Любители на кучета - 95

• 20 668
  • 762
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Тинтина, представих си цветно играта с ръсела. Joy Харли сега е изморен от футбола. Горката топка е много изстрадала, но още се крепи.

# 511
  • о`майна лунна нощ е
Балу е пинто (piebald на английски). Ето малко шеговита статия по въпроса за стандартите на хъскито.
Мен лично са ме питали дали Балу е питбул, а Лили са оприличавали на дакел Simple Smile

Статията е много готина и забавно поднесена.

# 512
  • Бургас
Наистина много забавна:) "Куче-крава", хаха:)
Наистина не знаех, че има хъски с кафеви очи.

# 513
Лили и дакел...? Нещо не схващам приликата... Flushed

# 514
  • София
Лили и дакел...? Нещо не схващам приликата... Flushed
Предполагам, че защото е кафява Simple Smile Иначе обяснение нямам и аз.

# 515
  • Бургас
И аз съм хъски! А може би съм крокодил?

# 516
Каквото ще да е, сигурното е, че е страхотна муцунка! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ех, ако можеха да говорят! Peace

# 517
  • София
Туй с топката в статията е Балу, нали?

Аз май кафявите хъскита повече ги харесвам.

# 518
  • под тепетата
Аз кафявите, сивите (сребристи им викам) и Балу  Two Hearts

# 519
  • Бургас
Ако можеше да говори, щеше да ми каже: "Госпожа, тез деликатесни обелки от краставици защо ги изхвърляш?". Ужасно е лакома.

# 520
Ако можеше да говори, щеше да ми каже: "Госпожа, тез деликатесни обелки от краставици защо ги изхвърляш?". Ужасно е лакома.

Аааа, хъски била, крокодил била.......чист лабрадор, ако не беше лакома можеше да имате съмнения за породата, ама сега е сигурно! Simple Smile

# 521
  • София
Винаги съм си мечтала за сиво хъски. Така се случи, че все кафяви ми се падат, ама не съм ги върнала още Simple Smile Като взимахме Бела, беше личен избор. Просто я видях на снимката още съвсем бебе, непрогледнало, и това беше. Лили дойде неочаквано един летен ден, след въпроса: искаш ли още едно куче? Балу си е роден и отгледан вкъщи, нямаше как да се разделим с него. Ако зависеше от мен, и сестра му щяхме да си оставим, но... Нататък не планирам повече кучета, но ще видим какво ще каже животът по въпроса Simple Smile
И да ви покажа един слон с куче Simple Smile
Скрит текст:

# 522
Коте, къде е слонът? Виждам млада усмихната жена с четириного сладурче до нея. Много сте сладки! Heart Eyes Hug

# 523
И аз виждам една красива, усмихната жена Heart

# 524
  • Bарна, морето, сините вълни
Аз също! Красива и чаровно усмихната. Hug Heart

Общи условия

Активация на акаунт