Мека мебел - тема 8

• 137 926
  • 899
  •   1
Отговори
# 270
  • гр.Варна
Привет!
От Варна съм и в петък ще идваме до София за ден и ще отидем да видим леля.
Тя има един много стар диван,който не иска да сменя,а е като лодка.
Едва успяхме да склоним да дойде човек от фирма за производство на мебели,да огледа и предложи модел и дамаска и да й направи нов.Цената не е от значение!
Моля за препоръки на фирма,която може да ни предложи това!

Благодаря Simple Smile

# 271
Здравейте,
Някой има ли наблюдения за диваните на Just Nicoletti - производство в Пазарджик?  По принцип зная, че италианските Nicoletti са на световно ниво, но не зная до каква степен "българския" клон отговаря на това качество. Още повече, че цените им ( поне в сайта) не изглеждат толкова високи сравнено с другите "италиански" дивани.

# 272
Здравейте,в момента избирам ъглов диван...Някой да е поръчвал от тази фирма(в Търговище е производството)?

Мебели Виденов ми отпадат като вариант,ако пък сте доволни и от друг производител,ще се радвам да ме посъветвате.Мерси,лека вечер!

Ние имаме диван от тях и е разкошен! Вече 4 г се ползва (и за спане всяка вечер) и не е мръднал! За съжаление точно този модел не го произвеждат вече Sad в търсене съм на друг подобен диван.

# 273
Барингтон ли е дамаската хит в момента? Дълги години хвалеха "елефант", но "барингтон"била по- добра. Мнение имате ли?

# 274
  • Варна
Барингтон ли е дамаската хит в момента? Дълги години хвалеха "елефант", но "барингтон"била по- добра. Мнение имате ли?
Аз съм чувала, че Алкантара е дамаската

# 275
Здравейте! Харесахме със съпругът ми един диван и моля за мнение ако някоя от вас има наблюдения.
Това е дивана https://www.mebeliarena.bg/диван-туист-1291

Искам диван с функция сън , който да е удобен за спане .

# 276
Нямам мнение за конкретния диван, но тук го предлагат на по-ниска цена.

# 277
След дълго търсене си купихме по препоръка диван Олимпия на Паралел. След 6 месеца ползване е деформиран безобразно - седалищната част провисна. Свързахме се директно с фирмата производител. Изпратиха служител на място да го види и след това поеха ангажимент да го вземат и ремонтират, но чак в началото на Февруари 2021. Неприятно впечатление ми направи, че търговския директор на Паралел г-н Тихов оправда състоянието на дивана с “неправилно ползване”...Искам да отбележа, че дивана се ползва само за сядане, да речем за един-два часа дневно. Ще споделя обратна връзка след като го ремонтират...

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 22:15 от eropova

# 278
Какво означава неправилно ползване на диван? Дано уважат рекламацията ви! Иначе дивана изглежда много удобен.

# 279
Някой с мнение за диваните на BMD Пазарджик? Колебанието ни е между тях, Бонбон на Фейдом и Малиция комфорт на Паралел. След публикацията на eropova, започвам много да се притеснявам за качеството на техните дивани. А майка ми купиха преди 10 години Сицилия и все още е като нов.....
Пред голяма дилема съм. Помагайте с мнения!!!

# 280
Какво означава неправилно ползване на диван? Дано уважат рекламацията ви! Иначе дивана изглежда много удобен.
Освен визуалния дефект, комфорта при сядане вече го няма в средната част, където е пропадането. Иначе ми е интересно и на мен каква е дефиницията на “ неправилно ползване”.  Искрено се надявам да си поправят проблема, защото за мен е неразбираемо как продукт на “реномиран” производител може да бъде в такова състояние след толкова кратка експлоатация.

# 281
Здравейте, спешно трябва да си сменя дивана, а все не попадам на подходящия. Трябва ми нещо между кухненски и холов. Харесах си този диван, но не мога да го видя наживо, а прочетох доста лоши отзиви за магазина. https://mebelmag.bg/bg-bg/category/product/aglov-divan-nevada-de … 9489744587331842/
Някой има ли опит с Мебел маг или ако може да ми препоръчате друг магазин, от който да си купя подобен диван, ще съм много благодарна.
Аз също съм харесала този диван и чакам отзиви. Единствено разцветката не ми харесва.

# 282
Днес направихме поръчка на диван от Feydom. Спряхме се на BonBon L.
Да споделя - в момента имат 10% коледно намаление.

# 283
Аз се лутах доста из сайтовете, но темата ми спести доста ровене.
Поръчах диван от ИМС Напредък, че само от там успях да намеря това, което исках (да не е модулен, да е разтегаем и стабилен, да няма лежанка). Ще дойде вероятно в средата на януари или началото на февруари. Купих го изцяло насляпо, та се надявам да не си бия главата напролет Laughing

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 21:24 от lion_queen__

# 284
Освен визуалния дефект, комфорта при сядане вече го няма в средната част, където е пропадането. Иначе ми е интересно и на мен каква е дефиницията на “ неправилно ползване”.  Искрено се надявам да си поправят проблема, защото за мен е неразбираемо как продукт на “реномиран” производител може да бъде в такова състояние след толкова кратка експлоатация.

Ами как може, наистина сте го ползвали неправилно!
Може ли да се сяда на нов диван?!? Само прави покрай него и като дойдат гости - с крайчето на д-то сядате, без да се отпускате.

Общи условия

Активация на акаунт