10.07 - 16.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Първо класиране

• 132 097
  • 2 335
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Варна
Отразява се в системата. Влезте и го проверете.

# 1 531
  • София
Здравейте,тъй като темата е много обемна,ще попитам нещо което вероятно е обсъждано,ако подадем заявление за второ класиране,губим ли мястото си от първо?

Да, губите го, ако на второ се преместите по-нагоре в желанията. Ако няма шанс за нагоре, оставате си в у-щето по първо класиране.

And the winner is..... Sunglasses

Някой ще се наеме ли да провери дали печеля в конкурса за прогноза за най-често задаван въпрос и с каква преднина? Joy

Margy83, с най-добри чувства. Hug Просто имаме един облог тук и си чакам пилето и питката. Joy

Току що мой колега ми каза, че от 32 СУИЧЕ Св. Климент Охридски училище са му казали (били са в самото училище), че губи мястото ако не го приемат на по-предно желание и са се принудили да запишат детето Angry...
.... Знаете ли на кой e-mail да пиша на МОН да ми отговорят официално на този въпрос ?

# 1 532
Скрит текст:
Мисля че за това къде колко ще пада бала е просто невъзможно да се предвиди. Зависи от фактора наплив, който ние няма как да знаем. По добре да се посети врачка със способности или просто да се успокоим и да си кажем каквото дойде. Аз второто ще практикувам.

Може да се предвиди бал за конкретна парелка в конкретно училище и то с много голяма точност, има си цяла наука, занимаваща се с подобни прогнози. Изискват се знания, умения, време и желание за това. В тази тема има хора, които го правят успешно, отделяйки от времето си и помагайки безрезервно, за което мога само да им се възхищавам.

Ако има такива хора нека ми пишат, но аз си мисля, че промяната в желанията няма как да се предвиди.
Те да ти пишат? Joy
Извинете ме, дами,просто не се стърпях.
Не разбрах иронията Дидева. Ако се предполага че аз трябва да пиша на някого все пак трябва да знам към кого да се обърна, а аз не знам защото съм нова в този форум. Пък и изобщо не съм нахална за да моля когото и да било за подобен род дейност. Но ако съм симпатична на някого и иска да ми каже, нека ми пише. Ще бъда благодарна!

# 1 533
Скрит текст:
Здравейте,тъй като темата е много обемна,ще попитам нещо което вероятно е обсъждано,ако подадем заявление за второ класиране,губим ли мястото си от първо?

Да, губите го, ако на второ се преместите по-нагоре в желанията. Ако няма шанс за нагоре, оставате си в у-щето по първо класиране.

Някой ще се наеме ли да провери дали печеля в конкурса за прогноза за най-често задаван въпрос и с каква преднина? Joy

Margy83, с най-добри чувства. Hug Просто имаме един облог тук и си чакам пилето и питката. Joy

Току що мой колега ми каза, че от 32 СУИЧЕ Св. Климент Охридски училище са му казали (били са в самото училище), че губи мястото ако не го приемат на по-предно желание и са се принудили да запишат детето Angry...
.... Знаете ли на кой e-mail да пиша на МОН да ми отговорят официално на този въпрос ?

Чл. 67 ал. 2 (2) на НАРЕДБА № 10 от 01.09.2016 г. за организация на дейностите в
училищното образование
(2) Във втория етап на класиране учениците по ал. 1, т. 2 се класират на
мястото си от първия етап на класиране или на по-предно свое желание.
http://zareformata.mon.bg/documents/naredba_10_01.09.2016_organi … _dejnosti_obr.pdf

# 1 534
  • София
Здравейте, тази сутрин подадох заявление за второ класиране, взеха го, записаха в една тетрадка и толкова, не ми дадоха никакъв документ. И при вас ли е така?
На мен ми дадоха служебна бележка с входящ номер.

# 1 535
  • Пловдив
Скрит текст:

Скрит текст:

[/spoiler]
[/quote]

Подхлъзнали са ги. Имат време да отидат и да си вземат документите с един приличен скандал.
това е от сайта на РУО - Пловдив. Дано се чете.

# 1 536
V_M , как така "са се принудили" да запишат детето? Имат още 4 дена и половина да проучат въпроса, ако до сега не са могли да го направят.

