Всички дружно на море, а после тук с чертички две - Бебеправим -Тема 355

• 19 382
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
fillme 163 см си била в 5ти клас? Аз сега съм толковa xaxaxa Grinning

Иначе аз имам нова екстра - днес ми тече кръв от носа ту от едната, ту от другата ноздра, цял ден (?!?)

# 631
Ив, тук ли дойде да се фукаш? 😁
166/66 - пълен дявол съм аз, с една шестица повече. Още 15-16 надолу и ще се чувствам ок.

# 632
Aaa Меги изобщо не съм за хвалба, виж, че съм скелет по всеобщото мнение Grin
аз съм страшна мърда просто имам късмет да съм с бърз метаболизъм. Ни спортувам...
Има някои мацки, навиват си го на пръста, спорт, добър хранителен режим, изглеждат супер и го заслужават!

# 633
Lilac*, не бе. Сега съм толкова, тогава може да съм била с 2-3 см по-ниска. А тая кръв от носа има ли връзка с кръвното ти?

# 634
https://Аз спадам към скелетите. 164-49/50 кг. Няма напълняване еййй Confused

# 635
Lilac*, не бе. Сега съм толкова, тогава може да съм била с 2-3 см по-ниска. А тая кръв от носа има ли връзка с кръвното ти?
Аааа, добре, че се депресирах Grinning Тая кръв знам ли я, гледам да не го мисля, че обикновено като ми тече от нищото, оикновено съм Б. А сега няма как да е станало просто Grinning С ниско кръвно съм, нещо пак играе вероятно.

# 636
Всичко бих дала да съм поне 56-57, но каквото и да правя не спадам на толкова, а и май ще съм болнава тогава. Най-много да спра да ям и да се свърша.Stuck Out Tongue Winking Eye
Ив, блазе ти, но аз не мога да съм такива кг, от училище не съм била и тогава съм била по-нисичка. Но то си е ген. Всеки е различен. И наистина е до това как се чувстваме. Едни са манекенки, други сме си по-така, хръц-пръц  Laughing

Тези, които не могат да напълнеят и са здрави, да палят свещи и да се молят да е все така. Ние да му мислим.

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 17:47 от Анонимен

# 637
Зависи на, кой как му действа кой качва, кой отслабва. 😂😂😂😂😂😜
Казвам го така без никаква цел да не се обиди някой.
❤️❤️💋💋❤️💋

# 638
Аааа Лилак мани ти няма как да е станало! Щом е имало щракане без пазене... Grinning кръв от носа тече при високо кръвно, от ниско може да припаднеш, да ти причернее... кога си за тест??
Аз не съм чувала кръвотеч от носа да е симптом на Б, но пък много вярвам в персоналните симптоми!
На Йо например й расте мъдреца като забременее. Thinking

# 639
И аз да дам мерки, да не кажете "тая пък не иска да каже каква е". 163см/54кг. Имам се за жена с нормално телосложение. Grinning
Батмам, харесваш ми! Имаш завидно чувство за хумор Two Hearts
Шантал, я кажи още каква е тая картина за под леглото? Grinning (докато пиша, ми изникна в съзнанието спалня с поне 20 картини на риби, разпръснати навсякъде) Grinning
При нас ново 20 - лекуваме гъбички. Значи от горе-долу февруари месец съм в групата. До май вкл.се пазехме, юни нямах овулация, сега юли пак липса на ову + другото.. Егати и късмета..
Здраве да е! Ще огрее слънце и на нашата улица. Flowers Hibiscus
А когато дойде време, ние сме така:

Този месец съм яко разсеяна, дори забравих да си пия Дуфастона за поликистозата, та не знам дори кога ще ми дойде. Като не го пия ми идва между 42-70 ден, та ще видим. Затова няма да се пиша в късметлийското списъче

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 14:45 от Анонимен

# 640
Аааа Лилак мани ти няма как да е станало! Щом е имало щракане без пазене... Grinning кръв от носа тече при високо кръвно, от ниско може да припаднеш, да ти причернее... кога си за тест??
Аз не съм чувала кръвотеч от носа да е симптом на Б, но пък много вярвам в персоналните симптоми!
На Йо например й расте мъдреца като забременее. Thinking
На 19ти ми е датата за Ц, иначе година и половина не стана, пък точно тоя път като имам и гадина ли ще стане Grinning

# 641
И аз да дам мерки, да не кажете "тая пък не иска да каже каква е". 163см/54кг. Имам се за жена с нормално телосложение. Grinning
Батмам, харесваш ми! Имаш завидно чувство за хумор Two Hearts
Шантал, я кажи още каква е тая картина за под леглото? Grinning (докато пиша, ми изникна в съзнанието спалня с поне 20 картини на риби, разпръснати навсякъде) Grinning
При нас ново 20 - лекуваме гъбички. Значи от горе-долу февруари месец съм в групата. До май вкл.се пазехме, юни нямах овулация, сега юли пак липса на ову + другото.. Егати и късмета..
Здраве да е! Ще огрее слънце и на нашата улица. Flowers Hibiscus
А когато дойде време, ние сме така:

Този месец съм яко разсеяна, дори забравих да си пия Дуфастона за поликистозата, та не знам дори кога ще ми дойде. Като не го пия ми идва между 42-70 ден, та ще видим. Затова няма да се пиша в късметлийското списъче

Ох тази снимка ме разсмя с глас 😄 веднага препратих на мъжа ми

# 642
Е то е го е къде е, ти си по ранния тест, няма ли да правиш. Тая тема има крещяща нужда от един + тест поне! Стискам много палци, има ли момичета с надежди до края на месеца??

# 643
  • Dope Reach
Съгласна съм, имаме нужда от мъничко надежда.
Пък ние онзи ден не се пазихме. Моментно решение. Нямам надежда за нищо, ама пък и в списъчето не мога да се запиша. Grinning Ето ви по една хубава яйцеклетка, дано издирите мъжете да действат навреме. Blush Heart

# 644
Лилак, време ти е и ти се пада! Simple Smile
Преди няколко страници беше питала за пробиотик. Аз пия този. Нямам отзиви, защото за първи път си вземам такъв

И отделно Гинофлор

Общи условия

Активация на акаунт