Любители на кучета - 95

• 20 715
  • 762
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Заведете си животинката да се погрижат ветове за нея! Не искала - като се възпали раната и замине лапата ко правим? Боли я и няма кой да заведе душичката поне да я обезболят и почистят... Това ми е цензурираната версия на мнението...

# 376
  • Bарна, морето, сините вълни
Сблъсквали сме се с това. Беше ужасно нокътчето. Заведохме го, за да видят какво е положението. Биха му инжекция и направиха превръзка с лекарство.
Цялата му лапа беше надута и не даваше да го докосваме, не бива да се бавите, заведете Кари!

# 377
  • Бургас
Добро утро. Спим:)

джуджанка, Елза е осиновена от семейство с деца, които се отказаха от нея на първата седмица. На родителите им дошло нанагорно. Не са мислели, че пикаят навсякъде и ядат дивани.

Как и защо - на Коледа гледах "Коледа с Тъкър". Прекрасен филм за един ретривър и малкия му стопанин. И така се роди идеята. Не смятах, че мъжът ми ще ме подкрепи, но той ме изненада с обратното. Имала съм куче и детайлно му обяснявам половин година какво го чака, та да помисли добре. Е, помисли. Дъщеря ни и на 6 и расте сама. За друго дете вече няма закога... От половин година следя обяви за осиновяване, искахме да е бебе, а не голямо куче и моментът дойде.

# 378
  • София
Барби, чакам инфо за черните, имам някакво усещане, че ги познавам Wink

Тинтина, чудесно второ детенце сте си избрали! Дано не яде дивани все пак Joy
Аз също съм си казала, че Бека ми е третото отроче. Даже първите две  ме обвиняват, че повече кучето обичам. Ама то не ми тряска врати, не ми крещи и като го викна е първа писта да ме целуне. Единствения недостатък е, че ще ме направи баба /живот и здраве/ твърде млада Joy Просто ще съм маминка Satisfied

Флауър, зведи беззащитното на лекар. Нека промият и онезболят животното. Ти сигурно също си си чупила нокът и знаеш колко е болезнено, още повече, че при всяка крачка може да го закача и така и да не зарастне. Възпаленията са страшни и наистина може да се стигне до ампутация на лапа. Нали не искаш ти да си виновна за оскатяването на собственото ти куче! Пиши след като го види лекар!

# 379
Чудесен избор детето ви да расте в компанията на куче. Смятам, че кучетата са едни много добри учители. Много неща осъзнах благодарение на кучето. Учат ни на търпение, да ценим моментите и да спираме времето. Поне до този извод стигнах аз. Понякога в забързаното ежедневие просто се разхождам с Ерос и се любувам на момента.

# 380
  • Варна
Аз също се наслаждавам на разходките с Лара, живеем в район с къщи и с удоволствие изследваме коя улица къде води Simple Smile Нямам новини от съседката, дали отиде на адреса ...

# 381
Добро утро от нас!
Аз съм будна, пия си кафето, ама на Рейн грам не му се става, еле па да му се разхожда. Гушнал ме е с 1 лапа, използва ме за възглавница и си дремуца.. Понякога се чудя куче ли си взех или някакъв специален вид котка?

# 382
  • Варна
У нас си задаваме същия въпрос за котката Laughing и я наричаме "кучокот" Simple Smile Много хубав Рейн, размазал се от кеф, личи му Simple Smile

# 383
Само дето не е замъркал хахахахха.
През нощта не спах добре, нещо сънувах кошмари, чудих се защо той все ме буди, което приницпно не прави никога и сега се сетих, че е може пък да е усетил, че сънувам кошмари и затова ме е бутал.. Не знам дали си внушавам или реално е способен да усети такива неща?

# 384
  • sf
Ми по темата 😁

# 385
  • Варна
Donsita, баш! Много сте хубави Simple Smile

# 386
  • Стара Загора
Джуджи, и аз мисля че ги познаваш. Grinning Один и Йора са това, на Иван и Буба.

# 387
Може на някой да му се стори странно, но мама каза да изцедя кърма и да капна в очето на Ерос, направих го снощи и днес му е излекувано. Иначе ѝ казах да намери лайката, но не стигнахме до нея.

# 388
Може на някой да му се стори странно, но мама каза да изцедя кърма и да капна в очето на Ерос, направих го снощи и днес му е излекувано. Иначе ѝ казах да намери лайката, но не стигнахме до нея.

Това с кърмата е старо изпитано средство и наистина върши работа, имам предвид при хора, ето че и на Ерос е подействало. Peace
Размазалите се по креватите и мен ме размазаха от кеф! Heart Eyes Да ви завиди човек, Рекс пък явно нищо котешко няма, хич не е любител на гушкане и размазване по кревати. Самодостатъчен си е! Simple Smile

# 389
  • под тепетата
Labrex, ние от миналият век го знаем тоя лек  Mr. Green
Сутринта се озовах на спалнята между двама мъже , кой като мен  Wink Снимка няма обаче!

Общи условия

Активация на акаунт