# 1 537
  • София
М'чи къ, Дидева?
И аз метнах един боб за 73СУ.
Ще ми пишеш ли? Joy

Санака, и аз съм заложила на същото, но съм на диета. За теб хляба, за мен пилето! Joy

Аха, като гледам и двете сме на същата течно-плодова диета вече бая време. Joy

Cool Baby, аз вече писах в предишната /или по-предишната Thinking / тема - прогнози за минимален бал на второ класиране за някои училища /ТУЕС го няма, не го търси/. И като гледам баловете от първо класиране, за повечето има голяма вероятност прогнозата ми да е доста близка до реалността. Разбира се, елементът с промяната на интересите на децата и неговата непредвидимост, го има. Интересите са относително близки в съседни години, но винаги има известна промяна, която не може да се предвиди. Към момента ме изненадаха някои паралелки на Испанската, особено при момчетата, които показаха по-нисък бал от очакваното, за сметка на 35-то с немски и 73-то при момичетата, при които балът е по-висок от това, което очаквах. И това идва от непредвидимостта на промяната в интересите на конкретния набор. Но все пак, драстични разлики с очакваното няма и може да се прогнозира с не малка степен на точност.

# 1 538
Скрит текст:

Няма какво да пишат на МОН връщат се с щурм, вземат си документите и подават нови за второ класиране! Все още ситуацията е поправима.

# 1 539
   Официално приключи кампанията кандидатстване. Днес се записа девойката във ФЕГ. Стана бързо и лесно. Даже заявление за СИП попълни детето.
   Толкова много благодаря на всички и такива топли чувства изпитвам към вас, че хич и не мисля да ви оставям. Станахте ми близки и ще се радвам да продължим да споделяме мисли и емоции. Много силно се вълнувам за всички които ще участват в следващите етапи на класиране и съпреживявам! Two Hearts

# 1 540
  • София
Извинявам се, че нахлувам в темичката ви, но току що една приятелка ми се обади притеснена, че от училището в което е била приета дъщеря й, са казали, че ако отиде на второ си губи мястото от първото класиране. Тя не е приета по първо желание и има възможност да се качи по-нагоре. Обясних й, че не е така, но това било някаква наредба от ..... снощи. Мисля, че някои служебни лица, вече прекалиха.

# 1 541
Здравейте, и ние пададохме за второ класиране. В училището ни казаха, че баловете почти няма да мръднат, по- добре да се запишем( кой ли ги слуша, нищо не губим). Не ни достигат 8т. за Френската и 12.5 за Патриарх Евтимий ( Пловдив), мисля си, че за Френската имаме шанс, дано е така!
Успех на всички!

# 1 542
  • София - Младост 1А
Съботно-неделно ще сравнявам 9 ФЕГ с 2 АЕГ.
За втора АЕГ има голям шанс на второ - делят я 2 точки до паралеката, която сме писали.
За НПМГ ни бягат едни 12 точки Ill, които няма да преодолее на второ класиране, освен ако няма страшно много кандидатсващи за спорта.

Все едно аз съм писала. Не достигат едни 19 точки на младежа за НПМГ. Приет е в 9ФЕГ и е на 2 точки от прием Втора АЕГ. Тъй като вероятността да падне бала с 20 точки ни се струва малко вероятно, на второ класиране ще падне (предполагаме) във Втора АЕГ.
Снощи доста говорихме, разглеждахме паралелките, сайтовете на училищата, мнения по форумите.
Младежта клони към ФЕГ, даже каза днес да го записвам. Тъй като не съм привърженик на прибързаните решения, отложих за понеделник. Нека премисли, да поговори и с други хора и да реши.
Иначе не се отказва от НПМГ, но ще чака третото класиране, да види колко места ще се освободят... евентуално.

Ще ми е интересно да прочета и вашите мнения.

P.S. Дидева, благодаря ти, че отдели време да ми пишеш!
Благодаря на всички за търпението, адекватната информация, повтарянето по 100 пъти, помощта и отзивчивостта!

# 1 543
  • София-Младост
ТМ
Ами да пуснат сигнал до...където трябва. Такава дезинформация не е приятна.
По-горе се написа вярното:
Чл. 67 ал. 2 (2) на НАРЕДБА № 10 от 01.09.2016 г. за организация на дейностите в
училищното образование
(2) Във втория етап на класиране учениците по ал. 1, т. 2 се класират на
мястото си от първия етап на класиране или на по-предно свое желание.
http://ruo-sofia-grad.com/%D0%BD%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%82%D … D0%BD%D0%B8%D0%B5

# 1 544
  • София
Момичета знаете ли коя е втора испанска?

Общи условия

Активация на акаунт