Всички дружно на море, а после тук с чертички две - Бебеправим -Тема 355

• 19 753
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Daniela20, имам някакъв спомен, че искаш да чупиш ледове. Извини ме, ако не съм запомнила правилно. Аз като усетя, че вече му е на нагорнище на ММ го карам да отидем някъде, където знам, че ще му е приятно и ще се разнообрази, и ще си почине. Понякога се опъва, но след това е доволен. Последния път едва ли не насила го заведох за риба! Ама после се разхождаше с усмивка цяла седмица.
Да помниш добре, но той сега си е Бг аз съм в Италия  и само се каране незнам какво да направя.
Пък и аз повтарям едно и също.
Благодаря все пак.

# 586
Аха, е щом ти си зациклила значи на теб ти трябва разнообразяване. Е приеми написаното от мен в обратния вариант. Laughing

# 587
На рождения ден на малкия ме тагват на няколко снимки. Признавам си,че си изглеждам бременна с този подут корем...та една позната ми пише коментар "  Честитооо,много хубава новина! Ивчо ще става батко!" Щях да припадна...И не мога да го изтрия,писах и на лично и ми се извиняваше 2 дни. В началото много ми беше смешно,и място са ми правили и ред в банката са ми давали. В един момент ми стана тъпо,но какво да им обяснявам. В Еконт служителя ми донесе стол да седна и да не чакам права 😮 Представете си какъв корем имам..Като в 5 6 месец. Вече ми се плаче,ще трябва цял живот да се мъкна с корема...Но дано имам късмет скоро да си го показвам с гордост заради истинска бременност,а не заради дефектни коремни мускули...

# 588
Тестовете за ову , които имам в момента са от ebay - one step. Чудех се дали някой ползва от тях и колко са надеждни? Смятам да пускам скоро поръчка отново, че са ми на свършване. А ползвате ли тестовете им за бременност и кои от тях се считат за добри? Мислех и от тях да пусна, че по-евтино излизат, но търсех мнение от някой, който е ползвал и от кои е доволен?

Тука имаме една баба пред входа, викаме и "домовата книга". Никой не може да мине незабелязано през нея. Дори зимата е навлечена и на пост, на пейката, та тя регулярно си ме пита дали не съм бременна. Само като ни види с големите раници и пропуска, явно се досеща, че най-вероятно няма да я нося ако съм.
Последния път, който се бях разстроила от това , някой да намеква за бебе беше, когато неговата майка намекна и то доста настойчиво. От тогава до ден днешен той отказва да и сподели, че явно имаме проблем и нещата няма да станат така както ни се иска на всички. Доколкото аз с моята майка говоря и тя е наясно с всичко, с което се борим, но неговата майка ми е малко по-страшно положението. Винаги съм се притеснявала как ще приеме факта, че може би проблема е в мен, затова ми се искаше ММ да седне на разговор с нея.
Вече като звънне (хубаво, че е  далечко) подмятанията ги вземам повече на шега. Онзи ден каза да оставяме аквариума и да .... започнем по-весели занимания хаххааххахаха. Като ни беше на гости се беше втурнала да ми помага вкъщи с чистенето, че ние да "имаме време да се обичаме".
Ама как ме сърби езика да и кажа, че ние с ... обичането ... проблем нямаме. Че проблема ни е със следствието от обичането.
А тея дето сме си надарени природно с повече от необходимото да си закачим с по една такава значка

# 589
За случките...
Работех в супермаркет, преди аборта и умишлено излязох в болнични още в 9г.с. (4 дни преди да разбера, че е мисед спрях работа). Сега се върнах, за да сменям колежка, докато е в отпуск...както и да е.
Та, вчера една редовна клиентка ми вика:
- А, ти пак си тук
- За малко съм.
- А така, за малко. Гледай си бебето.
Аз в ступор и ѝ казвам, че бебе няма.
Страшно кофти се почувства и жената, знам, ама на мен ми беше още по-зле.
От сърце ми пожела повече да не изпитвам тоя ужас и много скоро да съм пак в редиците. Усетих, че наистина е от сърце.
Не падам в категорията на „знаците”, ама...
....И забелязах, че има още повече бременни, гледащи ме със съжаление, а повярвайте ми, на живо хич не будя такова. И не искам да го будя.

# 590
Bat, аз използвам One Step от Ebay, но по малко по-нестандартен начин.
Значи, тези тестове досега никога не са ми показали положителен резултат. Включително месеца когато забременях. Но понеже са евтини и са много, аз си ги правя всеки ден сутрин и вечер. Като почне да се насища чертичката разбирам, че О е наблизо. Тогава за 2-3 дена си правя и от скъпите (Oview, Lady Testи др.). Grinning
При много момичета обаче, показват положителен резултат. Трябва да ги пробваш и да видиш как ще е при теб. Simple Smile

# 591
  • Dope Reach
И аз да се включа в дискусията. Grinning
Миналата година отслабнах с 15 кг., които доста промениха външния ми вид. Преди това честичко ме питаха дали съм бременна, някои по-нахални по два пъти. Излишно е да казвам, че си измислях забавни начини да изляза от ситуацията, но впечатление ми направи, че никой не ми се извини, а даже напротив - продължаваха да ми твърдят, че има нещо. Колко грубо.
Наскоро след раждането ми даже на два пъти ми беше зададен въпросът "Как е бебо?", което направо ме смаза, но хората не са виновни, че не знаят какво ми се е случило. Просто кофти ситуация. Confused

