10.07 - 16.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Първо класиране

• 131 641
  • 2 335
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Аз се бях приготвила за Маргарита в нови чаши (подарък за годишнина от сватбата, току що пристигнали)...и сега какво, трябва без повод да пия. Ма щом се налага Joy...пък утре дано вече си е за поливане, а не просто пиене...

За София дали излезе бала?

Уж за тази полунощ, но не ми се вярва!

За София нито бал, нито класиране Sad  
Ако утре до края на деня излезе ще е добре, макар че вече чух и слухове за полунощ - 00,00 ч.  Simple Smile

Кой полунощ, този или утре? JoyJoyJoy

# 391
Класиране след работното им време? Simple Smile Шегувате се.
Утре, 10:15 Hands Ok Hand

# 392
Представяте ли си, колко щеше да е хубаво от МОН да пускаха периодично съобщения - сега обработваме това, сега - онова, сега чакаме само варненската информатичка  да си изяде закуската или поне - уважаеми женоря, оставяйте компютрите и почвайте да приготвяте вечерята, по-рано от утре в 10ч. няма да сме готови. В един идеален свят с идеалното МОН ... Биха спестили толкова здравословни и семейни проблеми на хората. Все големи тайни пазят, илюминатите му с илюминати!

# 393
И на ръка да го правеха това класиране трябваше да са готови, страшни специалисти......

# 394
  • София
И миналата година чакахме класирането ден по-рано и не ни огря /но пък като излезе с грешки на следващия ден, беше много загряващо Joy /. Към този момент вече обсъждахме лихви, преклузии и петитуми. Joy Тогава се роди "червената точка". Слънчева? Wink

# 395
  • София
Представяте ли си, колко щеше да е хубаво от МОН да пускаха периодично съобщения - сега обработваме това, сега - онова, сега чакаме само варненската информатичка  да си изяде закуската или поне - уважаеми женоря, оставяйте компютрите и почвайте да приготвяте вечерята, по-рано от утре в 10ч. няма да сме готови. В един идеален свят с идеалното МОН ... Биха спестили толкова здравословни и семейни проблеми на хората. Все големи тайни пазят, илюминатите му с илюминати!

Заподозряла съм ги, че имат пряка връзка с доставчиците на бЕло, розАво, зелено и тук-там с някоя аптека. Докато не си изпълнят договорните отношения да закарат n-броя клиенти, ни бал ще видим, ни класиране.

# 396
  • София
И ние имахме по едно време червена точка заради една нищо и никаква гъба-мухоморка Joy

# 397

в тази институция, както и в други, не ни смятат за хора, не правят сметка, че без данъците ни няма да имат заплата и реално потребност от тях има заради това, че все още раждаме деца и все още ги гледаме в българия. никой от тях никаква мисъл няма. освен за сутрешната кифла с кафе...

# 398
  • София
И ние имахме по едно време червена точка заради една нищо и никаква гъба-мухоморка Joy
хайде сега, гъбаркайте ме  Laughing

# 399
  • София
Хахаха, даа, но знам вече какво е преклузия. Joy
Аз преди излизането на второто първо класиране вече бях изтрещяла, защото бяха писали във форума, че дете с около 20 т. по-нисък бал, от бала на сина ми, е прието в паралелката, в която учи понастоящем детето, а той беше в режим stand by във 2 АЕГ... Всъщност, това беше най-критичният за мен момент, от цялата кампания. Чувствах се безсилна...

# 400
Ех, няма да е днес, жалко! Уж съм спокойна, но взе да ми претупква сърцето вече.

# 401
  • София
То нашето изчитане няма...
точно като Мамалев и Георги Русев в Оркестър без Име.

Там нали така - Георги Русев му викаше- Жорее, какво е това свирене твоето? Те на война - бомбардират, бомбардират, пък спрат. Твоето свирене спирка няма. Кокошките спряха да снасят. При 10 кокошки яйца от пазара купувам.

jenap, изнесох саксиите от стаята в друга стая, демек не реших проблема. Палих клечки, но явно не ги заврях както (или където хаха) трябва Simple Smile и не помогна. Четох, че почвата трябва да се смени, такава против мушици имало.

Fair Lady, да, като на пица Домино. Скоро поръчвахме от там - има една пица на екрана и по часовниковата стрелка върви една лентичка - сега поръчахте пицата, сега месим тестото, сега я печем, сега я караме към вас.
Та и от Мон така да направят.

# 402
  • София
Чакайте, да ви покажа какви рими е творила Санака, в навечерието на класирането:
"Да пуска МОНю вече листа,
че на мамата й писна
всичко русо стана бЕло,
а бЕлото е прозрачнело.
Всеки иска да узнае
що съдбата му вещае -
Волдемор дали ще учи
или в БУЗЕМА ще сполучи,
или цели 5 години
ще сплита в плитка конски гриви.

Успех на бъдещите поколения в разчитането! Joy "
Санака, която не се прекръсти на Инфанта Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 18:10 от Слънчевата

# 403
  • София
Слънчева, велико е , благодаря за споделянето и браво на Санака! Всичко разбираме

# 404
  • София
Слънчева, спомени от старите ленти, опс - теми
JoyJoyJoyJoyJoyJoy

Аз пък съм на рандеву тази вечер. Не знам как ще издържа да не му говоря за НВО и класиране на човека. Scream
И да няма недоразумения, да уточня, че съм необвързана. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 18:00 от Bis

Общи условия

Активация на акаунт