Мека мебел - тема 8

• 136 336
  • 899
  •   1
Отговори
# 630
  • София
"Руди-Ан" имат такива дивани (до 220 см и с функция сън). Съдейки по сайта им, в Търговище се продават в някаква борса за матраци "Аатар" на бул. "Св. Климент Охридски" 11.

# 631
Simple Smile знам за Руди-Ан, точно техен модел стъпва на 2 000 лв. - наистина е хубав, не мога да отрека.

# 632
# 633
Ние имаме втория модел диван. Само, че го купихме на 670 лв. от Юск. Много сме доволни за сега, взехме го преди 6 месеца.

# 634
  • Бургас
Аз много харесвам първия диван от Юск. Почти бяхме решили да го вземем, но в крайна сметка избрахме друг. Няколко пъти ходих да го гледам, разпъвах го, сядах - много е удобен.

# 635
На мен ми трябва да не е ъглов, а прав дивана. Да има подлакътници и механизъм, да не е клик-клак. И да е син, ако може Simple Smile. Търся...

# 636
Здравейте, търся си диван от този тип, но по-малък - или Г-образен, или дори тройка. Някой срещал ли е някъде такъв?

https://d32swnnyen7sbd.cloudfront.net/projects/0001/39/thumb_382 … rojects_show.jpeg

# 637
Не писа ли че ъглов търсиш...за  това показах ъглови.

# 638
teta75 Ъглов имах - махнах го да сложа легло, че стаята стана детска Wink Сега ми трябва прав диван и то малък, че реших да сменя леглото с по-голямо на 1.25м.
П.П. Стаята е 18 кв.м. и позволява по-голямо легло, а така или иначе ще купувам ново.

# 639
Ами и в икея има разтегателни на добри цени, тоест в посочение от теб диапазон...
От мен това са предложенията-икея и юск.
Като в юск в момента цените са направо смешни....

# 640
Мебели Янев - София.
Диваните им не са най-красивите на света, но са изключително здрави и практически фирмата изпълнява всякакви изисквания на клиента за размери, твърдост, места за съхранение. Бяха ми препоръчани от човек, който има квартиранти като изключително устойчиви на ежедневна употреба.
Ние избрахме този модел за основа, но в много по-голям размер, така че да може да  спи един човек и без да се разпъва. Като се разпъне, спокойно спят двама. Отказахме се от оригиналните подлакътници и сложихме прави, които се отварят и стават място за съхранение - там стоят завивките и топ матрака. Място за съхранение има и под двете лежанки. Диванът се ползва за спане всеки ден, може би вече 5 години и все още е в добро състояние.
https://mebeliyanev.com/%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B8/p/% … D0%BB%D0%BE%D0%B2

# 641
Здравейте, знаете ли в кой магазин на feydom- Младост или Лозенец има повече разнообразие от към конфигурации.

# 642
Момичета, може ли да ми препоръчате фирма (или майстор), която да изработва дивани по поръчка?
Аз знам само Библус мебел, но нещо напоследък комуникацията куца. Преди 10.години поръчвах от тях и тогава бях доволна.

# 643
  • В най - голямото село
Момичета, може ли да ми препоръчате фирма (или майстор), която да изработва дивани по поръчка?
Аз знам само Библус мебел, но нещо напоследък комуникацията куца. Преди 10.години поръчвах от тях и тогава бях доволна.
Аз поръчах от мебели Коритаров, 2 дивана и спалня. Все още не се ползват, но като срокове на изпълнение и изисквания от нас е ОК.

# 644
Знам,че не е мека мебел, но търся майстор за изработка на трапезна, разтегателна маса.
Не можем да намерим готова с нашите размери и за това ще се наложи да я поръчаме.

Общи условия

Активация на акаунт