Всички дружно на море, а после тук с чертички две - Бебеправим -Тема 355

• 19 754
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
FBID, аз бях така, че и с по-голямо закъснение Януари, направо си ме пропусна. Лекарката каза ПКЯ и имам аменорея, това ми се е случваше всяка година по месец два да ме пропуска. Та пуснах доста излседвания и ми предписаха терапия. Ние няма как да знаем какво е при теб, само може да кажем какво е било при нас, ако е било.
Не трябва да отлагаш повече лекаря, той ще ти каже каква е причината. Може и чисто хормонална да е.
Успех!

# 571
Момичета, понеже нали все на мен ми се случват странни неща! Та днес!!!! Прибирам си се във фрашканото метро и има седалки, които са преднаЗначени за бременнеи, дисейбълд и тнт и ако те видят, че си едно от гореспоменатите стават, за да седнеш ти. Също така е важно да спомена, че тук жените носят значки, на които пише- бейби он боурд(аз такава нямам). На един “сладур” му дойде спирката и преди да стане ми вика- “извинявай, да не си бременна”? 😩😩😩😂😂😂 умрях от срам и същевременно ми стана едно благо и го приех, като знак! Казах му, че не съм, а той взе да ми се извинява. Нищо, че през цялото време се правеше, че не ми вижда “бременното” и реши да се направи на учтив, като дойде ред да слиза. Още съм в метрото. И много ме е срам!!! 🤣🤣🤔☺☺ днес не съм яла много и коремът не ми е надут, ОБЕЩАВАМ- проверявам го при всяко ходене до вц-то!! Просто съм с една принцеска рокля, която е леко перелинеста, та затова може. Поне с тва се утешавам. Сега ще се оглеждам, като се прибера. Ииииии, тегля се всеки ден, не съм наддала. Ужас

Последна редакция: вт, 16 юли 2019, 21:25 от Анонимен

# 572
Ех Джули, ама верно все шарени работи ти се случват! Значиии по добре да не ти стават в метрото и да си бременна, отколкото да ти отстъпват и да не си!!! Grinning
И аз го приемам за знак, хайде скоро да не ти правят място! Smirk
В бг е брутално, на мен млади мъже в трамвая не ми ставаха с големия корем, ама пред носа им, ноо си гледат през прозореца правят се, че не виждат! А първите месеци като ми прилошаваше правехме схема с ММ да ме кара щото ква значка, то с корема не става камо ли значка Grinning в 3ти месец едно бабе даже в претъпкания трамвай се качва и как точно на мене налетя да ме моли да й отстъпя! Викам й ами съжалявам ама съм бременна, но ето младежът зад мен може да ви отстъпи... и всички гледат сякаш си измислям Expressionless

# 573
На мен скоро ми се случи да вляза в един магазин (познавам продавачката) и жената от вратата ме пита дали не съм бременна, при което аз много шокирана обясних, че не съм, но тя още известно време ме разпитваше да не би да я лъжа и каза, че лицето ми било променено и било като на бременна. Накрая започна да ми пожелава да ми се случело и каза, че ме орисва, но по-рано почти намекна, че съм престаряла едва ли не (на 27 станах този месец) и 1г минала от сватбата, от всякъде ми било време... Така е, проста съм аз, не се усещам, колко хора ми дадоха акъл да забременявам ама аз не, не искам... Grinning

# 574
Тук направо влизат и си вдигат седящите, ако не са станали преди това. Няма- искам, не искам. Това може би е едно от малкото неща, което ще ми направи живота ми приказка за поне 9 месеца 😂 тези значки трябва в цял свят да се приемат, толкова са хенди!

В БГ, не се очудвам. Младите нямАт елементарно възпитание и грам мозък, за да се усетят. Много е зле! Нас едно време ни учеха да ставаме винаги. Дядо, Бог да го прости, от малка ме учеше. И моите деца ще са така.

Сън, ми айде вече! Какво чакаш. Дърта чанта на 27 си станала вече. А ние след 30-така сме на умирало 🤣🤣🤣

ПС- досега се оглеждах в огледалото, от роклАта е 😁😁😁 може мътърнати да съм си взела, кой ти знае!

Последна редакция: вт, 16 юли 2019, 23:30 от Анонимен

# 575
  • София
На мен миналата година ми се случи подобно нещо, с ММ ходихме на едно парти, снимахме се там и той качи снимка във Фейсбук.
След което двама човека/които не се познават помежду си/ му звънят и го питат кога щял да се похвали, очевиден бил корема ми на снимката Anguished.
Много се разстроих тогава, намразих блузката с която бях там, и му казах веднага да изтрие снимката Expressionless.
Кофти е, такива случки може да те изкарат извън релси, когато ти е болна тема...

jullliana, да, приеми я като знак Hug !

