ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 6

• 25 986
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
Аз в началото ще използвам някакви не съм решила още какви, след като стане 5кг мисля да се пробвам с многократните от плат.
Ако не се справя ще мина на еднократни някакви.

# 106
Аmerikkas, аз многократните ги започнах още в началото. Роди се 3700 и веднага щом се изчисти мекониума, минах на тях.
Сега пак така ще процедирам. А за първите дни ще взема някоя биоразградима марка.

# 107
  • Пловдив
И аз ги харесвам и се заглеждам, но като се знам каква съм гнуслива...няма да мога да ги свалям и пера многократните, знам, че звучи ужасно, но...такава съм.

# 108
И аз ги харесвам и се заглеждам, но като се знам каква съм гнуслива...няма да мога да ги свалям и пера многократните, знам, че звучи ужасно, но...такава съм.

Хахахаха, аз и с другите не знам как ще се справя.. става ми доста гадно. Ама всички казват, че изобщо нямало да ми е така, защото си е на моето бебе. Ма все си мисля, че ще е доста драматично 😀

# 109
  • not found
Момичета, добро утро - има ли майки студентки сред нас редовно или да са били с друго бебенце? Да споделите опит, много ми е интересна организацията , искам да запиша сега магистратура задочно , но лекциите ще са точно в периода , когато ще раждам и остава като вариант редовното , но пък не знам ще мога ли да съвместявам нещата Blush

# 110
Pampers ами приятелки ми казаха, че дори и най- малкият размер пропуска на новородени, поне тези които се предлагат в БГ и ще трябва да стане малко по-голямо бебето, за да запълва на крачетата дупките.

# 111
  • Пловдив

Хахахаха, аз и с другите не знам как ще се справя.. става ми доста гадно. Ама всички казват, че изобщо нямало да ми е така, защото си е на моето бебе. Ма все си мисля, че ще е доста драматично 😀

Да, бе, аз нали имах друго бебе, това ми е второто. Още в родилния бях мнг интересна. Нали акат зелено вещество , с което се чистят. Като го видях....ай ай. Бързо викнах сестрата. Един, втори , трети път и тя милата накрая ми вика .."От  сега  нататък това е вашето бебе". Вторият ден беше или третият дори. И тогава осъзнах, че зависи на мен и че си е моето... Мъжът ми обаче с такава охота сменяше, чак се радваше. Сега се замислях, ако смени памперса сутрин мъжът ми и бебето няма цял ден голяма нужда дали не мога до вечерта да го изчакам пак него...е , това в кръга на шегата, но ми мина през ума Simple Smile)))

Тези дни съм на прасковена диета. Мнг ми се ядат праскови. Дано са полезни. Изобщо плодове...откъм месото съм зле, трябва, а не ям. Страх ме е да ми вземат кръв, сигурно съм ударила хемоглобин 90. Пф

# 112
Amerikkas,  аз купувам от китайските на Alva baby. Те се регулират като размер, както покрай крачетата, така и на коремчето. Трябва да се е родило много мъничко и слабо бебенце, за да не са му по мярка в най-малък размер. Пелените обхващат от 3кг бебе нагоре.
Пропускало ми е точно два пъти - веднъж, когато пенисът му беше на ластика и веднъж при растежа, когато трябваше вече да слагам подложка повече. Това са били гафовете, но в движение човек се учи.

# 113
И аз съм на същата диета сутрин закусвам купа с мюсли и 4 вида плод,за обяд отново ми се ядат плодове,следобяд отново,само вечерята ми е нещо готвено,чат пат си правя авокадо тост:-)аз също съм много гнуслива,въпреки че от както имаме котка малко се поразчупих..

# 114
Хаха, и аз съм гнусливичка, но добре че спомена котка, та да се сетя Joy С тоалетнатна нямам проблеми, но ела виж как съм чистила котешко...
Скрит текст:
повръщано

То от притеснение забравяш за всичко Grinning

# 115
В разгонения и период веднъж се продриска цялата беше омазана,с дълъг косъм е,направо зле ми стана,тъкмо мъжът ми беше излязал да пие бира с колеги и си бях наумила да гледам филм или да си почета,да,да,ама не ...цяла вечер мих наакано котешко дупе..

# 116
Момичета, сигурно сме коментирали тази тема.. но все пак да ви питам. Термина ми е за 2ри Октомври, към какви дрешки да се ориентирам, нямам никаква идея. С къс ръкав трябва ли да взимам или да наблегна на тези с дълъг?

# 117
Към дълъг ръкав така ме посъветваха всички...

# 118
Аз ще купя само от тези целите дрешки със закопчаването отпред.

Най-удобни са за обличане първите седмици. Отделно отпада нуждата от няколко вида дрехи, ръкавички и чорапи. На много от тях на ръкавите има като джобчета и се обръщат да покрият ръката като ръкавичка. Практични и удобни, пък и икономични.

# 119
Аз съм студентка, септември месец започва последната ми година. Нямам намерение да се отказвам. Ще съм редовно обучение, макар и да няма да бъда много редовна, особенно октомври месец. После вече ще мислим варианти, мъжо ще помага, ако може, че все пак трябва и да работи, майка ми ще помага, колежките също ще ми помагат с материали надявам се и преподавателите да ми влязат в положение.

Аз изобщо не съм гнуслива, имаме куче и нямате си представа какво съм чистила... И аз имах една подобна случка където мих наакано кучешко дупе... Ама брутално омазано...

Аз вече съм взела бодита и с къс и с дълъг ръкав. Ако е прекалено хладно тези с късия ръкав ще ги нося отдолу под някоя блузка.

Общи условия

Активация на акаунт