Любители на Котки - Тема 135

• 27 370
  • 767
  •   1
Отговори
# 720
  • In the land of Never Never
Обади се лекарката, каза че урината на Васко била чиста. Ако продължи проблема три-четири дни, да го доведа.
Дано да е била фалшива тревогата ми.

# 721
  • София
Гликоза, много ми е мъчно за Васко и за теб като чета. Дано скоро тази мъка отмине и той отново да се движи сам и да си върши нуждите както трябва. Грижиш се за него прекрасно - в цялата ужасна история това е хубавото. Васко е късметлия със стопанка като теб. Всички тук сме с теб морално. Не се предавай! Green Heart

И от мен Ч.Р.Д. на Клео на патерици! Да бъде щастливо, здраво и игриво коте! Green Heart

Елза ми продупчи пъпа. Laughing Беше се излегнала на меко на шкембето ми и съзря някакъв гълъб-провокатор, който се разхождаш от външна страна на прозореца, кацнал върху перваза. Елза скочи и се отблъсна със задни лапи от корема ми, забивайки нокти в пъпа ми. Текна малко кръвчица, но не ми се виждат чарковете вътре, така че няма страшно. Grin

# 722
  • София
Гликоза, пък може да е било опит за изпишкване.
Не прави експерименти с тия паучове, поне не с цял. Пробвай с две-три папки, може пък само да размеква...

На клипа котето доста добре си се движеше, катереше и спускаше, по катерушки и рампи. Значи принципно може.

Честит рожден ден на Клео.

Моите имат такава катерушка. Никой не ползва пещерите, двете точат нокти и само едната спи по върховете. Мрън

# 723
Здравейте, котаранки 😊
Следя в Инстаграм ей този акаунт, и сега виждам, че котанка Мууф е болна, а стопанката й търси съвет. Виждала съм тук, че темата за проблем с уринирането, е доста обсъждана, затова ви моля, ако някой е запознат с проблема и знае английски, и има рег, да й драсне някой ред какво да прави, защото е доста отчаяна, а котанка болна..
Ето акаунта: https://instagram.com/miesthecat?igshid=8rnt6crfxklh

# 724
  • Sofia
Може ли да ме ориентирате, "Zooplus" продават ли и единични консерви / паучове, или само на едро? Отскоро пазарувам от този онлайн магазин и съм учудена. Да не говорим какъв хаос беше с обслужването и поръчката ми. Rolling Eyes

# 725
  • на брега на морето
Гликоза, ще се нормализира, спокойно, нали ти казах, че трябва време. Тъпо е, че се цапа толкова, но такова е положението, просто трябва да го приемеш за известно време.
Колкото до ходенето изправи го, задните лапи да докосват пода и го придържай внимателно. Нека да разбере, че може и да прави и познати движения. Предполагам, че му правиш гимнастика и масажи, за да не отслабнат мускулите. Ако го сложиш в количка ще се нагоди, с всичко се свиква.
Не се отчайвай от други мнения, при всеки е  различно.
Зайчето ми се залежа в един период, имаше нещо в главичката. И лежеше в клетката на една страна. Един път случайно подпрях леко длан върху крачетата му и той като замаха във въздуха. Стана ми много мъчно да го гледам такъв безпомощен. На другия ден пак подпрях ръка и тогава ми светна - той търси в ръката ми опора, за да се изправи. Тогава лека-полека, с помощ се изправи, пак падна, пак подпрях с ръка и след изестно време започна сам да се изправя. Та ти разказвам всичко това, за да видиш, че нещата се случват, макар и да изглеждат безнадеждни.  Няма да се поддаваш на отчаянието! Колкото по-спокойна си, толкова по-добре за котарака.

# 726
Може ли да ме ориентирате, "Zooplus" продават ли и единични консерви / паучове, или само на едро? Отскоро пазарувам от този онлайн магазин и съм учудена. Да не говорим какъв хаос беше с обслужването и поръчката ми. Rolling Eyes
Мисля,че да . Зависи на коя марка
И аз си харесах някои неща в zooplus ама не ме устройва,че доставят само до адрес, а не до офис на куриер..

