ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 6

• 26 039
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
И аз съм така с тези хапчета, имам аларми на телефона, защото ги пия по 3 пъти на ден. Разбира се не винаги успявам на часа да ги изпия, но горе долу спазвам 😂

# 571
Нямам търпение и аз да спра вече с всички тези неща. Витамини или не, тоя черен дроб ще му трябва време да се възстанови.
И аз имам стягания на корема, болки в таза, но леки. Тялото ми обаче с всеки изминал ден, все по изтощено го усещам.

# 572
Аз имам чувството, че промените настъпват с часове, вече ми е тежко доста.
Снощи като ме хвана един задух....въздух не мога да си поема, не можах да спя, супер изтощена съм.

# 573
Аз вчера излязах за 2 часа по задачки и разходка,е като се прибрах се чувствах все едно съм изкачвала еверест и целият ми ден продължи така,жегата много ме мори въпреки че много обичам лятото..почти нищо не ми се прави

# 574
  • София
Аз излизам само с колата и въпреки това като се прибера съм като копала нивата. Пък като се задъхам ми трябват 15 минути поне да си възстановя дишането.

# 575
  • Пловдив
А мен днес ме боли корем, но сравнително високо. Предполагам, че е стомах по-скоро...

# 576
А мен днес ме боли корем, но сравнително високо. Предполагам, че е стомах по-скоро...
Случва ми се често след като хапна. Трябва да се хапва по - често, но по - малко .. при мен няма как да стане. Цял ден спя и съм като парцал, защото се събуждам вечер през час и не се наспивам.

# 577
  • Пловдив
То и аз снощи доста ядох и то късно, че и лимон пих...Дано да е от това. Няма да бързам да звъня на лекаря.

# 578
То и аз снощи доста ядох и то късно, че и лимон пих...Дано да е от това. Няма да бързам да звъня на лекаря.
Ако не ти мине скоро звънни за успокоение, но според мен е от храната.

# 579
Мили момичета, много ще съм благодарна на помощта ви за следното: излезли са ми разширени вени от вътрешната част на едното бедро- диаметърът на този участък е около 3 см. Моля тези от вас, които бяха писали за проблем с разширените вени и бяха ходили на лекар, споделете какво ви казаха? Ние сме на почивка и нямам достъп до лекар в момента. Опасно ли е? Оправя ли се?

Последна редакция: чт, 01 авг 2019, 17:08 от Novichka1

# 580
Здравейте момичета,
днес бях на преглед- бебка е добре, все така си отговаря на седмицата, но с по-дълги бедра. Yum
Пуснаха ми изследвания и имам някои показатели извън норма. Исках да питам някоя от вас разбира ли нещо, защото ще ги показвам на док. чак другата седмица, та ще съм благодарна, ако знаете нещо Simple Smile
Скрит текст:
Иначе всичко друго ми е в норма. Е, изказаха се, че ми е видимо по-голям корема от очакваното, но здраве да е Grinning Поне се утешавам, че (за сега) всичко е само на корем- крака, ръце, лице съм си същата. Simple Smile

# 581
Novichka1  две мои приятелки бяха с разшиени вени, нищо не може да се направи, носеха стягащи колани, за да облекчават, но това е. Чака се да мине раждане и да се приберат. Като някой препоръчват секцио, а други не, защото при напъните можело да се спукат. Зависи точно къде са, на моите приятелки бяха на интимните части и затова им препоръчаха секцио, въпреки това едната роди нормално и не се спукаха. След раждането и при двете се прибраха.

ARmaCH лимфоцитите по принцип са имнунитета в тялото. Но може да са ниски и заради влошени кръвни показатели.
Уреа е показател за функцията на бъбреците, ама не мога да кажа ниският резултат какво казва. Пиши ни ако питаш доктора, за да знаем Simple Smile

# 582
Amerikkas, страшно много ти благодаря за отговора! Ужасно се притесних и дори не знаех, че е възможно да се приберат без операция. Прочетох някаква статия със страхотии колко е опасно за живота на майката и бебето и тотално се шашнах.

Novichka1  две мои приятелки бяха с разшиени вени, нищо не може да се направи, носеха стягащи колани, за да облекчават, но това е. Чака се да мине раждане и да се приберат. Като някой препоръчват секцио, а други не, защото при напъните можело да се спукат. Зависи точно къде са, на моите приятелки бяха на интимните части и затова им препоръчаха секцио, въпреки това едната роди нормално и не се спукаха. След раждането и при двете се прибраха.

ARmaCH лимфоцитите по принцип са имнунитета в тялото. Но може да са ниски и заради влошени кръвни показатели.
Уреа е показател за функцията на бъбреците, ама не мога да кажа ниският резултат какво казва. Пиши ни ако питаш доктора, за да знаем Simple Smile

# 583
И аз мислех, че имам разширени вени, но доктора, при който ходих след като ме прегледа каза, че само са по изразени капиляри. При съдов на доплер. Изписа ми мазила, сутрин вечер мажа наред, и като настъпи време да раждам пак се разбрахме да отида да сме видят или ако не успея след раждането. Каза, че попринцип после се свивали вените и не винаги се налага операция, има и някакви хапчета и по -специфични мазила. Ще видиме

# 584
Много ти благодаря!!! Дано и моите са капиляри! На странно място са- от вътрешната страна на бедрото...

И аз мислех, че имам разширени вени, но доктора, при който ходих след като ме прегледа каза, че само са по изразени капиляри. При съдов на доплер. Изписа ми мазила, сутрин вечер мажа наред, и като настъпи време да раждам пак се разбрахме да отида да сме видят или ако не успея след раждането. Каза, че попринцип после се свивали вените и не винаги се налага операция, има и някакви хапчета и по -специфични мазила. Ще видиме

Общи условия

Активация на акаунт