Любители на Котки - Тема 135

• 27 375
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
Аз, Добро утро ли казах! Ммм, малко съм се объркала, то било време за сън Grinning, ама вие ставайте, ставайте, мен не ме гледайте Grinning:

Пп Хапнах, пръцнах и докато мама ме галеше неусетно се унесох. То било хубаво да си котка! Grinning

# 691
pvacheva, прекръстила съм го и аз не знам как, извинявам се, ама му отива. Още ми е трудно да се ориентирам кое коте, чие е, как се казва и т.н.
Вчера Ади беше за първи ден сам вкъщи. Бели нямаше и подозирам, че цял ден е спал, защото вечерта ни побърка, даже го наказвах, ама дали ме разбра не знам.
Butterfly, Lizia, Джаста Праста - какви са пухкавиии, зимата ще ви завиждам много, Ади е с доста къса и рехава козинка.

# 692
  • Варна
Познайте кой спи на масата Joy

Не мога, не мога, подскажи ми Simple Smile

Мираааа, Мира спи на масата Simple Smile Аз съм Късметка и ся да ви се оплаквам: тая мойта е хукнала на някъв фестивал да гледа след работа и се прибира по нощите, а аз спя на твърдо на масата щот няма тумбак да се покатеря как си знам.

И само ми пълни купите и чисти тоалентата, и никакво общуване, почесване, погалване или да я поухапя, няма я ви казвам, добре че сте вие туk, хубави хора Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 авг 2019, 11:17 от Мира Иванова

# 693
  • София
Хах, тая Мира. Добре си  прекарва значи.

Норагами, моето Сиси на младини беше грозно, щигляво и проскубано. Взех я, защото беше най-неугледна и никой нямаше да я иска.

Прилагам доказателствен матриал.

За сивото плешиво говорим.

А сега имам това

# 694
Possessed, и малка и пораснала ми харесва. Имам слабост към сиви и черни котки.

Спящ Ади показвам

# 695
  • София
Толкова сте зареждащи! Мира, оправи ми настроението днес. Two Hearts
Добре дошъл на Ади! Ще се сгъсти козинката и ще стане още по-хубав! Виж Сиси каква е красавица!
И поздрави от нашата Клео и подаръка и за рождения ден. Purple Heart

# 696
  • España
Снощи в хола влетя прилепче. Лиса уж  си спеше спокойно в спалнята, но в момента в който прилепът влезе там, вече беше свален на земята и притиснат с лапите да не мърда. Синът ми успя да го покрие с една кърпа и да го извади навън. После Лиса цяла вечер обикаляше да го търси. Дадох ѝ един пауч за добре свършената работа.

# 697
  • София
Честит рожден ден на Клео! Страхотен подарък, тя одобри ли го?  Grinning

Ади си е супер, какво му намирате кусури на козинката. Simple Smile

bruja, хаха, едър улов сте имали! Мади онзи ден хвана някакъв молец (или подобно) и го изяде.

# 698
ЧРД на Клео. За разкошно коте - разкошен подарък.

# 699
Момичета, здравейте!
Ако е удобно, да задам един " котешки" въпрос.
Ще се радвам, ако някой ми отговори. bouquet

Пред вратата на апартамента имам малко килимче.
Дворното улично коте от няколко седмици се е научило да влиза / входната ни врата често седи отворена/ и спи на килимчето. Но освен спането и пишка върху него. През дни го пера.
Има ли вариант да го напръскам с нещо- оцет примерно? Спането и лежането не ми е проблем, само урината. А не ми се ще да го махам килимчето.

Ох, влязох само да си задам въпроса, а толкова красоти разгледах. Heart Eyes

Благодаря!

# 700
Честит рожден ден на Клео! Да е здрава, игрива, гальовна и всеки ден да си ползва подаръка Gift Heart

# 701
  • София
Дари, най-вероятно котето е мъжко и не е кастрирано. Много му харесва килимчето и така показва на другите котки, че това е неговото килимче. Не знам дали има друг вариант освен кастрация.  Sad  Каквото и да правиш, все ще намери начин да го маркира.

Честит рожден ден на Клео!  newsm59  Страхотен подарък си има! Да си го ползва със здраве!  Hug

# 702
  • Козлодуй
ЧРД и от нас на Клео - завидяхме за разкошния котешки дворец които си има Simple Smile

# 703
Таня76- благодаря за отговора!
Женска е, раждала, и сега май пак е бременна.
Ще пера, то се е видяло. Simple Smile

# 704
  • Варна
И от нас поздрав за Клео, честит рожден ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт