ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 6

• 25 979
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
Мен ме боли левия крак, но аз имам леко изкривяване на гръбнака от тийн годините и то оказва влияние. Два пъти получавах кризи преди бременноста и минаваше само с инжекции. Сега пак ме боли, ходих на невролог и ми изписа Милгамма(каза че са витамини от група Б) и друго нямало какво да се направи. Има облекчение на самия крак но гърба си ме боли, а акп не ходя мн и най-малката разходка ми причинява сковаване. Интересното е че невроложката ми каза при нетърпима болка да изпия нещо от рода на Нурофена, а не парацетамола, каза да го избягвам за всичко незнам защо.

Според мен попитай АГ-то за Нурофена, аз знам, че точно той се избягва, а не парацетамола..

# 91
  • not found
А гаранцията на помпата ? Преди време бях купила слушалки геймърски от сайт извън Бг , оказа се , че имат проблем и пих една студена вода , това винаги ме е спирало да поръчвам след това каквато и да е техника .
Аз както съм споменава ми се схваща нерв в кръста , после парализира десния крак , веднъж левия , а вчера дясната ръка ... гледам да се движа , това ми помага , но застоя ли се - става критично , а нямам никаква енергия , пак не спя по цяла вечер ...

# 92
Golden, гаранцията си върви във всички техни оторизирани сервизи по цял свят.

Josefin, не са крампи. Говорим за силна болка в самия крак. Може да притиска нерв бебето, може да е пълен блокаж на крака, може да е сухожилие....въобще всички, за което се сетиш.
За крампи помага веднага крака на контрашпиц и отпуска. Има и някакви мазила с магнезий, които уж помагат. Аз не съм ползвала. При мен крампите бяха от претоварване на краката и почнах да го раздавам по-кротко, за да не ме "нападат" вечер.

Trudy е права. Нурофенът е забранен първите 30 седмици от бременността, а после се дава само под лекарски контрол.

# 93
Мен също ме боли левия крак, но при мен проблема идва от кръста. Засега си търпя болките, но ако стане по-зле ще ходя при невроложката, имам и направление за ЯМР, но ще отида след като родя.
Аз пък от два дни съм с друг проблем, вечер като си легна и започва да ме боли точно под лявата гърда, все едно съм си пукнала реброто, отвратителна болка и ме боли единствено през нощта, през деня все едно нищо не е било и много се чудя от какво може да е. Много ми пречи да се завъртя даже, а ако спя на едната страна само адски много се схващам и пак не става. От две вечери рева и спя направо е ужасно Grinning

# 94
Аз не съм пила абсолютно нищо за болката търпя си. Неискам нито парацетамол нито други лекарства, но понякога болката е непоносима в целия крак. Мисля че милгаммата за сега успокоява малко болката. За нурофена каза в краен случай не повече от 1 път, но аз не съм вземала. Сега покрай бременността осъзнах как сме свикнали с това за всяка болка да пием някакво хапче като по-лесен вариант, но ето има вариант и да се спрат лекарствата😊

# 95
Момичета,втори пореден път ми се случва като ходя по малка нужда да имам няколко като ситни червени точици на тоалетната хартия.На някоя случвало ли се е? Днес следобяд за всеки случай ще звънна на АГ-то ми,но да питам и вас. Simple Smile

На мен ми се е случвало след обезкосмяване - като видях и се панирах, но после се усетих от какво е...да не би и при теб да е от това. Стискам палци да е нещо безобидно!

# 96
В английските сайтове. Наскоро имаше промоция на Медела за £70 в почти всички магазини. Доставката от Англия до Бг с куриерите е 2 лв/кг, а в Бг цената на помпата е 270-300 лв.
В момента промоцията я няма, но пък в страницата на Medela има пълния комплект помпа+пликове за съхранение на кърма, шишета, биберони, крем за зърна, подплънки и т.н. за £90, което пак е много изгодно и ти пести между 70 и 100 лв от тукашната цена само на помпата.
Просто трябва да се следи и като изкочи промоция, да се купува. Аз ще започвам да ги следя втората половина на август.
Тогава, когато спомена, че я има за £70 в Джон Люис веднага си я купих. Надявам се, че няма да имам проблеми с кърменето, но съм сигурна, че при всички случаи ще ми е полезна

# 97
Аз днес бях на тонове за пръв път. Моя доктор почва да ги следи от по-рано всяка седмица. Беше ми интересно като за пръв път😁 Бебчо е вече 1100г в 28с+4 и не беше доволен че е на тонове не спря да се мята😂

# 98
Gabellys,не е от това - преди 7-8 часа беше обезкосмяването. Simple Smile
Само на 2 пъти се появи тази сутрин по тоалетната хартия - миниатюююрни 2-3 червени точици. От тогава насам нищичко. Чух се и с АГ,каза ако се появи пак да мина да ме види. Сигурно капилярче или нещо подобно е било. 😊

# 99
Някой знае ли защо не се слага епидурална упойка след 6см разкритие?

# 100
Момичета има промоции на мокри кърпи в емаг ( дано не правя реклама, ако да ще се изтрие поста) Pampers sensitive 12 пакета/52бр. за 26,99 с отстъпката и доставката..общо са над 624 кърпички. Дано са хубави, че аз поръчах..

# 101
Аз също поръчах от там 15 пакета х 80бр. Освен отстъпката имат и ваучер за 15% за продукти на Pampers и така излязоха на 39лв кашона за 1200бр., което според мен е супер.

# 102
 Има и памперси, които излизат на сметка, но нещо четох коментарите в самия сайт и има лоши отзиви, затова не посмях да поръчам. Иначе излизат 45лв. - 148бр. Памперс, 3-6кг.

# 103
Кажете какви памперси смятате да ползвате?

# 104
Кажете какви памперси смятате да ползвате?
Pampers premium care

Общи условия

Активация на акаунт