Любители на кучета - 95

• 20 678
  • 762
  •   1
Отговори
# 495
  • под тепетата
Трябва някой път да снимам Ози като имаме гости пушачи . Физиономията му като приближат цигара към носа му е  ooooh!

# 496
  • о`майна лунна нощ е
Горкото ми то. Аз не само ще правя физиономии. Силно вероятно е да ухапя някой, ако ми приближи цигара до носа. Но Ози е джентълмен и съм сигурна, че появява желязна дисциплина да не перфорира нечия ръка.

# 497
Предишният Рекс, кОлито, при гости пушачи започваше да сумти едно особено и постепенно преминаваше в лай, и то страховит. Изправя се и лае срещу масата с гостите.  За да има мир и тишина /пък и страх ги хващаше, според мен/, пушеха на терасата, нищо че им позволявах да го правят в стаята. Та така и мен спасяваше. А сегашната ми душица Рексунко.....всичко търпи милият.

# 498
  • под тепетата
Вкъщи, когато бяхме пушачи, се пушеше само на терасата или  в кухнята. Никога в спалните или хола. Сега само на терасите за гостите. Ози отстъпва назад, но с безценна физиономия. Бих го сложила на кутия за цигари, за да видят реакцията му пушачите.

# 499
  • София
Кадър отпреди малко. Grin

# 500
Ле-ле, много смел тоя малкият! Simple Smile

# 501
  • Bарна, морето, сините вълни
Наистина голям смелчага. Хехе, сладурче. Heart

Еро от малък свикна с цигарите на ММ и не му прави впечатление цигарения дим, но пък на мен ми прави! Като дойдох да живея при ММ пушеше в спалнята, лека-полека почна в кухнята, а сега пуши само на терасата. Не съм зла изобщо. Simple Smile Ако нещо сте си помислили.
И друг път съм разказвала, че Еро излочил половин бутилка бира, забравена на масата, от тогава като му доближиш бутилката и бръчка нос. Голяма скица е.

# 502
  • София
Я вижте каква табелка намерих Simple Smile Май ще я взема за Лили Simple Smile
https://smile.amazon.co.uk/Paradise-Pets-FUNNY-PERSONALISED-DADD … mp;srs=3646609031

# 503
  • Бургас
Тонка*, този кадър ми напомни - близо до нас има кучешка полянка и веднъж засякох там двама другари - огромен черен ризеншнауцер и джак ръсел. Хвърляха им пръчка - ръселът естествено е по-бърз и светкавично я хваща, но черната го настига, вдига пръчката и ръсела заедно с нея. И ги разнася из цялата поляна. Ръселът виси от пръчката, не я пуска. И така няколко пъти. Много беше забавно да ги гледам.

Малко Сладко Коте, все искам да те питам - не бях виждала хъски с такава окраска. Не разбирам много от хъскита, сигурно е много рядка.

# 504
Напомнихте ми на няколкото пъти, в които ММ мрънка, че Денис му бил изял сандвичите. Ми ти що ги оставяш, където ЩЕ ти ги докопа? Бил му сложил храна в паницата...
Еми, вече не оставя храна без надзор. След третия път.

# 505
  • София
Бащата на МП се оплака предния път, че Балу изял половин кило кайма. Оставил я за малко в купа на холната маса Simple Smile
А после Балушан бил хапнал и замразени домати - оставени на слънце на земята в купа да се размразят. Бащата на МП намерил едва 3 от 5 домата Simple Smile
Ми то направо си му е било поднесено, сервирано, какво - да не хапне ли момчето? Simple Smile Нали ще си обиди домакините Grinning
Tintina, за Балу ли говориш - бяло с малко кафяви петна по себе си?

# 506
  • Bарна, морето, сините вълни
Естествено, че ще си хапнат момчетата, ще вземат да заслабнат, сакън! Simple Smile

# 507
  • Варна
Аз неведнъж съм казвала, че кучетата учат на ред и дисциплина. 😁

# 508
  • Бургас
Tintina, за Балу ли говориш - бяло с малко кафяви петна по себе си?

Да, с бежева окраска. Всички хъскита, които съм виждала, са сиви.

# 509
  • София
Балу е пинто (piebald на английски). Ето малко шеговита статия по въпроса за стандартите на хъскито.
Мен лично са ме питали дали Балу е питбул, а Лили са оприличавали на дакел Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт