10.07 - 16.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Първо класиране

• 131 535
  • 2 335
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София
Благодаря Elmet, dundi73, kibaya и всички други, аз също четох чл.67..., просто ми стана гадно за тях и за това реших да попитам и тук.
Да знаете с вас съм от 17.06. Съпричастна съм с радостите и тревогите ви и пия БЕЛО.
Моето синче е прието в Джон Атанасов - Системно програмиране - бал 431,75. По-предни желания са му НПМГ - СХН и Туес. Ще подадем заявление за второ класиране, да видим какъв ще му  късмета.

# 1 576
  • София

2. В момента, в който подадете заявлението се отразява в системата, че е заявил за второ или че се е записал. Показаха ми го веднага.

Не е задължително да е веднага. Има си технологично време докато се внесе в системата При нас все още не е отбелязано.

# 1 577
Приета е на 56 желание. Давам за предишните желания нейния бал и минималния.
55 то желание наш бал 279 и минимален бал 256.5.
54то желание наш бал 303 минимален бал 293.5.
53то желание наш бал 303 минимален бал 293.5.
И така...без квоти са. Защо се получава така?
По тази информация трудно може да се прецени. Необходима е поне една конкретна паралелка с пълното й наименование.

# 1 578
  • Пловдив
_Ava_, правилно ли изчислявате бала? В системата какво пише срещу всяка паралелка? Виждате ли ги в заявлението си?
Искат ли медицинско за тези паралелки? Въпреки че за последното би трябвало да няма проблем, ако не е прикрепено.

# 1 579
  • Бг-мама
Може ли малко помощ и разяснение. След като излезнаха минималните балове виждам, че за желания над това, в  което е приета дъщеря ми минималния бал е доста по-нисък от нейния. Няма квоти. Възможно ли това. Нали минималния бал е на последното прието дете в паралелката. А дъщера ми има по-висок бал и не е приета. Може да е пиша глупости, но изведнъж се зачудих. Мога да дам конкретен пример ако трябва.
Вижте си какво точно сте писали като желания. Да не би да не сте вписали правилно паралелките?
Дайте пример, да, полезно ще е.
Ще трябва да кажеш и кои училища и паралелки стоят под тези 55, 54 53 и т.н желание за да ти помогнат момичетата.
Бъркаш нещо някъде!

# 1 580
Извинявайте,някой знае ли минималния бал на 2 АЕГ с руски,математика и български за момче?Благодаря предварително.

# 1 581
Извинявайте,някой знае ли минималния бал на 2 АЕГ с руски,математика и български за момче?Благодаря предварително.

2206302 ІІ АЕГ "Томас Джеферсън"   3027 Чужди езици - АЕ РЕ Математика БЕЛ   419,500   434,500   младежи

# 1 582
  • София
Slavi0510

Ако не се вижда добре - 419,5

# 1 583
Мацки, дилемата при нас става все по-сложна.
35-то НЕ / РЕ/ БЕЛ
С 4 т. разлика за Втора АГ и 5т. ФЕГ. (за второ класиране)

На всичко отгоре НГДЕК и АЕГ в друга област, където ми предлагат работен трансфер.

Девойката - е за НГДЕК заради по-интересната атмосфера. Разбрали сме се, че ще решаваме когато имаме финално решение за училище в МОН.

До вчера бях убедена, че ще подавам за второ и ще карам НГДЕК паралелно, но снощи като предъвквахме за ен-ти път темата и това 35-то с немски много ми влезе под кожата.

Толкова ли е лошо това училище (срвнено с Втора и ФЕГ). Бях питала преди време за него и получих САМО лоши отзиви Sad
То излиза, че ще питам докато не получа поне един положителен. Извинявайте, но всякакви размисли и страсти по темата ще са ми полезни.

# 1 584
  • София
Успех на всички дечица пожелавам! На майките/бащите - сили и здрави нерви!
Аз приключих сагата, сега спокойствие до следващите НВО-та, матури или както там решат да ги наричат в бъдеще.
Записах днес госпожицата, която беше приета по 1вото си желание, при това с най-висок бал за училището. Smile
Не е отразено в системата, но ако беше, щеше да ми е чудно, защото комисията не разполагаше с компютър. Предполагам, че в края на деня ще актуализират всичко за учениците - кой се е записал, кой е подал за 2ро класиране. Дъщеря ми ще учи в 73то, паралелката с руски език.
Безкрайно съм доволна, не крия! И от резултатите, и от класирането, и от това, че всичко приключи.
Изразявам дълбоката си признателност и благодарност на всички вас в този форум, който има статута на институция за мен, за информацията и подкрепата, която давате. Revolving Hearts
Стискам палци всяко дете да си намери неговото си място! Flowers Four Leaf Clover

# 1 585
Здравейте, ние подадохме за второ класиране в СМГ НЕ - дадоха ни входящ номер. пожелавам успех на всички и с нови трепети  до 18/07 Simple Smile

# 1 586
  • София
Може ли малко помощ и разяснение. След като излезнаха минималните балове виждам, че за желания над това, в  което е приета дъщеря ми минималния бал е доста по-нисък от нейния. Няма квоти. Възможно ли това. Нали минималния бал е на последното прието дете в паралелката. А дъщера ми има по-висок бал и не е приета. Може да е пиша глупости, но изведнъж се зачудих. Мога да дам конкретен пример ако трябва.
Вижте си какво точно сте писали като желания. Да не би да не сте вписали правилно паралелките?

Странно, но аз никъде в София-град не виждам цитираните минимални балове. Сигурна ли сте, че сте гледали правилния файл от съответното РУО?

# 1 587
  • София
Понеже получих много питания на ЛС, да го напиша и тук. Няма как някакъв инструктаж или заповед да отмени или прескочи министерска наредба. Текстът от нея беше цитиран неколкократно тук.
И аз мисля, че има училища, в които не са схванали точно текста или просто се опитват да задържат учениците при тях.
Най-вероятно е това, но е много некоректно към изнервените и уморени вече, родители.

# 1 588

Странно, но аз никъде в София-град не виждам цитираните минимални балове. Сигурна ли сте, че сте гледали правилниа файл от съответното РУО?
Извинявам се, мъжът ми е разпечатал миналогодишните. И за да ме подведе още по-добре е написал 2019 на таблицата. Усъмних се аз, че толкова разлики има, нищо, че съм с бебе и недоспала. Отново се извинявам.

# 1 589
Момичета знаете ли коя е втора испанска?

157 ГИЧЕ Сесар Вайехо, както са ти отговорили. Намира се в Слатина. На мой колега жена му е заместник директор там. Инфоррмацията от вчера беше, че всички места са запълнени (демек, имало е кандидати за всички места, но как ще се разместят нещата на второ е друг въпрос) и е имало куриоз за дете, което е писало гимназията на 63 място Laughing

Общи условия

Активация на акаунт