Отговори
# 180
виж ти, виж ти, какви красиви резултати досега се оформят:

Манчестър- Селтик 0:1 Mr. Green
Лион-Реал 1:0 Mr. Green
Милан- АЕК 1:0, тука човечето  Mr. Green е за Пипо. На Пипо сякаш му поникнаха криле този сезон, скъса се да вкарва.

Естествено, нужно ли е да споменавам, че моят човек пак се скатава Crossing Arms
Обаче добрият стар капитан е отново на линия Party

-----

хаха, докато пиша и на Реал им боцнали втори гол Mr. Green Mr. Green
А манчестър засега оттървават кожата. Но само засега Mr. Green

# 181
Манчовците да се стягат, че имам съображения  Mr. Green
Илии, а Реал колко нереално зле са ...

# 182
Много ме кефят Лионци  Grinning и Жуниньо.

Ех, толкова отбори вече искам да видя на живо в София... то апетитът идва с яденето  Blush Пък даже не съм почнала да "ям" още...

Добре, че искаме да пипаме различни звезди, че ще се избием иначе  Laughing

# 183
Някой не беше сигурен, че МИЛАН ще се класира........сигурно се обърка с друг отбор!?!?!?

FORZA  MILAN!!!!

MILAN до момента:

9/8/06   Milan - Stella Rossa Belgrado   1 - 0   Uefa Champions League 2006/2207

22/08/06   Stella Rossa Belgrado - Milan   1 - 2   Uefa Champions League 2006/2207

10/9/06   Milan - Lazio   2-1   Serie A 2006/2007

13/09/06   Milan-AEK Atene   3-0   Uefa Champions League 2006/2007

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 184
Порто много ме огОрчиха.

# 185
Някой не беше сигурен, че МИЛАН ще се класира........сигурно се обърка с друг отбор!?!?!?

Не се вълнувай, чадо, никой не се съмнява, че любимия ти Милан ще се класира, онова беше шега Laughing Laughing

Но пък Милан обича да се дъни срещу най-слабите отбори, така че знае ли човек какво ни чака Laughing

рони, дано Порто се реваншират в следващия мач Peace

# 186
Ей, футболни фенки, радвам се да видя темата на първа страница  Laughing
Почна се, почна се  newsm44
Отсега се точа за Големия мач Левски - Челси. Ще се моля на Краси Минев да му помагам в отразяването Blush, че да пипна Лампард и някои други колоси, а Жозето ще го изгледам надменно  Sunglasses

Fairy, като се класираме сега (Левски) за следващия кръг  Sunglasses, ще се паднем с Милан - и тогава всички ще гледаме Сандьо на стадиона  Mr. Green

Шъ мъ прощавате, ама съм изпила една бира и вече мечтая  Blush  Laughing
А и толкова фенки на Милан има тук - подкрепете ме в мечтите  Grinning

А сега - искам Лион да бият, даже до финал искам да стигнат  Hug

Привет и от мен!  Hug

Ще бъда много щастлива и аз да се класираме и да видим И Милан на родна земя Praynig

Белият балет много зле беее Laughing Laughing Laughing. Чак ме хвана яд, че не се паднахме с него в една група Crazy  Mr. Green. Олимпик ги смазаха, умрях от кеф hahaha hahaha hahaha. Толкова безпомощни скоро не съм ги виждала Shocked, ама няма лошо - малко интрига и в ШЛ Twisted Evil
Другите резултати не ги знам (крайните), заспах  Blush. Какво станА с Манчестър newsm78

# 187
strelche®,

Пожелавам ти да минате нагоре в групите, но наистина много се съмнявам  Thinking , а що се отнася до Милан..... И на мен ми се ще, защото в БГ не съм ги гледала. Иначе за FC Chelsea - въпреки, че Шевченко се оказа толкова продажен и пропаднал, все пак за мен си е най-добрия и направо не ми се мисли какво може да направи с Левски (пример мин. год.- FENERBAHCE-MILAN 0-4) - по-скоро Шевченко - Фенрбахче 4:0  Hug
Нещо като преди 2 седмици ВРАЦА - Румъния 2:2

Man United - Seltic 3:2

# 188
А междувременно съм в очакване Twisted Evil

# 189
strelche®,

Пожелавам ти да минате нагоре в групите, но наистина много се съмнявам  Thinking , а що се отнася до Милан..... И на мен ми се ще, защото в БГ не съм ги гледала. Иначе за FC Chelsea - въпреки, че Шевченко се оказа толкова продажен и пропаднал, все пак за мен си е най-добрия и направо не ми се мисли какво може да направи с Левски (пример мин. год.- FENERBAHCE-MILAN 0-4) - по-скоро Шевченко - Фенрбахче 4:0  Hug
Нещо като преди 2 седмици ВРАЦА - Румъния 2:2

Man United - Seltic 3:2

Благодаря ти! Дано! Praynig
Всъщност аз съм преди всичко реалист и за мен всеки вкаран гол в ШЛ ще е празник и щастие, а всичко останало чудо!
Относно Шева, не съм съгласна, че е продажник. Просто Липи го остави да се развива. Шева няма много време, годинките си вървят, а той има потенциал да покаже повече. Не съм фен на английският футбол, но истината е, че във Висшата Английска Лига е най-доброто вътрешно първенство. Горко ни като изригне на Васил Левски, но ще е истинско удоволствие да го видя срещу ПФК Левски  Heart Eyes

# 190
strelche® .... newsm78 нещо ме обърка .... защо Липи!?!? Анчелоти му е треньор знам аз. А Липи на националния.... Thinking

# 191
strelche® .... newsm78 нещо ме обърка .... защо Липи!?!? Анчелоти му е треньор знам аз. А Липи на националния.... Thinking

Sorry, грешката е моя Peace

# 192
Кралския клуб и тази година не ги търсете.  Twisted Evil
Не могат да си намерят треньор горките, да видим Капело как ще се справи с толкова "звезди".  Money
А Лион последните няколко години играят невероятно и ако не беше Касияс направо щяха да ги отвеят балетистите.  Mr. Green

# 193
Мили момичета, НЯМАМ БИЛЕТ  newsm45 smile3514
Невъзможно звучи, но е факт.
Естествено, търся... какви ли не канали пуснах, да видим...
Ако чуете нещо - да свиркате  Hug

Не мога да повярвам, че подцених ситуацията  newsm12

# 194
Има само истина една,
Тя е само Левски София ...

Общи условия

Активация на акаунт