Професионални серии за коса 127

• 56 847
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
Много благодаря Принцеса за отговора. Идеята ми е да го ползвам за скалпа, а надолу точно, Ланза, Лалга и Керастаз Grinning Така че е идеален,смело ще го поръчам Hug За етеричните масла - свикнала съм с  тях, защото редовно си правя маска на скалпа - действат много добре  Blush

# 676
  • Lost in a fairytale ...
Може би е обсъждано назад в темите, но да попитам за актуални мнения - ползвали ли сте четка за изправяне и какви продукти ползвате с нея? Купих си Демелис про от рибката, още свиквам с нея, но мисля, че е доста добра алтернатива на пресата - най-малкото цялата процедура трае доста по-кратко. За мен, обаче, минусът е, че няма онзи ефект на пригаждане, който прави косата лъскава, затова
смятам да си набавя продукти с ефект на заглаждане, но нямам идея на какво да се спра. Четох стара тема, в която главно се споменаваше за Нектар термик и топката на тиджи, като втората е доста по-приятна финансово Simple Smile Предпочитам да е с кремообразна текстура, олиата ги ползвам като финиш на суха коса.
В момента имам Л2, коприната на Чи и Олиосета за руса коса.

# 677
Момичета, в Agorabbeauty има намаление на олиото на Ланза-100мл за 55.90

# 678
Showbeuty тъкмо се включвах да нспиша същоти Grinning

# 679
  • Пловдив
Може ли ревю на шампоана с Кератин на Ланза? Тъкмо е намален.

# 680
  • Пловдив
А някой знае ли къде точно е магазина на Агора? Виждам адреса,в нашия квартал е, но не мога да се сетя за точното място.

# 681
  • Варна
Терапията поръчах аз току що. Отдавна и се каня. Огромно количество е, но не се сдържах.

# 682
Шампоснът Ланза кератин хийлонг ми е може би най-любимият шампоан. Има много гъста консистенция, почти като на балсам. С второто нанасяне прави хубава пяна, ароматът също е много приятен, но е различен от този на олиото и се задържа в косата. Аз го намирам за икономичен. Не премива. Прави косата плътна и в същото времв омекотена.

# 683
Терапията поръчах аз току що. Отдавна и се каня. Огромно количество е, но не се сдържах.
Пробвала ли си я ? Каня и се от доста време. Преди няколко дни я добавих в количката и я махнах да чакам намаление 🤣

# 684
  • Пловдив
За коя терапия говорите?

# 685
  • Пловдив
Терапия ми е супер любима. Дори на поредни ползвания, не втвърдява. Косата е жилава, дисциплинирана, няма фриз. Внимавайте да не прекалите с 2рата стъпка.
Точно за нея се чудя дали да поръчам и Ш. Благодаря за мнението.

# 686
Момичета ,боядисвам се с jungle fever 5.1 обаче става много тъмна .След две измивания цвета ми харесва.Въпроса ми е-  поръчах 6.1 и мисля да смеся с 5.1 но незнам в какво съотношение(1:1 ли или да преобладава 5.1 ) ,за да не стане светъл корена и в същото време да не стане прекалено тъмна .
С ниво 6 не съм се боядисвала на тази марка,но на други ми стои много светъл корена и не ми харесва .
Поръчах сутринта докато си пия кафето  и олиото на Ланза ,не че съм му голяма фенка ,само защото е и с термозащита .

# 687
  • Варна
 Ели не съм пробвала терапията. Предния път докато се наканя да поръчам свърши и я нямаше половин година. Сега се възползвах от намалението. Ще пиша като я тествам.
 Очакванията ми са високи. Много харесвам кератиновата серия.

# 688
Сега с това намаление на Терапията на Ланза се полудих да се чудя дали да я взема и нея - два шкафа станаха вече с маски и балсами, имам маската от серията и не знам дали си заслужава още почти кило продукт, та ако някой се изкаже "За" или "Против" ще съм много благодарна.

Иначе ме замислиха и балсамът и маската на Наноген за уплътняване  newsm78

Не е лесно  Laughing

И да допълня - косата ми е много суха, къдрава и изрусена - та си има нужда от грижа, въпросът е дали не се припокриват като краен резултат маската  и терапията на Ланза.

# 689
Такаа въпреки решението ми да се въздържам от покупки, не мога да устоя на промоцията. Искам шампан Ланза, но се колебая между хийлинг, мойсчър и този с бял чай. Кератин хийлинг съм го ползвала и много си го харесвам, но другите два не съм. Ще съм много благодарна, ако ми ги опишете на кратко и да ги сравните с първия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт