Любители на кучета - 95

• 20 666
  • 762
  •   1
Отговори
# 525
  • sf
Ох, бе, котеее 🤗😘
Да се снимам аз да видиш слон с Нейо 🤣
Вчера едно другарче джакче е нахапано от един стаф, воден от едно хлапе. Срещнах жената, носеща джакчето на ръце , много тъжно ми стана.

# 526
Коте, къде е слонът? Виждам млада усмихната жена с четириного сладурче до нея. Много сте сладки! Heart Eyes Hug

Абсолютно! Плюс, че и четириногото е усмихнато. Simple Smile

# 527
  • Варна
Донси, това ми е най-големия страх. Ужас, горките.

Аз ( слонче) с Майло. 😋

# 528
  • Bарна, морето, сините вълни
Стига с тия слонове, бе дамиии. Joy
Много сте готини. Съжалявам за Майло, сладурче е бил.

# 529
  • о`майна лунна нощ е
Котке, и аз се присъединявам в търсенето на слона. На снимката виждам - ... колело Wink

Дано джакчето е добре.

# 530
Абе, дами! Айде горе главите, бе. Прекрасни сте, стига с тия слонове Heart

# 531
  • София
Слон има, и това съм аз. Grin Само че не ми пука.

Харли седи до спалнята и чака да стана.

# 532
  • София
Ох бе, ухилихте ме, благодаря ви за милите думи Simple Smile Аз си знам, че съм слонче, ама какво да се прави... Опитвам, ни стаа! Та и ЛилитУ тъй Simple Smile
Да ви се оплача, че от зооплюс и Спиди ни затриха единия пакет с манджЪ. Доставили на МП 3 пакета от 4, единия тракинг е отишъл при някакъв друг човек. Сега се разправяме с тях, питаха дали искаме нова доставка или да ни върнат парите. Понеже беше с 20% отстъпка поръчката, реших да поискам нова доставка. Да видим сега какво ще кажат, кога да я очакваме и така.

# 533
  • Бургас
Харли има прекрасни ушаци!

# 534
Здравейте, пиша тук, защото смятам, че може да ми дадете някакви насоки, а може и да има някой който се е сблъсквал с подобен проблем. Имаме френска болонка от около 4 месеца, а самата тя е на 1 г. и 2 месеца. В сряда е получила силно треперене и гърч и веднага са я завели на ветеринар в Габрово. Треперенето е продължило около 2-3 часа. Според доктора не е отрова - кръвните изследвания и биохимията са наред. Първоначално не е имала температура, после се е вдигнала на 41 градуса. Били са й множество инжекции, вчера също, от днес е на хапчета. В момента е добре. Според доктора най-вероятно е мозъчен оток и препоръчва да направим скенер на главата в София. В Габрово няма скенери. Живеем в София и днес ще я вземем. Децата казват, че се държи съвсем нормално и докторите в Габрово не знаят от какво се е получила кризата. Но състоянието й е било много сериозно. Някой да е преживявал подобно нещо - треперене и гърч в продължение на 2-3 часа?

# 535
  • о`майна лунна нощ е
Това с поръчката е много неприятно. Спиди имат вече няколко издънки и ме притесняват сериозно всеки път, когато поръчам. Пролетта ми доставиха една поръчка на два пъти. Вярно, че беше близо 40 кг., разделена на 2 пакета, но какво ги беше накарало и в два поредни дни да я доставят - не разбрах. При мои близки пък - така са мятали кашоните, че са успели да пукнат няколко консерви Анимонда гранд Карно?!?! Е, как са успели - акълът ми не го побира. От Зооплюс опаковат и обезопасяват пратките здраво. Откъде трябва да я изтървеш/хвърлиш, че да пукнеш консерва. И като не са отворили пратката веднага /хората си разчитат на коректното отношение на магазина за храна/ .... миризмата ги е потърсила първо. Смятайте за каква воня е ставало въпрос.

# 536
Направиха ли ПКК? Имате ли контакт с предишните собственици, възможно ли е да има епилепсия и да не сте уведомени?
Ще прозвучи глупаво, но изключиха ли топлинен удар? Получват гърч при силно прегряване

# 537
Според доктора не е епилепсия, защото не е припаднала и е продължило твърде дълго. Казва, че симпомите са като при топлинен удар, но го изключва, защото не е била топла, когато са я занесли. А и според мен времето в сряда в Габрово не беше толкова топло. Температура е вдигнала 40-60 минути по-късно. Направена е ПКК - всичко е в норма. Смятам другата седмица да я заведа в Централна Ветеринарна клиника за скенер на главата. Притеснявам се да не се повтори докато е сама вкъщи. Бих искала да знам причината, затова търся някой, който го е преживял.

# 538
  • София
Ако имам избор, и аз никога не бих предпочела Спиди, но от Зооплюс вече не предлагат доставка с DHL. Едно време с тях винаги си избирах, не че там нямаше гаф, но... Забавиха се с доставката, вината не разбрах чия е, но ни върнаха 50% от сумата на поръчката за компенсация. Това от Зооплюс.
В случая не знам кой е виновен - дали Спиди, или Зооплюс. Доставили 4 кашона на МП, после се върнали и взели единия кашон (пишело друго име на него и бил по-лек, но по-голям от другите 3 кашона, по думите на МП). Ясно, че и Спиди са некадърници (може ли да не погледнеш какво даваш и на кого), ама в случая май и Зооплюс са оплескали нещо.

Дано кучето се оправи. Не съм имала такъв случай. Задължително вземете списък на лекарствата, които са слагани на животинката, за да знаят следващите лекари.

# 539
  • София
Току-що прочетох, че Спиди имат срив в системата.
Относно болонката. Нашата болонка получаваше такива гърчове, но това беше преди години, в зората на демокрацията. Давахме му успокоителни и си живя до старост. Така и не разбрахме с точност какво му има.

Общи условия

Активация на акаунт