Любители на кучета - 95

• 20 686
  • 762
  •   1
Отговори
# 480
  • гр.Варна
След като вчера не я взехме с нас на плаж нейно кралско благородие си отмъсти като се изпишка на леглото на кака си. Изпитва ужас от морето и се пази от всяка песъчинка на плажа, но ето че се разсърди и сега се крие от мен
А ето Кара от вчера
И днес

# 481
Я да се допитам до вас кое е по-добре. Да оставя ли на Роузи изядените сандали да са си "нейни" или това ще ѝ покаже, че може да прави така с всички обувки. Чудя се. Аз малко ѝ се поскарах, но само малко, защото все пак  ги бях оставила на достъпно място. На това място има и други обувки, които не пипа, та затова реших, че може и на сандалите да прости, но не би.

Кара изглежда много щастлива на плажа. Kissing Heart Днес, предполагам, сте го пропуснали. Nature Closed Umbrella Nature Cloud

Естела, покрай сафрида една бирка не го ли почерпихте момчето? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 482
  • о`майна лунна нощ е
Поне три-четири пъти сме "сервирали" на Швепса я гащи, я обувка за вечеря. Гледа гузно, оттегля се, но файда не съм видяла особено. Със сигурност се усеща, че нещо не е както трябва - в купата вместо гранула заварва разкъсаните дреха или обувка - гледа странно и виновно, но това не го спира следващия път пак да си направи купон, с каквото намери. Не са чести тези случаи, по-скоро инцидентни прояви, но ги има.

ПП - от друга страна, той така си припозна едни кожени обувки на синковеца. Оставихме му ги. Пипне ли нещо друго се караме, но те си стоят във вилаета с играчките като вече позволена такава.

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 15:39 от `ТуиГ

# 483
  • София
Pip4i ,според мен не е редно да й ги оставяш,защото ще я объркаш,първо си се скарала,а сега го разрешаваш. Да не почне да те работи буквално така за всички бели.

# 484
  • Варна
Донси, идвай, тамън ще се разхождаме заедно. 🤗

Пипчи, не му давам, щото ще я изпие. 😁

# 485
  • София
Не бих оставяла сандалите аз.

Ще се оглеждам, дано да се намерят бързо.

Рея днес я водих за ваксина, продължава да не харесва ветеринарите.

# 486
Скрит текст:

Ама в тая жега може ли без бира, че и сафрид без бира, то си е живо издевателство! Да му купите на момчето и то да се разхлади! Simple Smile

# 487
  • Варна
Скрит текст:

Ама в тая жега може ли без бира, че и сафрид без бира, то си е живо издевателство! Да му купите на момчето и то да се разхлади! Simple Smile

I сиктир, 5 и кусур за бира, за келеша. 😂😂
Ще я кара на вода, на ръба съм с кинтите. 😂😂

# 488
  • София
Лили един път изпи на невнимателен събеседник виното Simple Smile Да си го е вардил, има си кучета, та знае какво се случва Simple Smile

# 489
Лили един път изпи на невнимателен събеседник виното Simple Smile Да си го е вардил, има си кучета, та знае какво се случва Simple Smile

И нямаше ли последствия за Лили, пък и за вас? Да ходи на зиг-заг например, да заваля дупе и да ви пее! Simple Smile

# 490
  • Варна
Лаела е на забавен каданс. 😁😁

# 491
  • о`майна лунна нощ е
Лили не знам как е била, но съм виждала с очите си какво са две пияни прасета и десетина патки. Тия двамата дебеланковци да вземат да обърнат каца с джибри, която дядо ми съхраняваше при животните. Че като се освиниха дружно всички ... Три дена грухтяха, без да си повдигнат телесата, а патките взимаха ограждението на зиг-заг.

# 492
  • София
То не беше много вино де, 2-3 пръста, ама все пак... Лили, като едно истинско хъски след теглене на шейна, легна и спа през целия път към вкъщи. За мен последствия нямаше, за нея също, кучкарите си знаем, че който не си пази чаши/чинии, остава без съдържимото им и само на себе си може да се сърди Simple Smile

# 493
  • Стара Загора
Барби на един купон вкъщи докопа една чаша бира и се почерпи малко. Отиде и си легна детето.

# 494
  • sf
Изкушавам се 😄

Общи условия

Активация на акаунт