Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога косата ще започне да расте и да се сгъстява след последната химическа обработка?
Каква е процедурата за болничните от ТЕЛК и колко време отнема да се получи решението след подаване на документите?
Кога обикновено се насрочва дата за явяване след подаване на документи за болнични от ТЕЛК и колко време отнема?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога косата ще започне да расте и да се сгъстява след последната химическа обработка?
Според опита на участничка във форума, косата започва да расте приблизително две седмици след последната химическа обработка. В нейния случай косата беше много гъста, растяща бързо и черна, въпреки че тя беше побеляла. Следователно времето за растеж и сгъстяване на косата може да варира в зависимост от индивидуалните характеристики, но обикновено отнема няколко седмици след последната химическа обработка.
-
Каква е процедурата за болничните от ТЕЛК и колко време отнема да се получи решението след подаване на документите?
Според участник във форума, след подаване на документи в ТЕЛК, решението може да бъде получено до 10 дни. В случая им бяха отпуснати допълнителни 60 дни болничен след подаването на документите. Така че, в зависимост от конкретната ситуация, процедурата може да отнеме около 10 дни и решението за удължаване на болничния може да бъде издадено в рамките на този период.
-
Кога обикновено се насрочва дата за явяване след подаване на документи за болнични от ТЕЛК и колко време отнема?
Според опита на участниците във форума, обикновено отнема около 10 дни след получаването на писмо за удължаване на болничния, за да се насрочи дата за явяване. В случаите както на участника, така и на участника те очакваха да бъдат насрочени преди средата на август, но не беше уточнено колко време точно отнема този процес.
-
Каква е процедурата за пенсиониране след удължаване на болничния?
-
Какво трябва да очаквам по време на и след биопсия?

На 38 години съм. Имам се за отговорен за здравето си човек, в години колко профилактични прегледи за какво ли не съм правила. Неглижирах ги тия ци*и и от време на време страшно ме хваща яд на мен си. Профалих и семейните планове, ще изтекат и много от спестяванията ни, а можеше всичко да бъде хванато навреме. Но, станалото-станало.