ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 6

• 26 036
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
  • not found
Здравейте момичета , днес бях на последната ФМ при Стоилов от Добрич. Страхотен лекар , разбирам защо все няма часове за него , бях си запазила час от преди 2 мес. и половина . Видяхме си бебето , досега все си криеше личицето , едно мило като ми стана Blush На 8-ми съм на ЖК и пак ще го видя , ако склони бебока. 
И аз много се изморявам , днес се скапах направо , снощи заспах в 1-2 часа , днес станах в 6 ходихме на лекар , върнахме се , доста работа посвършихме и се прибрахме в 18 часа - капнала ви казвам , поспах малкони вече съм ок , но ще се чудв пак какво ще правя цяла вечер Stuck Out Tongue Winking Eye

# 586
Аз понеже вечер не мога да спя,пък след това спя до обяд и последните дни гледам да ставам рано за да не си проспивам деня а и всичко да си дойде на място,само да попитам желязото или магнезия тр да избягва млечните,или бъркам нещо?

# 587
likeawind, за желязото се пише, че млечните и кофейна  спират освояването му.
Вит Ц, помага.

# 588
Здравейте , от къде купувате дрешки?

# 589
Здравейте , от къде купувате дрешки?

Засега само от ХМ, Уайкики и Лидл. Тепърва ще проучвам и нови магазини.

Много се чудя какви дрешки да купя първоначално. Взела съм бодита с дълъг ръкав и ританки/панталонки. Какво да слагам под и над бодитата? Моля някой с опит да сподели.

# 590
  • Пловдив
Нищо пад бодитата. Те са първото на тялото. След тях може якенце, жилетчица, пуловерче..зависи дали излизате. Моето първо бебе е ноемврийче, всъщност 1ви ноември и у нас стоеше по боди и чорапки примерно. То и като сложиш едно одеало и направо си е претопляне. Нали казват да ги държим на по-хладно...навън обличах с нещо над бодито и яке. Има и космонавти, аз ги обичам много.

# 591
Ние с мъжът ми предпочитаме по хладно,дори зимата не загряваме мн спалнята,през ноща спим на студено,ако е мн топло ме заболява гърлото,и не ми се мисли ако от октомври трябва да пускам печка...

# 592
Мили момичета, много ще съм благодарна на помощта ви за следното: излезли са ми разширени вени от вътрешната част на едното бедро- диаметърът на този участък е около 3 см. Моля тези от вас, които бяха писали за проблем с разширените вени и бяха ходили на лекар, споделете какво ви казаха? Ние сме на почивка и нямам достъп до лекар в момента. Опасно ли е? Оправя ли се?
Аз бях на съдов хирург за вените. Каза ми, че всичко е нормално. Заради бременноста са се получили и очаква да се приберат. Изписа ми да ги мажа с едно билково мазило сутрин и вечер отдолу нагоре и след половин час да ги изполея със студена вода. Иска да ме види пак в девети месец, за да даде становище за раждането.
За твое спокойствие като можеш иди на лекар. Спри да четеш в нета и да се стресираш допълнително. Сутрин и вечер ги обливай със студена вода. Действа съдосвиващо.

# 593
likeawind, за желязото се пише, че млечните и кофейна  спират освояването му.
Вит Ц, помага.

Охх, май стана сложно 😁😁
Аз и на обяд и на вечеря си хапвам доста сирене, кашкавал. Сутрин кафето с мляко пия Simple Smile 😀
трябва ли да го избягвам или да чакам някакво време след като хапна. Досега само съобразявах да чакам поне 2 часа от магнезия.

# 594
Момичета, някоя от вас пазарувала ли е в Одрин. Мислим да отидем в неделя, надявам се всичко да работи (и само мола ще ни е от полза) Ако имате съвети и препоръки за магазини, главно бебешки, ще се радвам да споделите.

# 595
Момичета, някоя от вас пазарувала ли е в Одрин. Мислим да отидем в неделя, надявам се всичко да работи (и само мола ще ни е от полза) Ако имате съвети и препоръки за магазини, главно бебешки, ще се радвам да споделите.

За бебешки неща знам само https://www.e-bebek.com/, има го в Ераста мол. Ако промените езика в сайта, валутата също се променя /явно някаква грешка/. Даже имат намаление 50% сега. Simple Smile

# 596

Да. Основно в Waikiki, само че в Марги аутлет, защото в мола беше доста обран, когато ходихме. Иначе има и други магазини за детски и бебешки дрехи и в мола. Доста изгодно излиза пазаруването там. Ама ако можете да отидете през седмицата ще е по-добре, че събота и неделя има голям наплив. 

# 597
Благодаря ви. За съжаление няма как да отидем в друг ден, освен неделя.

# 598
Благодаря ви. За съжаление няма как да отидем в друг ден, освен неделя.
Скоро ходихме ние, 1 час чакахме на отиване и 2 на връщане. Останах без нерви...Но пък взехме доста неща. Само в мола ходихме и от там пазарувахме. Не знам имената на магазините, но има избор и материите са хубави.

# 599
Истински ви се възхищавам на shopping  туровете. Чак и в Одрин!  Браво, момичета! Аз не се престрашавам до съседния Мол да отскоча☺.ДнеС мисля поне списъци да направя ☺

Общи условия

Активация на акаунт