# 592
Bat, аз използвам One Step от Ebay, но по малко по-нестандартен начин.
Значи, тези тестове досега никога не са ми показали положителен резултат. Включително месеца когато забременях. Но понеже са евтини и са много, аз си ги правя всеки ден сутрин и вечер. Като почне да се насища чертичката разбирам, че О е наблизо. Тогава за 2-3 дена си правя и от скъпите (Oview, Lady Testи др.). Grinning
При много момичета обаче, показват положителен резултат. Трябва да ги пробваш и да видиш как ще е при теб. Simple Smile
Страхотна идея и при мен не става като контролната. Наситена е, ясно се вижда и после пада, но това, което ми даваш като идея е страхотно и смятам да го използвам

# 593
Джули, приеми го като знак, че скоро ще се случи най-голямата радост! Flowers Hibiscus
Мариана, има много истории за забременяване в шантави дни. Всъщност наскоро прочетох в статия, че 70% от забременяванията всъщност били с овулация преди 10 и след 17 ден, та всичко е възможно. Ето и статията https://bremennost.bg/zabremeniavane-predi-cikal.html  Flowers Hibiscus
Аз бе съм попадала в такива ситуации като вас, момичета, та нямам какво да разкажа, но ще постна едно изображение, което доста добре показва как се подготвям за осъществяване на плана.

Шкафът ми е пълен с хапчета, като някоя баба съм с най-различни хапове. Не знам дали се вижда на изображението, но е от изключителна важност да има буркан с нутела (отляво) Smile не си падам много по сладкото, но ако трябва и това ще се погрижа да имам

Последна редакция: вт, 16 юли 2019, 23:38 от Анонимен

# 594
Тестовете за ову , които имам в момента са от ebay - one step. Чудех се дали някой ползва от тях и колко са надеждни? Смятам да пускам скоро поръчка отново, че са ми на свършване. А ползвате ли тестовете им за бременност и кои от тях се считат за добри? Мислех и от тях да пусна, че по-евтино излизат, но търсех мнение от някой, който е ползвал и от кои е доволен?

Аз съм доволна, с овулационните хванах овулация, с тези за бременност хванах ЧХГ 13.

# 595
Ох, момичета, поразсмяхте ме от сърце с вашите истории. 😘 И аз имах такива случки. Първо миналата година шефа два пъти ме пита дали не съм бременна, ама не съм и му обеснявах, че обичам да си хапвам. 😅 Ама то и като започнах преди 2 години бях с едни 10 кг надолу, но за сметка на това работех под голям стрес преди това.
Вторият път беше миналия месец, когато чаках ендокриболожката да ми види изследванията и се заприказвахме с едно момиче, което ме попита в кой месец съм. Е, те много се смях пред момичето тогава. На нея и стана много неловко, ама аз пък изобщо не се разсърдих. 😁 Даже се зарадвах, че изглеждам като бременна, а не просто като кюфте. 😂
Батмам, искам такава значка!! Много ми хареса. 😍

# 596
РоскетМама на принцеса искрено съжалявам за случилото ви се и ви пожелавам това лято да получете отново щастливата новина и всичко да Ви върви по вода. Пращам Ви по една голяма прегръдка!
Днес беше и моя първи преглед, но се видя само сак и запади закъснението на цикъла който имам АГ каза, че може би е "кухо яйце". След седмица пак съм на преглед.

# 597
lukytoo стискам палци да не се окаже кухо яйце Hug

Включвам се и аз в дискусията. Както в се оплаках, в последната година трупнах едни 12кг (без бременност!) обаче при мен са много равномерно разпределени, изобщо не приличам на бременна, а си изглеждам дебела. Освен това съм дребосъче с огромни за ръста ц*** и дори да имам корем, той просто няма как да изпъкне.
Обаче друго при мен. В момента правим ремонт на спалнята и показвам на колежка в една служебна среща, докато се съберем, картина с два лебеда, които образуват сърце ..евентуално да си я сложа над леглото. Един колега вижда и пред всички "ти да не би да го натискаш твоя за трето?" И аз ъъъъ. В никакъв случай не искам да ме подозират. А пък на мен откъде ми хрумнаха тия лебеди .. ние хич не сме по романтиката .. и преди не сме били, а след 19 години съвсем. Ама едно такова искам да ми е семпло и нежно.. ако там ще има бебе. Изобщо това самонавиване .. при толкова въпросителни.. все в тая посока мисля Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 00:35 от tickles

# 598
tickles, на теб ти трябва картина с 5 лебеда.

В този ред на мисли се сетих, че имаше някаква връзка с фъншуе. Ако си търсиш половинка на леглото трябва да са 2 възглавници и декорациите да са по 2. Замислих се, че в периода на търсене ми подариха 2 фигури на котки, а другите наистина ги бях сложила по 2. Сега възглавниците са 4 😂. Трябва и поне една котка още да намеря😂😁😁

# 599
  • Dope Reach
Лъки, моля се всичко да е наред! Мисли позитивно, ние сме с теб!

Общи условия

Активация на акаунт