10.07 - 16.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Първо класиране

• 131 399
  • 2 335
  •   1
Отговори
# 1 830
Ох, тоя Мечо Пух, по детски, го сложих преди 10 години. Сега, с 10кг отгоре, освен слонче да си сложа Joy .

# 1 831
  • София
Ох, тоя Мечо Пух, по детски, го сложих преди 10 години. Сега, с 10кг отгоре, освен слонче да си сложа Joy .
Ами време е за смяна. Ей, на виж ние ги сменихме. НВО е като  Време Разделно. JoyJoy

# 1 832
  • София
Аз дълго бях с един детектив за аватар, после с една въз тлъста русалка (която по-точно ме представя) и после с Мечо Пух, при това от мързел, понеже го избрах от предлаганите тук картинки.

АниК, не искам да те разочаровам, ама май не е както си го смяташ. Познато дете, сега ще е 10 клас, беше при К. Узунова в осми, а е с профил БЕЛ. Друго от септември ще бъдев  девети клас и е със сигурност в паралелка с профил мат, ама също беше при Узунова в 8 клас. Явно ги въртят.

# 1 833
  • София

Изчакай още 10 /години и/или килограма/ и си сложи Шрек. Trollface

Стига сте сменяли аватарите! Разногледа станах!  Triumph Имам силна визуална памет, а както сте тръгнали, скоро ще почна да ви питам: "А ти коя беше?" Joy

ПП. На Русалка беше друг Мечо Пух. Wink

# 1 834
Стига сте сменяли аватарите! Разногледа станах!  Triumph Имам силна визуална памет, а както сте тръгнали, скоро ще почна да ви питам: "А ти коя беше?" Joy
Ко беше онуй, дет' го препоръча? Акутил? Joy

# 1 835

Изчакай още 10 /години и/или килограма/ и си сложи Шрек. Trollface

ПП. На Русалка беше друг Мечо Пух. Wink
Ааа, моля,моля! Сега пак съм тръгнала надолу!  Шрек - за внуците! Kissing Heart

# 1 836
  • София

Не смея да кажа. Колкото пъти го препоръчам, ми трият постовете. Joy

# 1 837
  • София

Не се бях замисляла! Сигурно е заради реклама на фармацевтични продукти... Wink

# 1 838
Стига сте сменяли аватарите! Разногледа станах!  Triumph Имам силна визуална памет, а както сте тръгнали, скоро ще почна да ви питам: "А ти коя беше?" Joy

Любимата модераторка сега е заета със седмокласни неволи! Kissing HeartМоже и да пропусне, ама не е сигурно! Joy

# 1 839
Бубето е пич.
Скрит текст:
Друг е по почистването.

# 1 840
Аз не съм популярна сред пишещите, но съм редовна в четенето (четене с разбиране) Laughing

И сега, когато премина малко еуфорията от първо класиране, ще се вмъкна с мнението си, че Дидева
е Класика с аватари и никнейми!
Моника Чипровска – уникално попадение!
Да не говорим за неоценимата помощ по съществените въпроси .

Сърдечно Благодаря Госпожо!

# 1 841
  • София
А миналата година ни стряскаше с други аватари Дидева Joy
А относно онзи фармацевтичен продукт, щом още го помним как се казва, можем и без него Joy
...
И аз се подвизавах с един 10-12 годишен подскачащ аватар (от времето когато децата бяха бебета) - една зъбата акула, едва намерих как да я махна Joy

# 1 842
  • София
Няма идеално училище, има подходящо за всяко дете, а и родител. За такива като мен, дето им хрумва да минават през дупките на оградите, примерно АК не е подходящ. Не мога да преглътна толкова стриктни правила. Аз съм чувствителна към доносничеството, романтизирам приятелството, изповядвам вярването, че винаги има начин, не обичам принудата, даже и големи домашни не намирам за смислени. Обичам индивидуалния подход, самодисциплината, свободата. Сам да се караш да правиш нещо. Не ми допадна изобщо и това, което съм чувала за директорката на НЕГ и да, може да са маловажни неща, но не исках сина ми да учи там. СМГ много ми харесва, основно заради децата там, но беше непостижима цел. Синът ми няма никакъв интерес към френски или испански, екзотики като японски, нито пък към руски. 1АЕГ, с нейния "купонджийски" дух беше резервният вариант и това, в най- добрия смисъл на думата. Сигурна бях, че там може също да има страхотни 5 години. Та, избирайте според възможностите и повика на сърцето.

# 1 843
Ама вие не спите! От емоциите около резултатите, изостанах с работата, прибрах се в 22.00 часа, починах и тепърва почнах багажа за морето. В 5 часа сутринта тръгваме. Леле, кога си правех сметка януари ще успеем ли със записване или подаване на заявление, кога записването е факт и се готвим за път.
Русалке, невероятна си!
За аватарите. Предишния един бял, добър!!! А аз си викам на това вино и билки дето употребих, нещо тематично ми трябва.

# 1 844
  • Варна
Някой на варненско море няма ли да идва Simple Smile))
Лягам рано,  ставам рано и ми е много забавно , докато ви чета вечерните смешки Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт