Всички дружно на море, а после тук с чертички две - Бебеправим -Тема 355

• 19 381
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Цял ден чета за килограмите и мислех да си премълча, но не успях.

Няма никакво значение колко килограма сте. Следете себе си в огледалото, а не на кантара. Има значение само колко процента мускул, мазнина и вода имате в тялото. Едно момиче с повече мазнина може да е 55кг и да изглежда по-пълна от същата височина трениращо момиче, което е 63кг. Защото 1кг мазнина е много по-обемен и голям от 1кг мускул.

Обичайте себе си и се старайте да живеете здравословно, така резултатите ще дойдат:)

Ръся ви с много ритащо синьо, взимайте, че може да е за последно 💙

# 661
Да не остана назад ... 165см /около 60кг скоро не съм се теглила, защото от месец спрях захарта (сладкото) и хляба. И определено има ефект, но си казах, че ще се кача на кантара (за изненада ) когато чуя трима човека да ми кажат че съм отслабнала. Дотук са двама. Simple Smile
Рошелка зеленцето е и моето любимо ядене от дете. А когато бях бременна с детето ми ядях буквално само това: чисто зеле, зеле с месо, зеле с ориз, зеле с кайма, сърми... въобще зеле със зеле. Grinning И естествено детето ми сега го мрази. Stuck Out Tongue Winking Eye
Що се отнася до мен аз съм в дългия чакащ период и разчитам само на дните преди О, че не се спогодихме с моя във важните дни. Thinking

# 662
Sundhine42, много си права. От няколко месеца си налагам да правя всяка сутрин аеробика и като см съм по-малко доста по-малко, а само - 1 кг. Не е колкото ми се иска, но все е нещо.
Упорита съм, тъй като чувам, че при стимулация момичетата качват около 10 кг Tired Face, зависи как ще реагира организма.
Кога ще е раждането? Макар, че винаги съм си мечтала за момиченце, ще си взема от синия ти прашец. Вече съм съгласна на всичко Blush

# 663
  • Dope Reach
Ане, и аз ти казвам, че си отслабнала - качвай се. Grinning Шегувам се, гледай да се чустваш добре, пък килограмите да слизат плавно, иначе много бързо се качват, че и още отгоре.
Марианка, възможно ли е да си се заблудила, че при стимулация се качва, заради вероятността да се получи хиперстимулация?  Иначе не мисля, че се случва.

# 664
Ане, и аз ти казвам, че си отслабнала - качвай се. Grinning Шегувам се, гледай да се чустваш добре, пък килограмите да слизат плавно, иначе много бързо се качват, че и още отгоре.
Марианка, възможно ли е да си се заблудила, че при стимулация се качва, заради вероятността да се получи хиперстимулация?  Иначе не мисля, че се случва.
Възможно е и да са ме заблудили. Нямам идея каква е истината, тъй като тепърва ще минавам по този път. Вярно е, че важен крайния резултат, но по здравословни причини съм тежала + 10 кг и не се чувствах изобщо добре.
Ето и предложения за нова тема:
“Юлското море бебе ще ни донесе" или пък "Лято, слънце и море, а всички ние с чертички две."

# 665
  • Dope Reach
Всъщност, при хиперстимулация е трудно да поемаш храна, защото дишането е доста затруднено. Както и да спиш легнала и да ходиш изправена. Не искам да те плаша, де. Обикновено това се получава при момичета с поликистоза, под 30 години и нормално до ниско тегло. Всичките ги имам накуп, познай колко е забавно...

# 666
"И след слънчевите лъчи, нека ни огреят две черти."

"Морето ни зове да го посетим с чертички две!"

Абе май това е от мен. За кратко сме навести музата. 😁

# 667
Съгласна съм, имаме нужда от мъничко надежда.
Пък ние онзи ден не се пазихме. Моментно решение. Нямам надежда за нищо, ама пък и в списъчето не мога да се запиша. Grinning Ето ви по една хубава яйцеклетка, дано издирите мъжете да действат навреме. Blush Heart

Айде да изпратя на твоята айцеклетка едни войничета. хахахах

Момичета ... аз да се оплача ли с моите 100 килца. Направо съм танцуващ хипопотам. Но въпреки килограмите ми никога съм няма кисти на яйчниците, бяло течение, гъбички, не съм пила противозачатъчни .... (леле почти девица се изкарах), няма инсулинова резистентност , а такива неща се очакват от слонче като мен. Всички изследвания са ок и пак няма бебе. Аз започвам да имам проблеми в момента, в който започна да отслабвам и въпреки всички по препоръка пак почвам с някакъв режим- движение, по-малко храна, да видим какво ще стане.
Ако някой му се дебелее го каня вкъщи да го поправя хахаха. У нас слаби хора няма. Даже ММ го "поправих"  чак техните не могат да го познаят, а се беше хванал, че като се науча и аз да ходя по планините ще отслабна. Хахаха да, да ама не. Пуфтя и катеря хахаха. Като съм си свикнала на килцата...Aма май грешно съм се теглила. От утре така, ама бая балони ще трябват

И какво да направя. Не си ти , когато си гладен , са казали едни мъдри хора.... от телевизията

# 668
Ааа bat_mam, танцуващия хипопотам е зает.😎 Харесай си друго животно 😁

# 669
  • Dope Reach
Блекче, аз съм за второто. Меги май трябва да пуска анкетата вече. Thinking
Бат, мерси за войничетата. ММ да се стяга иии така през ден. Grinning
Тези няколко дни съм толкова подута. Не е от храната, нямам стомашни проблеми (освен зелето, дето вече се оплаках от него Joy), но не мога да разбера какво се случва. Сума и пъпки ми излязоха, ама от онея, дето само болят. Имам и придърпвания, ама лелката никаква я няма.

# 670
fillme Много готино танцуващо хипопотамче си намерих, ама щом е заето веднага се превръщам в танцуващо слонче. Може да спретнем едно танцуващо дуо. хахаха

Rochellka моя и да го стягам и да не го стягам сме си всеки ден (не се хваля), ама как да го убедя , че през ден е по-добре (или поне така съм чувала)

# 671
Добро утро на всички, чета ви редовно, темата се беше изместила доста и мислех да не пиша, но виждам, че кризата е отминала... много от вас не ме знаят вероятно защото пишех тук миналата есен, а тук има доста нови момичета... понеже виждам, че добрия тон се върна тук, да мина да ви наръся, но вече не е ритащо розово, а гушкащо се розово.. роди се и моята дъщеря, наистина искрено пожелавам на всяка от вас да изпита това щастие, вярвам, че ще така и ще бъде..
Извинявам се, ако с този пост обиждам, наранявам някого... абсолютно без никаква умисъл е!
Пожелавам ви много сбъднати мечти и благодаря на всички, с които бях част от тази тема... Hug Heart

# 672
Честито кики!!! Много да и се радвате! Да расте здрава, палава и щастлива!
Аз няма да мина под пръшеца ами направо оставам под него! Нека ме ръси ръси!! ❤❤❤🌞

# 673
Честито, кики. Минавам по няколко пъти под гушкаштото розовко HugHeart

# 674
Добро утро момичета ! Nature Sun With Face
Кики честита рожба да расте жива и здрава! И аз минавам под прашеца. Simple Smile
Ето и моите хрумки:
1. Слънце, лято и море всички ще имаме мечтаното дете!
2. Няма месец  два ще видим втората черта и ще сбъднем своята мечта!

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 12:34 от anetooo.

Общи условия

Активация на акаунт