Всички дружно на море, а после тук с чертички две - Бебеправим -Тема 355

• 19 750
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
РоскетМама на принцеса искрено съжалявам за случилото ви се и ви пожелавам това лято да получете отново щастливата новина и всичко да Ви върви по вода. Пращам Ви по една голяма прегръдка!
Днес беше и моя първи преглед, но се видя само сак и запади закъснението на цикъла който имам АГ каза, че може би е "кухо яйце". След седмица пак съм на преглед.

Стискам палци!

# 601

Такива са моите тестове. Не знам дали са добри, първи месец правя

# 602
Лъки, стискам ти палци всичко да е наред.
И на мен док ми каза, че вървя назад , за седмиците си, но аз му обясних, че имах О на  20 ден от Ц, та може и при теб да е така. Затова те вика другата седмица на преглед.

Докторът ми каза, че от един преглед не се правят заключения, та бъди спокойна и мисли положително. Hug

# 603
Лъки, ако си била римерно с по-късна овулация, може просто още да не се вижда. Стискам палци на следващия преглед да видите малката точка!

При мен лелята се бори май да идва дори по-рано. Остават 2 дни до датата и от сутринта ме придърпва...От една страна ми е кофти, но от друга, с тази уреплазма май е по-добре да няма нищо сега и да се излекуваме.

# 604
Лъки, стискам палци да не е кухо яйце Hug

Момичета и аз съм в отбора на закръгленките. Имам едни натрупани 10 кг последната година, но корема най се откроява. Та и на мен са ми ставали в метрото поне 4 пъти Simple Smile Но хич не диетствам, то нали все бебе чакаме, а само лелката идва пфууу. Да не говорим за тоновете витамини и т.н., които пия - 100 % имат пръст в кг.

Аз бях казвала за недоказаната ову.. сега се замислям дали да не пусна и аз утре прогестерон. Как се броят дните след ову - с деня на наситен тест или от следващия? Ей това е

Усмихнат ден Heart

# 605
Момичета много готини истории развеселихте ме за добро утро! Аз 3 дена подред съм с положителен тест за О. това не е било досега. Снощи действахме с ММ, но така се бях наяла, че ми се до драйфа по едно време Joy ако сме успяли все пак да направим нещо няма да разказвам на никой за нашата романтична вечер Joy

# 606
Здравейте, момичета! Не мога да не се включа и аз в тази ведра тема на разговор. Аз също имам истории с „бременно ”коремче. Аз съм слабичка и малко да хапна и ставам веднага поне четвърти месец. Имах една снимка във фейса от уикенда и като отивам понеделник на работа колежката ми вика -Аууу, каква хубава снимка си качила от бременността си! А аз- ама тя е от събота.... И тя Flushed
И една друга:
Бях дала на приятелка дрехи от моето дете за нейното. Но не се бяхме виждали извасестно време. И пак след една снимка ми звъни и ми вика: сега трябва да ти върна дрешките, явно ще ти трябват...
Вече внимавам много какво качвам и как изглеждам, че ми е болна тема.
И на мен все ми подхвърлят- хайде време е за второ, не е хубаво само едно дете... как да кажа, че действам по въпроса, ама ядец. Все се измъквам с думите- за кога вече, стара съм, голяма разлика ще имат... ,но вътрешно ми се къса сърчицето Cry

Лъкинце, стискам ти палчета. Върна ме назад във времето с моето кухо яйце. Цял месец ме викаха всяка седмица на прегледи, с надеждата да се види нещо. Но аз бях с редовен цикъл и с редовна О и нямах големи надежди.
Дано при теб ситуацията да е по-различна Hug

# 607
Извинявайте, че се намесвам момичета, но като ви чета историите се сещат моята предният месец, юни... Точно в денят в който имах +тест О, се скарахме с ММ, и си легнахме сърдити, мисля че аз бях виновна, защото много мрънках, ама буквално бях пощуряла от глупости... Та нищо. На следващата вечер и на по-следващата се постарах да му развинтя въображението Grinning той така й не разбра, че съм била в О...
Сега като му разказвам, как замалко да сме изпуснали влака, той се смее, каза как така не си се издала, че правиш тестове, и си спомни колко нервна съм била оная вечер. А, да, изпихме си на следващата вечер след + теста по две чаши вино, може и това да е помогнало да охладим страстите... Бях си поръчала от ибей тестове, та правих 12 дни поред, всеки ден, може и затова да съм се побъркала Grinning

