ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 6

• 26 542
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
И аз със серклаж на горещо. И моя лекар каза, че ще го слагам още 2 месеца.
В коя седмица ти го правиха?
Имаше ли разкритие?
И разрешават ли ти да се движиш?
На мен е  ми го правиха 24 седмица.. имах разкритие и самоят мехур в който е бебето беше в разкритоето, трябвало е да го избутат и зашият.. като цяло от тогава главно лежа..сега ми разрешиха леки разходки.

# 166
  • София
Бях по абсолютно същия начин. Направиха го в 19г.с. Бях с 3см. разкритие, пролабирал мехур и шийка 1см. Лежах непрекъснато 10 дена след серклажа. 4 дена след него на изписването шийката беше 2,8см., 15 дена след това-4,10см. Почти два месеца минаха и шийката е все така напълно затворета и над 4см. Вече не лежа. Водя си нормален живот като не вдигам тежко и не ходя на работа.

# 167
И аз не мога да си харесам количка . Харесах на BEBETTO,но май само в Бургас имат магазин. Незнам във Варна има ли,а искам да я видя на живо,не само в интернет.

# 168
Това разкритие на профилактичните прегледи ли ви го видяха или има някакви индикации и признаци, които са ви подсказали, че нещо не е наред.....

Предстои ми пътуване тези дни и чак след това имам час за доктор, а последният преглед беше пък на 3.07. (всичко беше нормално), но пък сега се притисних да пътувам без консултация...

# 169
Първо се измерва шийката, ако се следи на прегледите, рядко се стига до разкритие. Много сме го коментирали това в темите назад.
Карайте лекарите да ви мерят шийките когато сте на преглед.

# 170
На мен ми я мерят на всеки преглед и въпреки това от 3,3 см за 20 дни беше 1 см с разкритие. Нямах никакви симптоми, чувствах се прекрасно, както и в момента..при мен има леко подобрение,но все още се препоръчва главно да лежа.. разрешават ми много леки разходки и не всеки ден ..

# 171
И аз не мога да си харесам количка . Харесах на BEBETTO,но май само в Бургас имат магазин. Незнам във Варна има ли,а искам да я видя на живо,не само в интернет.
Аз не знам дали имат магазин или просто на някои места предлагат определени модели. Аз също съм си харесала bebetto, и по специално модела Nitello shine , ама е 2 в 1 и не знам до колко е удачно. Като цяло това с количката ми е голяма драма 😀

# 172
Ами моята също за месец стана от 40 на 31, и ми казаха да решавам: правя серклаж и си продължавам живота или пия лекарства и лежа докрай. Аз избрах серклаж, за момента вече един месец след него си седи на 31мм, дано не започне свиване пак.

Хора може ли някой сериозен и участваш във ФБ групата да му  напишем името в първият пост и да добавя желаещи там. Пишат ми момичета които искат да бъдат добавени и няма кой да го направи.

Последна редакция: сб, 13 юли 2019, 21:33 от Amerikkas

# 173
Мисля в групата за момента не се приемат нови членове😕

# 174
Аз също искам да ме добавите в фб групата, ако може. Регистрирала съм се със следния мейл lar4eto@abv.bg

# 175
Мисля в групата за момента не се приемат нови членове😕

Това не го бях видяла ... 😒  а аз мислех,че е за обмяна на опит и колкото повече,толкова по-добре ..явно практиката е друга 🙌

# 176
Какво е станало, маже би е недоразумение!?

# 177
Здравейте, някоя от вас дали е попадала на този сайт за дрешки и дали е поръчвала съотвено?  Чета, че имат магазин в Русе,   дали имате инфо за магазин, който предлага дрешките в София. На снимки си харесах много неща, но незнам реално дали ще са хубави, а цените са им доста приемливи.  Simple Smile

https://prestig-s.com/bebeshki-oblekla

# 178
Точно така - преди месец се установиха правила.
В групата сме една шепа хора, които показваме снимки и други лични неща и това е от февруари месец. В момента е юли, всички се познаваме.
Не се сърдете, просто влезте в положението ни Simple Smile

# 179
Чак съжалявам, че повдигнах темата! Важното е да сме живи и здрави, нали! С миналата бременност бях много активна и на двете места. Създадох връзки и след това когато изгубих бебето в 16 седмица ми беше много трудно да споделя за случилото се особено предвид причината. Затова сега се включвам на по-късен етап. Хвърляла съм по едно око, направих си труда да прочета последните две теми. Сега чета активно, защото имам нужда от споделен опит. Да раздвижи малко нещата.....
От днешното скитане по магазините една много симпатична консултантка ми препоръча ръчната помпа на Спектра. На нашия пазар са нови, а аз ги знам от нета. Цената е около 28 лв. Жената каза, че били много по-добри от Авент. Та, някой има ли лични впечатления?

Общи условия

Активация на акаунт