Мека мебел - тема 8

• 138 237
  • 899
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте! Някой ползвал ли е диван на РУДИ АН с ламели като модел "ГРАНД 2" и какво мислите, дали са удобни?

# 466
  • София
Малко не разбирам въпроса - ако питате за ламелен механизъм за сън, аз съм с диван на Руди Ан (Нанси) с такъв механизъм. Самият диван е изключително удобен и много комфортно се лежи и седи на него, но механизмът му за сън не става за всекидневно спане. За някоя и друга вечер не е проблем, но си е стандартният не особено стабилен и издръжлив диванен механизъм за сън.
Доколкото виждам в нета обаче, диван Гранд 2 на Руди Ан е с механизъм падащ гръб, не ламелен.  Дълго време съм спала на диван с такова разтягане от друга марка, ами поне на мен ми е твърд - и като диван, и за спане.

# 467
Добро утро Simple Smile

Някакви отзиви от тези производители?

https://imsnapredak.com/meka-mebel/786-kholov-gl-samoa.html?fbcl … a_na_gla-desen_gl

# 468
Здравейте, след дълго обикаляне по магазините в София не харесахме нищо което да ни устройва като диван. Търсихме да бъде ъглов, удобен за сядане и спане с достатъчно място за сън.
Харесахме само един модел, но по снимка-нямат мостра в София а само в гр. Варна. Въпроса ми е , има ли някой от форума който има този модел и да сподели впечатление от него.
Модела е Парадайс на Руди-Ан.
https://www.rudi-an.com/bg/ugPARADISE/p1832.html
Благодаря!

# 469
Здравейте, може ли да препоръчате фирма, изработваща дивани, от която сте доволни в Пловдив или евентуално от София...

# 470
Diddys мога да препоръчам фирма Бодомекс, намират се в Казанлък(сравнително близо до Пловдив ). Нашият диван за кухненската част е от там, със специфични размери, направен достатъчно удобно на височина като за хапване и не прекалено мек, но и достатъчно комфортен за спане в разгънато състояние. Цените също не са излишно завишени, а и работят бързо. Може да ги провериш, ако решиш.

# 471
Ако може да качвате снимки на диваните, които имате и сте доволни, за да се ориентират и други потребители !

# 472
Здравейте,ще поръчваме диван,но се чудя каква дамаска да избера..Някой поръчвал от tapicer.bg? Интересува ме качеството...

# 473
  • София/Варна
Здравейте дами
Някой да има впечатления от тези дивани на вивре, дали са удобни, дамаската дали е добра.
https://www.vivre.bg/search?searchItem=Jane%20Olaf
И ако случайно има идея зеления и синия какъв цвят са, че на телефона изглеждат доста по-светли сравнено с това което виждам на монитора на лаптопа и вече съвсем се обърках.

# 474
Здравейте!
Харесала съм си много диван от Feydom от Bonbon серията. В момента имат намаление, но не особено голямо и за съжаление все още е доста скъп. В момента отстъпката е 10%, има ли някой спомен дали по време на друга кампания (Великден, Коледа и т.н.) предлагат и по-голямо? Някой опитвал ли е на място да се пазари и коментира цената и получава ли се?
Благодаря Ви предварително!

# 475
И аз заглеждам техните от около година и не съм видяла по-голямо намаление от 10 %.

# 476
  • София
Здравейте!
Харесала съм си много диван от Feydom от Bonbon серията. В момента имат намаление, но не особено голямо и за съжаление все още е доста скъп. В момента отстъпката е 10%, има ли някой спомен дали по време на друга кампания (Великден, Коледа и т.н.) предлагат и по-голямо? Някой опитвал ли е на място да се пазари и коментира цената и получава ли се?
Благодаря Ви предварително!

Аз си купих Бонбон през м. септември. Пак имаше 10% отстъпка, не помня по какъв повод. Доволна съм, ползвам го в различните му варианти, особено сега, при карантина, хоум офис и онлайн обучение.

# 477
Здравейте. Спряли сме се на ъглов диван по поръчка, но не мога да реша дали да е с една цяла седалка или на 2-3 големи възглавници. Лявата му част ще е дълга 1.70 м, а дясната 2.00 м. Моля, кажете как е по-добре? Мисля си, че ако са няколко възглавници ще се разместват, ще влизат и боклуци м/у тях... Благодаря!

# 478
За седалките е въпрос на лично предпочитание, но предвид че ви е по поръчка - ако има възможност ще е много удобно калъфите на седящата част да може да се свалят и перат.

# 479
  • burgas
Препоръчвам ти цяла седалка.Новият ни диван е такъв,старият беше с 3 отделни-точно както предполагаш много се размесваха и след гости под тях беше ужас.

Общи условия

Активация на акаунт