Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците в дискусията?
Какви съвети се предлагат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците в дискусията?
-
Какви съвети се предлагат във форума?
-
Какви са основните емоции, изразени по време на дискусия?
-
Какво е мнението за използването на гел за зачеване?

Но хич не диетствам, то нали все бебе чакаме, а само лелката идва пфууу. Да не говорим за тоновете витамини и т.н., които пия - 100 % имат пръст в кг.
ако сме успяли все пак да направим нещо няма да разказвам на никой за нашата романтична вечер

той така й не разбра, че съм била в О...

После свалих 15 кг и никой не ме пита вече
. Аз пълнеех на корем и имам такива случки доста, най-забавната от които е, възрастна съседка преди години ме помоли за помощ, беше ѝ потекла пералнята. Събирам аз вода и тя почва да се извинява, че се е наложило да ѝ помагам в "моето положение" . Няколко пъти ѝ казах, че нищо ми няма на положението, ама жената беше твърдо убедена.