Всички дружно на море, а после тук с чертички две - Бебеправим -Тема 355

• 19 745
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, аз не съм закръглена, изобщо дори- поне така си мисля. Понякога, като преям ми се подува коремът (или като ям нещо, което не ми понася), но това е. Най-слаба съм била преди години, когато бях с тежка анемия-59-60кг. Дори когато бях на АИП година и половина се въртях между 60-61. Сега съм 61.5 кг- повече от година Затова бях изумена. И веднага се притеглих снощи- нямаше разлика. Не знам, или е от роклята, или наистина съм "закръглена", но не го виждам. Висока съм 172.  И знам, че повечето момичета в БГ са по 50 кг на моята височина, но за мен това е прекалено ниско и не ми изглежда ок. Аз ако стана 50кг, ще умра. Отслабна ли много, започвам да се разболявам- то явно е било около анемичния период, когато имунната система ми е била леш.

50 кг е добре на 155...както бях. Обаче сега аз съм 60кг и съм като мини бъчвичка. Идеално ти е теглото за тази височина.

# 616
Преди, като сме я обсъждали тази тема, много момичета на моята височина, коментираха за 50-то кила. Аз затова...

# 617
Джули , 50 кг на 1.72 е прекалено малко . Аз съм 1.70 и когато бях 52 изглеждах като скелет . Сега съм 55-56 и изглеждам слаба към нормална . Когато бях 60 кг , хората ми казваха , че изглеждам най-добре - нито слаба , нито дебела . Понеже аз си бях закръглена преди , исках да се виждам слаба , затова не се спрях на тези 60 кг .

# 618
Много се забавлявах с вашите истории Grinning Аз след раждането имам лека диастаза и като хапна повече коремчето щръква. Та и мен са ме питали.. Аз съм слаба, 48-49 кила и си личи бая... Grinning

# 619
50 кг е добре на 155...както бях. Обаче сега аз съм 60кг и съм като мини бъчвичка. Идеално ти е теглото за тази височина.

оу, описваш точно мен. Аз бях 50кг на 155 ръст и сега съм 60кг, а на ръст съм си същата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 620
Добър ден! 😍
Яжте си пийте си, който вие харесал вие взел.
Аз преди бях 50кг и 156 на ръст, сега пораснах малко и съм 165 и съм 62-3кг ма аз квото ям ми се лепи, че дори и въздуха  😂😂 ма като ходя на работя и тичам насам натам и си оставам все тези кила
Ходя и на фитнес 2пъти седмично и се чувствам добре.. 😍😂❤️

# 621
Така е - най-важното е да се харесваме ние! Аз винаги съм си имала коремче. Явно от проблемите с ЩЖ качих навсякъде... Ама се радвам, че и в сутиена си поналях и както съм си пълничка, така още хващам окото благодарение на "балкона" (както вика шефа) 😅. Ама важното е да сме живи и здрави, вече сме "излъгали" мъжете си и няма бягане! 😈

Лъки, надявам се да е фалшива тревога и всичко да е наред! 🙏😘

# 622
Няма тема с по-хубави от нас Stuck Out Tongue Winking Eye Това е ясно , просто припомням Bowtie

# 623
Оооо, и аз заковах 60така на ръст 155 Joy

Важното е да сме здрави за новия живот съвсем скоро, пък после ще сваляме.

# 624
Присъединявам се към качилите някое друго килце... А за пръв път в живота ми грааам не ми пука Grinning

# 625
Заговорим ли за килограми, цялата тема се включва Simple Smile
А подуването на корема, най-често се получава от хранителни непоносимости. Ям ли нещо, което не ми е ок, веднага "забременявам"... до следващата сутрин. И аз започнах пилатес вкъщи..

# 626
  • Dope Reach
И на мен много ми се подува коремът от определени храни. Много страдам, че любимото ми ядене, постно зелце, ми прави ужааасни проблеми.
Аз влизам в темата за килограмите с моите внушителни 73 кг. Може да са на ръст 180 см., но с вашите не повече от 60 съм си направо гуси. Grinning

# 627
Rochellka, ще ме извиняваш, но 10 санта отгоре са си бая (блазе ти), а и до скоро си била бременна. Така че имаш оправдание. Ти на 60 ще си чирус, айде недей.

# 628
Аз ще си трая... Grin
Скрит текст:
170-50кг от тия съм низвергнатите Grinning

# 629
ха ха ха оххх направо ме убихте с тия 50, 60, 70 кила и били гусита. Аз толкова съм била последно в пети клас и то при 163 см. Я не се вглеждайте в тия кантари. То си е по-вредно и от тест за бременност 5 дни преди цикъл. Аз сега както се опитвам да спра цигарите сигурно ще кача още 5 за нула време.

Общи условия

Активация на акаунт