10.07 - 16.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Първо класиране

• 131 636
  • 2 335
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София
157-мо Сесар Вайехо

# 1 546
Някой от записалите се има ли промяна в изписаното "незаписал се". Ние се записахме към 9.00 ч., нямаме входящ номер или нещо друго и още стои в системата това "незаписал се". Може би им трябва време.

# 1 547
  • София-Младост
Момичета знаете ли коя е втора испанска?
157 ГИЧЕ

# 1 548
  • София
При нас обаче изведнъж  се появи колебливост. Не знам дали е под мое давление или си е искрен вътрешен импулс. Дали е възможно, ако се развие в решение, все пак да оттеглим заявлението си в срока до 16.07 и направо да я запишем?
Не би трябвало да има проблем, но ако искаш мога и на място да ги попитам. След малко ще ходя да записвам.

# 1 549

По отношение на прогнозите, набързо сравних част от моите за младежи. Вижда се с колко са се разминали.

# 1 550
  • Пловдив
Някой от записалите се има ли промяна в изписаното "незаписал се". Ние се записахме към 9.00 ч., нямаме входящ номер или нещо друго и още стои в системата това "незаписал се". Може би им трябва време.
Дай им шанс да предадат справките в РУО. Не вярвам в самото училище да правят промени в системата.

# 1 551
  • Варна
Дидева, ставаш за врачка значи!

# 1 552
  • София
Аз подадох заявление за участие във второ класиране към  9 ч. и вече е отразено в профила на детето.

# 1 553
Преди 40 минути се записахме, вече е отразено в профила.
Стискам палци на всички чакащи второ класиране.

# 1 554
  • Варна
Някой пита за Варна - понеже снощи се поразрових в предните 2 години - има доста странни движения на баловете в Червърта - има паралелки, в които падат с 13-15 точки, има такива и с по 1 точка. Дъщеря ми е приета с испански, но не й стигат 4 точки за желаната паралелка с 3 и 4 профил Бел и Г, ще участва на второ и много се надявам да се вдигне нагоре. Иначе и тя по испанската мода - вече не ще и да чуе за друго училище, събраха се отбор приятели и съученици и отсега се кроят планове Simple Smile

Стискам ви палци. Имате много големи шансове.
Дъщеря ми е приета точно в тази паралелка - испански с английски, Бел и география. Беше й първо желание. И аз съм удивена от испанската и френската мода тази година. Поне 10 деца от класа й са в Четвърта, повечето с френски обаче.

# 1 555
И ние снощи смятахме, сравнявахме, умувахме...най-желано е НПМГ профил МАТ но на това класиране младежътбе 15,5 т под минималния бал за паралелката с немски, а паралелката с АЕ е някъде високо, висоооко горе в небесата. Много ни е яд всички вкъщи за глупавите грешки, които е допуснал на НВО МАТ. Той самият също осъзна колко важни са детайлите - да четеш внимателно условията , да проверяваш, а не да лежиш само на това, че в училище си супер. Както и да е.
Малко минорно, но пък се сетихме за Ицето Стоичков и неговото "който не играИ, не пИчели". Така че, ще бъдем смели и ще играем Stuck Out Tongue Winking Eye пък дано да е за добро!

# 1 556
Днес срещнах мой познат, чийто син е приет в 91 НЕГ,  а балът му няма 450 т., честитих му, но сега виждам, че миималният бал за момче там е 458.  Бащата е на висока позиция, така че всичко е възможно явно.

много неприятно, ако е истина. очаквах парашутистите на 3то-4то класиране, или нещо над приема. ама на първо...  в този смисъл не беше зле да има разлепени списъци пред училищата - да видим кой с колко е приет. макар че и така биха могли просто да им пишат едни по-високи точки за разкош

# 1 557
Здравейте,тъй като темата е много обемна,ще попитам нещо което вероятно е обсъждано,ако подадем заявление за второ класиране,губим ли мястото си от първо?

Да, губите го, ако на второ се преместите по-нагоре в желанията. Ако няма шанс за нагоре, оставате си в у-щето по първо класиране.

And the winner is..... Sunglasses

Някой ще се наеме ли да провери дали печеля в конкурса за прогноза за най-често задаван въпрос и с каква преднина? Joy

Margy83, с най-добри чувства. Hug Просто имаме един облог тук и си чакам пилето и питката. Joy

Току що мой колега ми каза, че от 32 СУИЧЕ Св. Климент Охридски училище са му казали (били са в самото училище), че губи мястото ако не го приемат на по-предно желание и са се принудили да запишат детето Angry...
.... Знаете ли на кой e-mail да пиша на МОН да ми отговорят официално на този въпрос ?

същото и при нас, от училището казват, че вчера им провели инструктаж и ако не се запише на 1 класиране, за второ си губи мястото

# 1 558
Може ли малко помощ и разяснение. След като излезнаха минималните балове виждам, че за желания над това, в  което е приета дъщеря ми минималния бал е доста по-нисък от нейния. Няма квоти. Възможно ли това. Нали минималния бал е на последното прието дете в паралелката. А дъщера ми има по-висок бал и не е приета. Може да е пиша глупости, но изведнъж се зачудих. Мога да дам конкретен пример ако трябва.

# 1 559
ама какви са тези абсурди за губнето на място? в кое училище/ град се случва?

Общи условия

Активация на акаунт