10.07 - 16.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Първо класиране

• 131 974
  • 2 335
  •   1
Отговори
# 1 770
  • София
Сool baby, хората са различни... Едни, ако са се записали и нямат никакви колебания, няма да се пробват на 1 класиране, само ще си направят от любопитство справка с изкараните от РУО балове за къде им стига. Други ще се включат, без да печелят нищо. Различни избори.

Mavamava, ще съм откровена. Аз съм пристрастна към 91 НЕГ по ред причини. Но... Ако не  Ви е харесала конкретно сградата на  73-то, тази на НЕГ едва ли ще Ви се понрави повече. Simple Smile

# 1 771
И какво разбрахте от това? Не се заяждам. Наистина.
От спорта имам предвид.
Че, спорт ще има винаги! Така или иначе, в пивечето случаи, приключва до второ класиране. Искате права за избор, получавате ги! Никой не може да се сърди! Blush

# 1 772
  • София
Тази година има и доста "спортисти" и от други области. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 773
  • София
Тази година има и доста "спортисти" и от други области. Stuck Out Tongue Winking Eye
А има ли някакви официални данни за София?

# 1 774
  • София
747 ми се върти като цифра, но някой да ме поправи, ако греша, че не ми се рови.

# 1 775
Сool baby, хората са различни... Едни, ако са се записали и нямат никакви колебания, няма да се пробват на 1 класиране, само ще си направят от любопитство справка с изкараните от РУО балове за къде им стига. Други ще се включат, без да печелят нищо. Различни избори.

Mavamava, ще съм откровена. Аз съм пристрастна към 91 НЕГ по ред причини. Но... Ако не  Ви е харесала конкретно сградата на  73-то, тази на НЕГ едва ли ще Ви се понрави повече. Simple Smile

ами ние няма и да видим сградата на нег, ако не мръдне в класирането. навремето за изпитите след 7ми ходех там на курс по български. ритуално ръфахме сандвичи с кашкавал и пишехме отговор на литературен въпрос. ама това преди 30 години, направо в друг живот! но остана у мен една роматика към 'първите' езикови и старите сгради.

# 1 776
  • София

Дааааа, онлайн системата несъмнено улесни кандидатстването, но неминуемо доведе и до повече заявления в други области, класиранията в които не представляват непременно интерес. Преди хората не практикуваха този "спорт" толкова активно, понеже кандидатстването другаде беше свързано с пътуване, с  ходене до конкретно училище-гнездо....

# 1 777
  • София

ами ние няма и да видим сградата на нег, ако не мръдне в класирането. навремето за изпитите след 7ми ходех там на курс по български. ритуално ръфахме сандвичи с кашкавал и пишехме отговор на литературен въпрос. ама това преди 30 години, направо в друг живот! но остана у мен една роматика към 'първите' езикови и старите сгради.
Моето скромно мнение е, че не сградата прави Училището.
Друго трябва да търсите за сравнение.

# 1 778
Всяка година ги има. Софиянци от своя страна доста спортуват в провинцията. И не само те, де.

# 1 779
  • София
От нашия клас имаме прието дете в АК, което няма да се запише там, отива в 1АЕГ и 6 бр. в други частни училища, от които 4 изобщо не участваха в класирането на МОН. Още през април бяха записани и не се вълнуваха от оценки и класирания. Та пълната бройка ученици от АК, освобождаващи места след 1во класиране ми се струва силно завишена.

# 1 780
  • София
И какво разбрахте от това? Не се заяждам. Наистина.
От спорта имам предвид.
Че е много удовлетворяващо да участваш Simple Smile А и винаги е добре, когато си направил избор, да си имал конкретна алтернатива. Ето и сега, след четитири години мога да кажа - той имаше избор м/у това и това училище. Съвсем различно е от "Приеха го да учи еди къде си, а ако беше кандидатствал и към МОН, евентуално щяха да го приемат и на това и това място..."...
За някои това няма никакво значение, на мен обаче така ми харесва повече Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 юли 2019, 20:56 от Elfi

# 1 781
Айде късмет на нашите деца в голямото състезание ЖИВОТ.
Казвам го от позицията на родител с дете в САЩ, който в момента стажува там. И  знам с какво се справя всеки ден. И сама си казвам че това са само 5 години и истинския спорт предстои.
Желая на всички успешно класиране. И в крайна сметка. Това не е най-важно.
Ох, май преживях 2те точки...

# 1 782
  • София
Вероятно ще "стопите" тези 2 точки, още малко търпение.

# 1 783
Всяка година ги има. Софиянци от своя страна доста спортуват в провинцията. И не само те, де.
Стига, бе! Повечето "спортуват" за да станат софиянци, пък софиянци - искат в провинцията. Не, че е лошо! Ще им хареса! Grinning

# 1 784
Записахме набора пак в МГ-то Simple Smile Рано сутринта на опашката се посъбрахме майки и деца от досегашния клас и разменихме малко информация - кой, къде, защо Wink Документите ни прие досегашната ни класна, която и ще остане такава на част от децата. Но синът ще е в системното програмиране и ще има нова класна/ нов класен... Поне част от съучениците му продължават заедно с него. На късмет да е на всички деца!
А за "спортуването" - в Пловдив тази година "спортували" 357 ученици Wink По данни от пресата.
Пожелавам успех на чакащите 2-ро класиране!

Общи условия

Активация на акаунт