Всички дружно на море, а после тук с чертички две - Бебеправим -Тема 355

• 19 919
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, и аз щях да питам за тестовете за овулация.
Преди няколко месеца си бях поръчала 100 бройки OneStep oт Ebay. Не са най-добрите, но поне дават някакъв ориентир.
Сега искам отново да се заредя с тях. Не знам защо ми се стори, че имаше момичета, които показваха подобни комплекти от по 20-40 теста, които могат да се закупят и от България?
Ако някой знае от къде могат да се поръчат, моля да сподели! Simple Smile

Рокетче , виж в OLX , срещала съм обяви там .

# 556
Едно проектно заглавие:
Лято и релакс за всички, а за нас и две чертички

Момичета тестовете за овулация нали е най-добре да се правят следобед, какво правите като сте на работа ?

# 557
Ще погледна в кутииката на тестовете и ще напиша като се прибера.
Ами аз съм на работа, днес за пръв път правя тест, нищо особено. Вземам си един несесер и в него преди да тръгна към тоалетната си слагам празна чашка еднократна, теста за овулация и готово. После си го нося пак там.
Работя в стая сама, ако това има значение.

# 558
Аз ги правя в 18:00 като се прибера от работа. В 15:00 ходя до тоалетна последно, някъде там и пия вода и после чак в къщи.

А тестове си купувам от Марешки 6 бр за 7лв и нещо. Правила съм няколко месеца и винаги имам отчетлив черти.

# 559
  • София
Едно проектно заглавие:
Лято и релакс за всички, а за нас и две чертички

Момичета тестовете за овулация нали е най-добре да се правят следобед, какво правите като сте на работа ?

Да, правят се следобяд, като се стараеш поне 2 часа преди теста да не пишкаш и да не пиеш течности.
Аз първо ги правех на работа, криех в джоба теста и легенчето, проверявах по 100 пъти да не съм забравила нещо в тоалетната /опаковка и т.н./, после ми писна и започнах да ги правя като се прибера от работа, после пък изцяло ми писна и ги спрях Satisfied.
Относно марките, пробвала съм различни и най-доволна съм от Lady Test.

# 560
Аз работя до 19 (и в стая с доста хора) и взех да ги правя сутрин. Ама реших да питам ако някой има хитра идея.

Последна редакция: вт, 16 юли 2019, 18:16 от Аudrei

# 561
  • София
Аз работя до 19 (и в стая с доста хора) и взех да ги правя сутрин. Ама реших да питам ако някой има хитра идея.

Ами няма какво, дебнеш като луда и тва е Grinning.
Обаче сутрин не е добре да се правят.

# 562
Никога не съм се спирала да пия вода часове, не съм се вглъбявала толкова много. Пак си излизат чертите, ако си има ову- с вода/без вода. Правила съм тестовете след 19:00-20:00 часа.

Има момичета, които не успяват да уловят Ову-то и пак забременяват- като Рокетчето.

# 563
аз нямам нищо за споделяне, но в темичката за първи път срещнах думата щракане в този смисъл. Затова едно закачливо предложение и от мен:

Щракаме си всеки ден, на мечта за бебе ний сме в плен Stuck Out Tongue Winking Eye

# 564
Аudrei, слагаш го в химикалка и го оставяш да си стои на равно докато изтече времето. Като е готово развиваш леко виждаш и пак завиваш.

# 565
Рокетче, аз съм си поръчвала такива тестове от eBay, но не са били 100. Не помня каква бройка бяха, понеже съм вземала и за бременност, но ми се върти, че първо си бях поръчала 30 за овулация и 5 за бременност (такъв беше комплектът), а после отделно си поръчах 25 за бременност.

Аз, когато работех и правех тестове а О, работех до 17ч, хващах едно такси и бързо се прибирах и до 17.30 бях направила теста. Не съм се вглъбявала да не пия течности, но гледах последно около 15 и нещо да ходя до тоалетна. Тогава така и не видях положителен тест. След като си останах вкъщи, започнах да правя тестовете около 15ч, пак не съм се ограничавала в пиенето на течности, гледах 1-2 часа преди това да не съм ходила до тоалетна, но тогава няколко пъти ми се случи да видя положителен тест. Не знам дали е имало изобщо О, защото вече се обърках с всички мнения на всички лекари.

Ето и моите предложения:

Лятото настъпи вече, чакаме те, мъничко човече!
Греят топли, слънчеви лъчи, а ние ще развеем две черти!

# 566
Момичета, пак съм аз.. Извинявам се, че ви притеснявам отново, но днес е 17 ден закъснение.. И сутринта имах съвсем леко зацапване, но цикъл не е тръгнал все още.. Някой има ли идея какво може да се случва, защото вече много се притеснявам.. Благодаря предварително

# 567
Нали си казахме мнението вече. Направи кръвен тест и отиди на гинеколог. Няма как да знаем каква може да е причината за това закъснение. Кръвният тест ще даде сигурен отговор има ли бременност или не, макар че с това голямо закъснение и отрицателни тестове, бих се учудила, ако причината е бременност, а гинекологът вече ще ти даде някакво заключение защо ти закъснява така.

# 568
Момичета, пак съм аз.. Извинявам се, че ви притеснявам отново, но днес е 17 ден закъснение.. И сутринта имах съвсем леко зацапване, но цикъл не е тръгнал все още.. Някой има ли идея какво може да се случва, защото вече много се притеснявам.. Благодаря предварително
Ние идея нямаме, лекар ще има Simple Smile не отлагай, не е шега такова закъснение без да си Б.

# 569

Ето ги и мойте костенурки, незнам кое мъжко и кое е женско, но тези ми приличат на майка и дъщеря. ❤️❤️❤️

За тестовете правих няколко пъти, но зарязах не мога да се разправям. С тая моя работа нямам време и крем да сложа на лицето.
Е ко да се прави.

Кой от вас има Тик-Ток? 😂😂😂👌👌👌

Общи условия

Активация на акаунт