Професионални серии за коса 127

• 56 974
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
А на мен в магазина на Златна рибка в Пловдив ми казаха,че не са получавали мостри на Лалга. Ще ме извиняват обаче няма да дам 100лв за маска без да съм я пробвала преди това.

# 346
Като чуя някой да хули Хронолоджист ,ми звучи като лисицата,на която гроздето й било  кисело ,защото е високо.Качеството си има цена !!!!Не напразно серията е наречена РИТУАЛ за косата.Аз лично я обожавам,редувам с хидратация.От всичко изпробвано,Хронолоджист ми е друга вселена-не мога да го сравня с нищо друго.

Последна редакция: сб, 03 авг 2019, 18:14 от macadamia

# 347
  • Варна
 Макадамия  Hug душицо златна недей така  Laughing. Факт е,че серията не се харесва на всички. Колкото и да твърдят Керастаз,че е за всеки тип коса факт е,че не е. На мацките с тънка коса им е тежка при поредни ползвания,а ако не се прави дълбока хидратация за баланс в един момент протеинът става тежък дори при мен с моята изрусена перушина. Не крия,че съм фен на Хроноложист още от времето когато Денси им направи първото ревю  Hug,но специално маската я ползвам рядко и внимателно. Много харесвам целия ритуал  и ме е яд,че не мога да се сдобия с комплекта с перлите  #2gunfire. Веднъж ги видях в Белфаер и докато се намотам да поръчам изчезнаха.

# 348
Като чуя някой да хули Хронолоджист ,ми звучи като лисицата,на която гроздето й било  кисело ,защото е високо.Качеството си има цена !!!!Не напразно серията е наречена РИТУАЛ за косата.Аз лично я обожавам,редувам с хидратация.От всичко изпробвано,Хронолоджист ми е друга вселена-не мога да го сравня с нищо друго.
При положение, че дамата го е ползвала, т.е купила го е и изказва мнение от употребата не виждам връзка с изказването, че гроздето е кисело.

# 349
  • Пловдив
То по принцип косите са различни, няма как действието да е универсално за всички. На едни им харесва, на други - не. Затова е добре да се пробва.
Моята е плътна и не смятам, че си струва парите, след като ефекта не е това, което обещава.

Мия две години с различни серии Керастаз и честно казано повече не искам да ги видя. Супер силни са ми на скалпа, докарват ми сърбежи, заплитат ми косата и вече не ги смятам за топ. В началото ми действаха добре, като всяко ново нещо. Но, когато се прекали, стават дори агресивни.
Пак казвам - това е за моята коса.

# 350
  • Пловдив
На мен хронолоджисте също не ми харесва. До коса е, не до грозде🙂

# 351
Благодаря на всяка, изказала своето мнение по въпроса с Kerastase Chronologiste. Явно ще трябва да я пробвам, за да разбера дали е подходяща за моята коса.

# 352
Всичко трябва да се пробва.Аз се радвам,че ми допада Хронолоджист,защото така без особени усилия получавам много мека коса.Моята коса е гъста,къдрава и доста суха....и изрусена до ниво 10/даже и на моменти боцкаща я усещам,ако не китосам с масло/.Не без значение е и аромата-обожавам го 😊

# 353
  • Street of Dreams
Изобщо не съм впечатлена от Хроноложист, както бях писала, но това е защото е ах така недостижим за мен. Гледам нагоре с блеснали очи към този ШАМПОАН, но все хващам някой друг.

# 354
И аз да изкажа мнение за Хронологист - не ми харесва, особено аромата, но пък съм супер доволна от маски Терапист и Денсифик - първата ми заглажда изрусената къдрава коса, Денси ми дава плътност - и двете ми миришат превъзходно. Иначе имам почти цялата гама на Керастаз като маски, няколко финиша и малко повечко шампоани. Шампоана на Хронологист обаче много си го харесвам и дори изтърпявам мириса му заради действието му - оставя някакъв много хубав филм по косъма, никой друг шампоан не го прави.
Иначе последната ми любов е Шу Уемура Ultimate Reset - много класна изява на този японец - за силно увредени коси и ухае вълшебно.
И да споделя за маската на Джон Фрийда Sheer Blonde Go Blonder - намерих старата опаковка в DM и много ми хареса - направи толкова гладка и мека моята доста твърда изрусена коса - направо като Терапист.
Но наистина нещата трябва да се пробват, няма универсални мнения и продукти.

# 355
За мин серията на Джон Фрийда за къдрава коса е чудесна. Много добре ми действа, но реших да поразнообразя с Милкшейк и също съм много доволна. Взех и това

И то ми е супер.
Но косището ми е огромно къдраво нещо и всяко масло ми е добре дошло.
Това чудо ми е най-добре на косището:

Последна редакция: сб, 03 авг 2019, 21:40 от Judy

# 356
Аз съм от фенките на Хроноложист. Влюбена съм в цялата серия, за мен това е един божествен ритуал за косата ми. Естествено редувам с всички останали серии на Керастас.
След измиване със серията косата ми е уникална ! Блясък, мекота, без сухи краища. Аромата е пристрастяващ. Маската ми разплита косата и дори нямам нужда да я сресвам. За мен е Must have ❣
Косата ми е гъста и плътна 👧

# 357
  • Пловдив
Момичета, искайте си смело мостри от ЗР като коментар към поръчката - освен редовното лакме ме изненадаха и ....
В четвъртък правих поръчка в петък ми е доставиха... единственост мострата указана като подарък. 1 бр./ олио за коса на Лакме/
Нашите в Пловдив са стиснати.

# 358
Ванеса, благодаря ти.  Срещала съм тези ампули като име, но не съм ги пробвала.  И по скалпа, и по дължините ли се нанасят?
Аз преди 2 дни се сдобих с балсам без отмиване Лакме L2. На първо ползване ми хареса.  Да видим натам как ще е Simple Smile

Порьозна коса "лекува" ли се или е перманентно състояние и винаги ще си е такава?

И към всички - какво е "стандартното" редуване на протеин и хидратация? За повечето коси. Да се редуват на всяко миене, 2 от едното, 3 от другото напр.. или как?

# 359
  • на земята
 Хроноложист и за мен е много добра серия,косата ми е права,боядисана и средно тънка със сухи краища.
Много добре ми пасва серията на Хроноложист,подрежда я,и не ми я разхвърчава.
Искам да ви попитам с коя серия мога да я редувам,искам да я редувам с още два шампоана и маски?
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт