Любители на кучета - 95

• 20 700
  • 762
  •   1
Отговори
# 465
  • под тепетата
ТуиГ, това леглото на кучето или внучето е  Laughing

# 466
  • о`майна лунна нощ е
На Н.В. Швепс 😂 Разполага с легло, ръчно купено от Лидл и одеало, което така накосми, че му го подарихме.

# 467
  • Бургас
possessed, снимай я. Много обичам да я гледам, нъл ни е роднина:)

Има една ваксина, но нашият вет не я хареса, не била качествена според него. И почваме отново. Само не разбрах дали ще почва с първата бебешка или директно с втората.
Ей ся тЪ убих и ще те ям!

# 468
  • под тепетата
А така, а пижамата пратихте ли му на Н.В.Швепс? Ние си влачим одеяла навсякъде. Покрай него научих, че имало самолетни одеяла. От ВУ ми предложиха чисто ново такова за Ози - синьо с Колите Simple Smile

Tintina, щом вета е преценил има схеми и от втора ваксина направо.

# 469
  • о`майна лунна нощ е
От вторите употреби излизат съкровища. Все по-рядко, но ги има.

# 470
  • София
Дойде медальончето, поисках отзад да изпишат тел.номер, без да им казвам, че е телефон. Ще поръчам още едно за Лилиту. Ето го:

# 471
О страхотно е! Дано никога не се налага да влиза в употреба, но е много идейно и оргинално

# 472
Ей това е хубаво начало на деня, да видя, че все пак са се подобрили грижите за Ласи.
Коте, много е идеен медальона и пожелавам само ей така да си седи!

# 473
  • София
На всички пожелавам да си седят медальончетата само за красота на вратлетата на любимците ни.
Забравих да кажа, че съм много щастлива, че са се погрижили за Ласи! Дано продължат така!

# 474
Да ви покажа новото скривалище на Роузи беладжийката. Изритала сандалите ми от рафта, хапнала малко от платформите им и се намърдала там да се крие Joy

# 475
  • София
Pip4i ,ми за какво са ти платформи,момичето се е погрижило да имаш нов модел сандали,даже ти е спестило пари.Сладурка Laughing
Нашата глезла така спи

# 476
  • гр.Варна
Пипчи как да се разсърдиш на тази сладурка. Да и купиш нови сандали Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз се радвам за развитието при Ласи, дано и така да продължи.

# 477
  • Варна

Когато хапнеш пресен сафрид, живота е песен. 😁

# 478
  • sf
Естела, вчера във фейса го видях, много се смях и завидях за  сафрида 😄
Сега ме е треснала идеята да се местя във Варна 🤣🤣🤣
Ето ви и един нахалник 😁

# 479
  • София
Излязохме преди малко с Харли хем на пазар, хем на разходка.
Посс, в нашия квартал са изгубени два пекинеза - майка и син. Оглеждай се, моля те. Стопанката плачеше и разлепяше обяви със снимка, стана ми много мъчно.

Общи условия

Активация на акаунт