# 727
  • София
Когато ви пртят съобщение Спиди за доставка, може да пренасочите пратката до офис. А самата пратка си има и код за следене.

Не съм поръчвала единични консерви от тях, поне не помня. Но никога не съм имала проблеми с поръчка и доставка, а пазарувам редовно. Две котки и голямо куче мои и няколко куечта и котки на приятели, направо пазарувам два пъти месечно.

# 728
  • София
Zooplus не доставят ли с DPD? Тогава би трябвало да може до офис на Speedy.

# 729
  • Шумен
Зооплюс не предлагат консерви или паучове по-малко от 6 в опаковка. А и с тази минимална сума от 59 лв на поръчка...

# 730
  • Sofia
Мен ме разочароваха с това, че объркаха първата ми и единствена за момента поръчка. Даже им се зачудих как успяха. Crazy После, естествено, трябваше да чакам още 2 пъти куриери – един, за да вземе сгрешения артикул, и друг, за ми ми достави правилния. И въпреки че са допуснали грешка, не получих абсолютно никакъв комплимент, ей-така, като извинение за пропуска им.
Другото е, че на няколко пъти им зададох въпроси, но получих някакви супер стандартизирани отговори. Сякаш изобщо не искаха да вникнат в това, което ги питам. Та, май ще трябва да се консултирам с вас, ако реша да правя втора поръчка. Laughing

# 731
  • Варна
Ко прайте, дами? Мойта се мота с кучето два часа ся тука на хладно я вардя,

Ваша Късметка

# 732
За Зооплюс - няма никакъв проблем да зададете като адрес офис на Спиди - аз така правя. При това последния път проследяването не показа нищо, а аз получих СМС да си прибера пратката. Лошото е, че изчезна близкия офис на Спиди и следващия път трябва да влача голям кашон от доста голямо разстояние.
А в центъра на София колата отпада - нито мога да спра пред офиса, нито да паркирам близо до нас...

# 733
  • In the land of Never Never
Благодаря ви, момичета, за подкрепата и добрите думи. Доста е отчайващо понякога, и още не мога да му свикна и да му изградя някаква нормална рутина в сегашното положение.
Котьо, опитвам се да му движа краката, за да не се отпуснат мускулите, но не му харесва. Дразни се. И след като го дразня с доста други неща - хапчета, изчишкване, миене на дупето, разнасяне напред-назад в пътна чанта, ми е съвестно и с това да го натоварвам психически.
Сетих се, че като го прибрах като малък, със счупено задно краче, и повече от месец се влачеше по един много жалък начин, една позната ми каза да му дам мумийо - казват му още в индийския вариант шилажит. Нахвърли му се и почна да го лиже, като че е бонбонче. След седмица вече тичаше, като че ли нищо не е било. Имам останало мумийо и му дадох днес, също много активно почна да го лиже. Мумийото е за костни травми, и въобще за имунитет. Може пък нещо да помогне, ще му давам по малко.
Мира, твоята сладка косматка ми иде да я намачкам и нагушкам, голяма пухкавелка е. В тази жега, сигурно й е доста топло с рунтавото кожухче.
Ето една снимка на Васко- това е начина, по който се придвижва. Краката му настрани или като че ли сяда на дупе и го влачи. Под бюрото съм му направила ниско диванче за лежане и си го харесва.

# 734
  • Варна
Душичка мила, изражението му ме поразява, аз виждам сякаш как се чувства ... Искам да помогнем на Васко ама не знам как освен с количка ако мм се наеме да я направи. Не съм го чувала като хората с тази програма културна сега на фестивала "Варненско лято" та да го върна към темата ... Отиват в Китай, ако слизат от кораба да кажа ли да се огледа. Като ходят там имат проблем  езика, но все ще обясни какво търси ... Glikoza, само кажи с какво да помогнем на кот ... Голяма прегръдка от нас ...

Общи условия

Активация на акаунт