоана и балсама. Simple Smile Има ли някоя от вас, която я е ползва и е останала доволна?

# 185
  • Стара Загора
Аз пък в последно време все към Lanza се заглеждам и купувам. Май започвам да сменям Керастаз с Ланза. За тънка и суха коса аз съм ползвала Bain Satin 1 и https://www.kosa.bg/product/1122/hidratirashta-maska-za-suha-i-t … isome-200-ml.html - Хидратираща маска за суха и тънка коса Kerastase Masquintense Irisome. На мен ми се отразяваше добре, но косата ми е права, боядисана, а не къдрава.

# 186
Момичета, споделете, моля каква четка за коса ползвате? Все още нямам профи четка, но се чудя има ли смисъл да се дават толкова пари за пластмаса или силикон?

# 187
Също отдавна съм хвърлила око на измиващата грижа за къдрава коса. Дали би утежнила тънка коса и дали се ползва едновременно като шампоан и балсам? Би било страхотно, ако може да се използва, когато нямаш време и съчетава едновременно шампоана и балсама. Simple Smile Има ли някоя от вас, която я е ползва и е останала доволна?
Аз имам от измиващата грижа.Много съм доволна особено през лятото, защото мия косата най-рядко през ден.Изобщо не премива косъма, прави косата мека и лигава.Понякога слагам маска, но дори и само с този продукт и някой серум и масло за финиш се получава.

# 188
На опаковките пише .Made in  Italy
Попитах понеже не живея в Бг и няма как за сега да поръчам от Златна рибка.Рових във всички Амазони,но нищо не открих. Писах на сайта на производителя,но отговор няма.Явно не са пускани за масово ползване,жалко ще трябва да изчакам докато си дойда. Между другото открих че се произвеждат в Холандия и откривателя на марката е същия който произвежда и Macadamia.
Ако някой знае сайт през който мога да си ги купя ще се радвам ако сподели:blush:

# 189
  • Добрич
Сметаната за коса има ли фиксиращо действие или само ароматно?

# 190
По-скоро целта е хидратация и омекотяване. Не фиксация.

# 191
  • Стара Загора
Здравейте момичета, който е ползвал гела на Давинес против косопад, може ли да ми каже от къде го поръчва? Благодаря!

# 192
  • Варна
 Ето Давинес при това на що годе нормална цена.

https://www.fgstyle.bg/shop/%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b0%d0%bf%d0%b8 … 0%bf%d0%b0%d0%b4/

# 193
  • Стара Загора
Благодаря, Принцеса!

# 194
Сметаната за коса има ли фиксиращо действие или само ароматно?
Абсолютно никаква фиксация! Само блясък и мекота 👌

Общи условия

Активация на акаунт