Любители на кучета - 95

• 20 708
  • 762
  •   1
Отговори
# 360
Ох, шИ умра! Много красива Роузи! Kissing Heart

Ние пак дремуцаме:

# 361
  • Бургас
Здравейте, момичета! Първо да се изповядам, че от 6 месеца тайно ви чета. Признат грях, половин грях. Но нямах повод да се запиша в темата. Днес идваме да подадем молба за членство във вашата глутница. Ето го и членския внос:

Елза. Лабрадор на почти два месеца. Надяваме се молбата ни да бъде удовлетворена:)

# 362
  • Bарна, морето, сините вълни
Е как няма да бъде удовлетворена такава молба! Много сладичка муцка. bouquet

От Норчето лъха аристократизъм. Stuck Out Tongue Winking Eye

Пък Роузи е голяма скица с тия клонки. Сладурка. Heart

# 363
  • София
Добре дошла, Елза!

Мале колко е сладка, бонбон плюшен Simple Smile

# 364
  • София
Добре дошла на Елза и семейството й Simple Smile

# 365
  • София
Елза и Тинтина, добре дошли! Flowers Hibiscus

Много хубави муцунки сте показали. Бебета и кучета - любима комбинация. Heart

Днес водих Харли на контролен преглед за брадавицата. Дадоха ми още от имуностимулатора и продължаваме лечението.

# 366
  • под тепетата
Tintina, щом идвате с членския внос, значи сте прочели началото на темата  Laughing - аз доволен!
Добре дошли с Елза!
Ей така се става столетница и без бръчки - с много сън като при Норчето ( и Лили Иванова)!

# 367
  • София
Тонка, провери в клиниката на Езерото или в Зоомагазин, със сигурност ще ти излезе в пъти по-евтин имуностимулатора.

В Зоомагазин със сигурност имат, аз съм купувала от тях.

Ходенето на училище има голяма полза, Рея е по-спокойна и даже по-щастлива. Аз също. Обаче не успявам за я науча на нещата, заради които всъщност тръгнахме. Не знам, бъркам ли някъде, или толкова си и е капацитета, и просто трябва да се примиря... Ще видим.
Да спре да се зъби на кучета, които и досаждат надали ще стане да се научи, това си е фантастика, но да не откача в компания от повече от едно куче, които по принцип харсва... все ми се ще да стане, за да мога да я пускам да играе, както много и се иска.
Ще упорствам, пък ще видим.

# 368
  • София
Посс, какво да проверявам, душко, като директно ми слагат капсулите в едно пликче и ми казват сумата. Не е като да ми дават рецепта. Grin Там е така. А и не ми се търси на други места, че ако няма, пак трябва да се връщам в клиниката да се излагам.

# 369
  • София
Аа има, има. Рея пи след кучешката кашлица, тогава попитах при прегледа добре ли е да пие по-рродължително, да, добре било. И взех, че си поръчах опаковка аз.
Не, че и на мен не ми пробутаха пликче не веднъж.

С тия брадавици със сигурност ще пиете повечко време.

Сега съм взела на кифлата олио за БАРФващи кучета. Добавка за пълноценно хранене. Но аз съм супервманиачена майка на четирикраки, не съм задължителен пример за следване.
Освен това съм Козирог, и колкото и да не вярвам в зодиите, още повече не вярвам в даването на едни хора на едни пари, дето не са си ги заслужили.

# 370
  • Стара Загора
Аз пък бях на гости на едни черни муцуни.

# 371
Верно е само муцуна. Няма очи, няма уши. Simple Smile

# 372
  • София
Леле, Барби, къде ги намери тези мечоци? Имам слабост към породата!

Нарцисче, Тео души даже дали е станала авария Joy

Добре дошла, Елза! Сега чакаме историята... От къде, как, защо Hug

# 373
  • под тепетата
Нямат очи и уши, щот са агенти под прикритие -КГБ  Laughing

# 374
Здравейте, нова съм тук, на нашата малка Кари, нокътът в горната част на лапичката е счупен при основате. Много я боли при докосване, но не създава проблем при ходене. Не ми се иска да я водя на ветеринар, понеже там ще почнат да в дърпат и със сигурност ще го искарат по-зле отколкото е

Общи условия

Активация на акаунт