Последна редакция: вт, 16 юли 2019, 21:30 от rave

# 576
Това се случи и на моя приятелка. Но според мен беше от дрехата, която носеше. Влизаме в магазин и продавачката започна да и предлага дрехи за бременни и кое щяло много да и отива и т.н. Добре, че приятелката ми е перде и изобщо не и пукаше тогава. Беше доста отдавна и изобщо не сме мислили за бебенца тогава.

# 577
Е това е. Какво излиза:
- нощем сънувате, а аз спя, като пън Flushed
- в ежедневието си получавате знаци, а аз като изляза и само гледам да не ме заговори някой непознат, че нещо нямам нерви да се занимавам Sad
И как ще ми се случат нещата не знам.
За капак и родата с годините се отказа да наместват късмета "бебе" от баницата пред мен. Явно съм неспасяем случай.
А от днес се чудя дали е възможно О да ми е била на 37-8 ден от цикъла Thinking

# 578
Като ви чета се сетих за един случай. Преди няколко години моя клиентка идва да си пазарува и ме гледа подозрително. След като си взе каквото й трябва ме заби с въпроса: "
 - Ти кога роди? - и физиономията й една озадачена.
Съответно очите ми станаха на понички!
 - Ама аз не съм била бременна!
 - Е как така!?
При което аз зацепвам, че не съм я виждала отдавна. Сигурно още съм била със зимните торбести дрехи, а и бях смъкнала някое килце тааа...
 - Ааа, не беее, по-дебела бях, не бременна. Отслабнах.
Още малко ме гледа с недоверие след което явно прие обяснението.
 - А аз мислех, че си бременна. Е ти мъж нямаш ли?
SmileSmileSmile
Нататък вече не помня как продължи разговорът, но доста се посмях.

# 579
  • София
fillme, е твоята случка е най-яка SatisfiedSatisfiedSatisfied.

# 580
И в Италия е така даже,  оня ден бях на болница и имаше още 10 човека, ма първа влезе бременното момиче.
Миналата седмица на работата ми стана лошо за малко от жегата и колежката ме пита.  "Ма да не си бременна та ти лошо" пък аз си мисля да ММ го няма от две седмица бременна ще съм .😂😂
От въздуха. 😃

# 581
Ох, не се сдържам и аз да ви обадя една случка наскоро. Миналата година преди да забременея работех в една фирма, забременях и напуснах, но се разчу, че съм Б. Кой разбрал, кой не разбрал после какво е станало и се връщам аз сега, година по-късно в същата фирма. Съответно не съм раждала и съм си в същата форма и 45те ми кила, като миналата година. Един колега голямо заглеждане ме гледа и ми се чуди, ама аз си гледам работата и не обръщам внимание. Той инъче голям човек, може да ми е баща примерно. И единия ден като ми вика:
-Ама много добре изглеждаш!
И се почесвам и викам - Да, да мерси.
След малко:
- Ама как хубаво си се възстановила, много си добре!
А аз още не загрявам и почнах да гледам е така 😳😳😳
И той пак:
- Ама само не разбирам, защо бързаш да се връщаш на работа, тя няма да избяга, гледай си детето!
Е само го изгледах и заминах....
🙄🙄🙄🙄😂

# 582
Даниела, ама как от въздуха. Нали я знаеш Дева Мария? 😂
Йо, ти набързо го раждаш, оставяш го само да се гледа и айдеее, бак ту уърк. Хората някой път хич не се усещат, тц тц

# 583
Даниела, ама как от въздуха. Нали я знаеш Дева Мария? 😂
Еми и аз така от въздуха.
А пък мой близки като говорим по телефона и сега качих малко килца имам коремче и все това ме питат бременна ли си кой месец?
То у от много очи и приказки не става.
Но ако забременея ще кажа само на ММ и стига.

# 584
Daniela20, имам някакъв спомен, че искаш да чупиш ледове. Извини ме, ако не съм запомнила правилно. Аз като усетя, че вече му е на нагорнище на ММ го карам да отидем някъде, където знам, че ще му е приятно и ще се разнообрази, и ще си почине. Понякога се опъва, но след това е доволен. Последния път едва ли не насила го заведох за риба! Ама после се разхождаше с усмивка цяла седмица.

Общи условия

Активация на акаунт