А и още нещо, началото на годината ходих при една възрастна гинеколожка, тя ми каза така:" Виж какво момиче, млади сте, може да си го позволите, фурната трябва да се зарежда през ден, два, защото не всичко е точна наука, не се знае кога ще е нужен войника, той трябва да е на пост и да чака..." Посмяхме се с лекарката, но има нещо вярно може би... Ехх, жалко, че се пенсионира жената Grinning

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 09:54 от girlwithballon

# 608

lukytoo стискам палци за късна овулация, за остаряла техника, грешка на зад апаратното устройство. пожелавам ти всичко да е наред и скоро да чуете сърчице и да премахнете предположенията за кухо яйце

tickles ти си щастливка. А какво да кажа аз, че имам корем нямам гърди. То при момичета като мен си е направо кошмар хахахаа

Момичета чета ви, кой 5 , кой само 10 кг има за сваляне. Аз съм за оплакване 20-30 кг съм си сложила за цел, пък да заприличам и аз на другите мацки. Вече почвам да се чудя дали пък да не става заради килцата отгоре, но пък и сестра ми беше бомбичка и това не и попречи да роди здраво дете... майка ми също... вече съм се хванала да правя опити и за отслабване, пък каквото сабя покаже. Може пък да помогне. Кой знае?

# 609
  • София
за фън шуйто се сещам някъде бях чела, че под леглото се слага картина на две риби, които се движат една срещу друга... само това не съм пробвала още Grinning

# 610

Ето едно постче за мацките , които сме по-пухкавки 😁
Момичета обичайте се такива каквито сте !
Аз имам една приятелка,  която се моли да надебелее , яде буквално като бебетата през 2 часа , но си е пак кльощава 😁

# 611
Ох, аз пия вода през два часа. Гледам да ям  по два пъти на ден и пак съм си 100-так. Веднъж ми казаха, че има жени дето ядат без да дебелеят и такива като мен , на които им е достатъчно само да дишат около хладилника хахахаха
Понякога ми се ще да съм като пеперуда. Да плюскам, да плюскам , да легна да спя и да се събудя красива хахахаха

# 612
Аз в университета бях по-закръглена и редовно са ме питали дали не съм бременна . Един колега не ми вярваше , казваше , че крия , но той щял да пази тайната Angry После свалих 15 кг и никой не ме пита вече Grin

# 613
Весели моменти момичета Smiley. Аз пълнеех на корем и имам такива случки доста, най-забавната от които е, възрастна съседка преди години ме помоли за помощ, беше ѝ потекла пералнята. Събирам аз вода и тя почва да се извинява, че се е наложило да ѝ помагам в "моето положение" . Няколко пъти ѝ казах, че нищо ми няма на положението, ама жената беше твърдо убедена.
Понеже се заговори за килограми, като човек с наскоро открита ИР искам да кажа, че ако ядете нормално и вдигате повече от 4-5кг на година или сте с талия над 88 см - прегледайте се за ИР и/или щитовидната жлеза. Аз бях доста слаба и съм била подложена на голям тормоз от някои роднини и познати,  на които явно не им допадна че напълнях. Далече съм от идеята да ви натяквам сега аз на вас, но инсулина и хормоните на щитовидната се отразяват на репродуктивните способности.
Както споменах вече - отслабвам главно в талията момента и фигурата ми започва доста добре да изглежда. Плюс това имам много повече енергия.

# 614
Момичета, аз не съм закръглена, изобщо дори- поне така си мисля. Понякога, като преям ми се подува коремът (или като ям нещо, което не ми понася), но това е. Най-слаба съм била преди години, когато бях с тежка анемия-59-60кг. Дори когато бях на АИП година и половина се въртях между 60-61. Сега съм 61.5 кг- повече от година. Затова бях изумена, като този ме пита, дали съм бременна. И веднага се притеглих снощи- нямаше разлика. Не знам, или е от роклята, или наистина съм "закръглена", но не го виждам. Висока съм 172.  И знам, че повечето момичета в БГ са по 50 кг на моята височина, но за мен това е прекалено ниско и не ми изглежда ок. Аз ако стана 50кг, ще умра. Отслабна ли много, започвам да се разболявам- то явно е било около анемичния период, когато имунната система ми е била леш.

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 11:32 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт