Професионални серии за коса 127

• 56 983
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
Много любим ми е Loreal Infocer. Купувала съм го няколко пъти през последните 2 години, просто толкова ми харесва че понякога не искам да пробвам ново и залагам на него. В комбинация с маската.
Аз купих Ш и М с големи надежди, но тънкия ми косъм не ги понесе. Буквално за часове косата ми се сплескваше и омазняваше.
И аз отдавна исках да задам въпрос за универсален шампоан. Нямам почти никакъв опит с професионални серии, но с удоволствие използвах постоянно шампоана за обем на Лореал проф.

# 331
  • Варна
 Хаха,момичета ако имаше такова жУвотнУ  Laughing като универсален шампоан цялата тая индустрия щеше да фалира  Joy.
 Всяка коса е различна и реагира различно на продуктите. Аз например много харесвам Меди хидрокленс и съм имала первиоди,в които месеци съм мила само с него. Същото е и с изглаждащия епруваж,но много момичета не ги понасят въобще. За мен,за да направя един шампоан основен най-важното е да се грижи за скалпа и да не премива дължините. Като компромис ползвам протокола с двата шампоана един за скалпа и друг за дължините. В момента например от около месец мия с Напура Енерджи и Керастаз Архитект.

# 332

Някой ползвал ли е този сух спрей? Може ли отзиви?

# 333
  • Велико Търново
Аз ползвам като универсален шампоан Медисютикълс Фолиген - понякога го ползвам на всяко миене в продължение на 2 седмици, комбинирам го с всякакви маски и винаги отличен резултат. Изобщо, от известно време насам ползвам предимно Ланза и Медисютикълс като шампоани, имам на Мароканоил, Лореал и Лейбъл М, но все по-рядко посягам към тях. Наумила съм си обаче един Хроноложист, отдавна му се каня Wink

# 334
  • София
prinzesata- косата ми е боядисана в натурално русо. Беше суха,изтощена и цъфтяща. Ползвах преса всеки ден, но когато и бритона ми цъфна се светнах да я спра и това вече 7м. благодарение на Вас в темата. Използвах само въртяща се четка от време на време. Поорязах цъфтежите и ползвам Маракеш за връхчета против цъфтене и мисля, че има голям ефект. Слагам олиото на Макадамия и термото на Напура. Правя преуш с кокосово масло поне 2 пъти седмично. Колорплекс веднъж месечно и домашен еластайзер веднъж месечно. Пробвах ампули на Напура, но ефект не видях. Сега съм поръчала Еластайзера на ФК да видя как действа. Прочетох от теб в темата, че боядисваш само корените и по дължините само 10м..Това го правя вече 4 месеца, обаче ми се струва, че косатата ми след боядисване не е така жива както като стоя 30м.  по дължините с боя. Ползвам боята на Олиосета.

# 335
Момичета, с две малки хлапета нямам време да чета предните теми. Моля препоръчайте ми продукт за след измиване за изправяне/изглаждане на косата. Олио или някакъв флуид? Взех си на Ланза за изглаждане, не съм доволна въобще. Мерси:rose:

# 336
  • Варна
  stefina не виждам логика Колорплекс да ти прави косата гадна  newsm78. Миеш ли преди терапия с ДПШ? Ползваш ли системата при боядисване?
 Боята на Олиесета прави косата хубава след боядисване,но не се рабира с колорплекс/ходих с рижави корени две седмици при такъв експеримент.
 Еластисайзъра ще ти хареса. Замени единия преуош с кокосово масло с него. Мисля си,че ти бяга хидратацията.

# 337
Момичета,някоя ползвала ли е това..."нещо" Animal See No Evil

Четох умопомрачаващи статии за него,обаче цената му е малко стресираща...както и цените на всички продукти на марката Weary .Та някоя от вас ако го е ползвала да сподели мнение Hands Pray

# 338
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета, взех си Ш и Б с бразилски кератин. Измих си веднъж косата и нещо ми стана сякаш много суха по краищата. Снощи стоях с елистайзъра, но не можа да се възстанови, както беше предните пъти след преуоша. Стои една така разхвърчана и особена. Кога мога да ползвам кератиновия Ш? Благодаря.

# 339
Този Ш и Б -Бразилски кератин-са най-грозните продукти,които някога съм слагала на главата си /но то какво ли да очаква човек за тази цена/.Само аромата си го бива.Аз моите веднага ги подарих...

# 340
Момичета, погледнах в старите теми, но не можах да разбера дали маската за коса на KERASTASE - Chronologiste е подходяща за по-изтощена коса? Дали "лекува" косата или по скоро е "глезотийка"? Дано да съм се изразил правилно..
Имам в момента маската на  Therapiste.
Коя друга маска бихте предложили за дълга, суха, накъсана коса от марката на KERASTASE, за редуване с Therapiste.
Намерих човек, който продава няколко маски на KERASTASE, опаковани, внос от  Германия(38лв). Който иска мога да му изпратя линк. Продава и шампоани - (28лв).Не го познавам, дано да са качествени нещата!

# 341
  • Пловдив
За мен Хронолоджист е глезотийка. Не прави нищо от описаното с косата ми. Да, ароматът е хубав, омекотява, но от продължително ползване косата започва да хвърчи.

# 342
lili_78, Благодаря за отговора ти! Kissing Heart

# 343
Момичета, искайте си смело мостри от ЗР като коментар към поръчката - освен редовното лакме ме изненадаха и с мостри на Лалга, чиито продукти, освен ампулата,не бих купила без да пробвам.
Скрит текст:
Поръчах си травел комплект Керастас Еликсир ултим. Дано да има добър ефект върху косата ми. Взех и Lalga Bolster. Колко време трябва да стоя с нея ? Добре, че ми е къса косата и ще ми стигне за повече от един път.

# 344
Gerrche, когато имаш впечатление от Kerastase Elixir Ultim, би ли споделила? И аз обмислям да взема травъл комплекта, но другия месец. 😀

Общи условия

Активация на акаунт