Всички дружно на море, а после тук с чертички две - Бебеправим -Тема 355

• 19 897
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Е то е го е къде е, ти си по ранния тест, няма ли да правиш. Тая тема има крещяща нужда от един + тест поне! Стискам много палци, има ли момичета с надежди до края на месеца??
О, не, тестове няма да правя, категорично отказвам Grinning

Мулан, мерси много!

# 646
Седнали децата в детската градина си говорят:
-Ами мен нашите са ме поръчали от интернет.
-Мен са ме намерили в зелка.
-Щъркела ме е донесъл.
-Ние сме бедни и баща ни ни е правил и двамата с брат ми.

# 647
Ивче, аз съм с надежда, че тоя ми цикъл ще мине гладко. 😄 Началото на другата седмица ще споделя какво е казал док.

Аз съм си 164 см на 75 кг - пищна мадама. 💃😏 Ама то не е важен кантара, а в огледалото като погледнем да се харесваме. Пък тук сме все подбрани хубавици! 😍

# 648
Ох, Иве 😂 Да на Йо наистина и расте мъдрец всеки път като забременее 🤷🏼‍♀️ Сега тръгна и третия мъдрец, така заподозрях, че съм Б 😆 До година живот и здраве дано и четвъртия израстне, ама вече да родя и едно дете най-накрая, че то вече няма да знам кога съм бременна, като израснаха тия зъби 😆😆😆
Това в кръга на шегата, не е симптом на Б, но при мен явно е 😆
На мен като казах на работа, че съм 43кг ме обявиха за вещица... ама съм си и 160, късокрако човече 🙄 Важно е да сме здрави и да се чувстваме добре в кожата си. Хубаво е и за здраве да има движение, независимо фигурата. Ние с мм играем например федербал или караме колело. Хем ни е забавно, хем прекарваме време заедно по забавен начин. Той все повтаря миличкия, че движението е здраве, но мен си ме помързява 😁

# 649
И аз се надявам този месец да засекат овулация и началото на август да се похваля с резултат.
И аз съм 43-44 кг., 160 см. Но в миналото бях пухкава, сега тренирам много и се храня добре. Даже като забременея ще се чудя за тренировките,100 % тези които правя в момента не стават.

# 650
много хубаво завъртяхме темата и бързаме коя по-напред да се похвали каква е хубавица Hug

аз се изненадах, че сме много миньончетата

аз реших, че започваме активно бебеправене през октомври. Август имаме две пътувания, септември едно дълго море, а се притеснявам да пътувам, ако стане нещо

дотогава оставам в темата да събирам ценни знания и да стискам палци на всички бебеправещи

# 651
На моя ръст от 177 см съм 65/6 кг. Старая се да стана 60, но нещо не ми се получава.
Приятелка ме пита: Ти за кога ще отслабваш?
И все пак да е по темата все още Ц нямам. Изнервих се.

# 652
И аз в групата на миньончетата със завидните 160 и 53-4 кг. Не е много, но съм качила 3-4кг. И аз така си викам закъде ще отслабвам нали тепърва надявам се ще качвам и така хубаво си се глезя напоследък с еднк тортички, че ако не забременея скоро не знам как ще я карам Joy

# 653
Mariana, защо не направиш тест вечееее?

# 654
lukytoo, стискам палци всичко да е наред и следващият път направо да ни се похвалиш с ембрионче с пулс!

Dragon's Girl, според мен О би трябвало да е настъпила на 16-17 ден като гледам тестовете.

Джулс, аз мисля, че са ти добре тези кг за ръста. Аз съм около 165см (не знам колко точно) и последно време бях стигнала до 61кг, но за моя ръст не ми бяха много ок... Като напуснах работа, успях да падна до 58 и след болницата бях 55, но върнах 1кг и съм 56 сега и са ми добре и на мен така, не съм прекалено слаба, чувствам се добре, дори днес ударихме един шопинг с мама и кумата ми и за пръв път от много време се харесах с рокля по тялото. Grinning

Ivied, ще се счупиш бе, момиче, яж, яж... Grinning

# 655
Аз Сън си притраях, но истината е че си хапвам каквото искам, не се лишавам, просто не съм лакома по природа. Хапвам 3 пъти на ден и това е, след вечеря не ям нищо...не се сещам не ми се яде...
Имах една година депресарската й викам яко тъпчех по 9-10 часа вечерта чипсове, мъфини, просто осезаемо ядях в повече и естествено бях станала 57 и да ви кажа хората ми казваха, че съм понапълняла, дрехите не ми ставаха. Аз съм с тънък кокал и 52кг са ми перфектни.
Ай сега като забременея ще се оправя, че верно съм ходещи мощи на Иван рилски! Сега пък всички ми казват ауу много си слаба! Нема угодия! Grinning

# 656
Благодаря Ви момичета. Радвам се, че ви срещнах защото вдъхвате много сили и кураж!

Килограмите не ги мислете-важно е да сме здрави!

# 657
Аз Сън си притраях, но истината е че си хапвам каквото искам, не се лишавам, просто не съм лакома по природа. Хапвам 3 пъти на ден и това е, след вечеря не ям нищо...не се сещам не ми се яде...
Имах една година депресарската й викам яко тъпчех по 9-10 часа вечерта чипсове, мъфини, просто осезаемо ядях в повече и естествено бях станала 57 и да ви кажа хората ми казваха, че съм понапълняла, дрехите не ми ставаха. Аз съм с тънък кокал и 52кг са ми перфектни.
Ай сега като забременея ще се оправя, че верно съм ходещи мощи на Иван рилски! Сега пък всички ми казват ауу много си слаба! Нема угодия! Grinning
Гледай си за теб ти да си добре на хората не може да се угоди никога.
Ти да чувстваш добре, ай сега да забременееш да надебелееш  🤗🤗🤗😂😂😜

# 658
Mariana, защо не направиш тест вечееее?
Честно да си кажа, миналия петък правих. Беше си отрицателен, но не съм и очаквала друго. Теста си го направих само защото съм забелязала, че при мен има един психологически момент. Закъснява ми, правя тест и като видя отрицателен резултат се успокоявам, т.е. спирам да си внушавам, че може да съм бременна и ми идва до два дена.
Звучи откачено, но е факт.
А сега просто исках да ми дойде, че да започвам с процедурата, но явно ще е септември, тъй като август от клиниката излизат поетапно отпуски и не стартират процедури.
Но пък тези дни имах много обилна ЦС, която вече отмина и това ме навежда на мисълта, че може и сега да е била О. Нямам вече никаква идея, кога ще ми дойде.
Днес си мислех, че след толкова - тестове, когато видя + няма да повярвам в първия момент. Дано да видя де.

# 659
  • София
Добра тема сте подхванали, аз съм 160 см, 54 кг.
Тези 4 определено ми тежат и се опитвам да стана 50, тогава се чувствам най-добре.
При мен излишните килограми се дължат основно на алкохолните напитки, които обичам. В момента съм спряла всичко, а как ми се пие една биричка,
не е истина Grin...

lukytoo, късмет и от мен, вярвам че ще е наред всичко.

Общи условия

Активация на акаунт