Всички дружно на море, а после тук с чертички две - Бебеправим -Тема 355

• 19 380
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
Честито, Кики.
Да ви е жива и здрава малката принцеса.
Ето това е едно страхотно начало на деня в групата. Накара ме да замечтая!

anetoo, страхотни заглавия за тема.

# 676
  • София
Кики_кики, честита радост и от мен !
Да е здрава и много щастлива !
Денят започва прекрасно, минавам и аз под розовото Heart Eyes.

Хубав ден на всички, аз тръгвам за работа с голямо нежелание, вече съм мноооого лятно настроена...

# 677
Хей,Кики,прекрасна новина!
Честита радост, бъдете здрави!
Heart

# 678
Честито Кики! Да расте здрава и прекрасна принцеса на мама и тати! Heart Това е прекрасна новина, която ни стимулира да работим по-здраво по въпроса Stuck Out Tongue Winking Eye
Прекрасен ден, момичета!

# 679
Честито, Кики! Да бъде много здравичка и да радва мама и тати!

# 680
Добро утро на всички, чета ви редовно, темата се беше изместила доста и мислех да не пиша, но виждам, че кризата е отминала... много от вас не ме знаят вероятно защото пишех тук миналата есен, а тук има доста нови момичета... понеже виждам, че добрия тон се върна тук, да мина да ви наръся, но вече не е ритащо розово, а гушкащо се розово.. роди се и моята дъщеря, наистина искрено пожелавам на всяка от вас да изпита това щастие, вярвам, че ще така и ще бъде..
Извинявам се, ако с този пост обиждам, наранявам някого... абсолютно без никаква умисъл е!
Пожелавам ви много сбъднати мечти и благодаря на всички, с които бях част от тази тема... Hug Heart

Честито розово вързопче. Да е жива, здрава и да изпълва живота ви с радост и детски смях. Simple Smile

По идеите с новата тема... Абе момичета много хубави ги предлагате. Вече даже имам фаворит. Как да си кажа моето бледо предложение. То вашите са страхотни...
ето го и моето невзрачно предложение : Юли вече изтича, август с две чертички май наднича

# 681
Кики , честитоооо Heart Да ти е жива и здрава малката принцеска Heart Eyes

# 682
Честито на мамито! Да ви е живо и здраве бебчето!
Относно килограмите, оооооо и аз съм голям кит, но от днеска почвам да взема мерки,че работата не отива на добре. Ние с мъжо все още си почиваме, надявам се да се включим през есента във вашите редици за бебеправенето. Иначе ви чета редовно.
Пожелавам на всички един хубав и усмихнат ден :*

# 683
Като гледам май масово ще почиваме лятото Simple Smile) Освен прекрасната новина на Кики, няма ли някоя да се включи с нещо хубаво? Хайде, че тази тема хич не ми харесва...

# 684
Честито Кики! Много щастие ви чака! Бъдете здрави!

Хубави заглавия момичета, да избираме и да почваме нова тема само с бебета и двойка черти по тестовете! Flowers Four Leaf Clover

# 685
Кики, честита госпожица. Много радост да ви носи Simple Smile

Момичета, ще избера едно заглавие, защото не мога да пусна анкета, а в новата тема ще добавя останалите заглавия.
Искам бързо да приключва тази тема и да затворим в нея всички кавги и трудности. Довечера ще я пусна.
Ако някой друг пък иска, да заповяда.

# 686
Кики, честита принцеса да е жива и здрава и много да ви ядосва. 😂😂😜😜❤️

Юли заминава Август пристига чертички две ни подарява.

Това е от мен сутринта, че докато взема да загрее. 😂😂😂😇

# 687
Кики честито, да сте живи и здрави цялото семейство Simple Smile Много хубав прашец мерси Simple Smile

Отностно килограмите, аз съм в габаритите на Blackwidow1322 163/70+, както казах не се меря, само талия меря.
Мислех да напиша и аз подобен коментар за мускулите и мазнините, мерси, килограмите сами по себе си не значат нищо.
Гладуването също е  много противопоказно за забеменяване. Тялото се включва в режим "оцеляване" и изключва всички излишни за момента функции - например репродуктивната.

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 10:29 от Аudrei

# 688
Кики, да ви е честита радостта! Минавам и аз под този така прекрасен, гушкащ, розов прашец Hug

Моята лелка си дойде точно на деня (не сме правили опити, така че не съм очаквала да не дойде) и след като си отиде, ще се надявам да започнем вече с опитите Blush

По темата с килограмите, висока съм 167 см. и теглото ми е 55-6 кг. В живота си съм варирала много в теглото (сега си държа тези килограми от около 5 години и то не с диета, а с разумно хранене), но най-страшно е било когато съм сваляла повечко килограми, защото при мен, ако падна под 53 кг., менструацията ми спира и после ми е много трудно да си я върна... Имала съм периоди от над година, в които не съм била с цикъл. Е, хубавото е че съм си спестила малко яйцеклетки Grin (нали трябва винаги да търсим по нещо добро в трудните моменти).

# 689
И аз съм била години наред с предизвикан цикъл (заради мои глупости с килограмите) и сега ми е голям зор да кача някое кило. Майка ми казва, че съм зло прасе Grinning Иначе това е странно, тъй като съм с хипофункция на ЩЖ.

Общи условия

Активация на акаунт