10.07 - 16.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Първо класиране

• 131 378
  • 2 335
  •   1
Отговори
# 1 845
  • Бургас
Аз отдавна искам да напиша едно голямо  Sparkling HeartБЛАГОДАРЯ Sparkling Heart !
За всичко.

# 1 846
  • София
Нашия статус се смени на Записан около час след като подадохме..
Предните желания ни бяха с по 40т разлика няма какво да пилим купона, детето хареса училището, да видим и наесен как ще е..
ходихме 3 пъти - един път да питаме какви документи ще искат, че трябваше да си изтеглим иригиналното свидетелство от НМУ, един път да им искаме бележка, че сме приети, за да я занесем в НМУ да ни върнат документа (трябвало да знаят къде отива), и един път да се запишем.
Запомниха ни определено..

# 1 847
  • Sofia
Някой на варненско море няма ли да идва Simple Smile))
Лягам рано,  ставам рано и ми е много забавно , докато ви чета вечерните смешки Simple Smile)

Ма много рано ходи наповънка това черничкото Confounded
Rady, много хубаво да си прекарате, да си починете, въобщееее, всичко на MAX!!! Kissing Smiling Eyes

Ох, Русалче, тъкмо се бях самоуспокоила малко за Узунова (четох положителни неща) и без д.т., но дето вика моят син "каквито сме каръци", да не се насадим баш на някои, дето ще ни пилят нервите. Поне пък в това дано имаме късмет Weary

Последна редакция: сб, 13 юли 2019, 07:25 от aniK

# 1 848
  • София
Добро утро! Пия кафе с приятелка, която незнае какво да прави- детето и е прието във Второ АЕГ София на 2-ро желание. Първото му желание е със същите езици, но в Първа АЕГ. Делят го 7 точки по изнесената статистика за минимален бал по паралелки. Живее на приблизително еднакво разстояние и от двете училища. Момчето и е щастлив, че е приет искания от него втори език и му е все едно къде ще пътува, а майката се тръшка да запише ли детето или да подаде за второ класиране. Въпросът и е кое училище е по- добро и моли за вашите съвети? Ще се радвам ако и помогнем да вземе правилното решение.

# 1 849
  • София
Добро утро! Ние сега стягаме багажа и тръгваме за Бургас да приберем щерката и нейна приятелка, но май ще прибираме и набора и племенника.😉 На племенника  не му се седи повече при баба, а и нашият може да реши, че сам няма да седи. Само се чудя как ще съберем в колата и телевизора за плейстейшъна, а ние тръгваме и с куч?! Това ще ми е гледането на морето, предпочитам планината. Макар че много ми се ходи до Историческия парк.
Вече сме/е със статус "заявил участие". Чакаме 18- и.
Момичета, много ми е уютно и приятно с вас. Благодаря на всички ви за невероятната атмосфера и подкрепа! Ще ви чета!

# 1 850
  • Разпиляна във въображението
Ха, и ние сме в Бургас да прибираме щерка Simple Smile

Сагата ни ще приключи другата седмица. Интересно колко нерви изхабихме, а накрая лично аз имам чувството, че всичко свърши бързо.

# 1 851
  • София
АниК, Д.Т не предава на 8 клас, тя май готви нагоре по класовете за ДСД. А и всъщност знае и може, работи в час по думите на децата, оплакванията от нея са от друго естество, което, разбира се, не ги прави незначителни. Докато срещу двете други дами, от НЕГ и 73-то, оплакванията са от нищоправене в час и изоставане като темпо спрямо другите паралелки.

# 1 852
Ех, тоз Бургас Simple Smile
Малкото е там, чака батко си с негърпение в понеделник и той да отиде. Само да се върне от Черна Гора в неделя Simple Smile

А статусът му си стои "незаписан", надявам се да ги въввеждат наведнъж по някое време...

# 1 853
  • Sofia

Да да, аз проследих в следващите класове преподавателите, за да я открия. Четох за учителките в другите две гимназии, но за нея ще трябва да поровя повече. Спирам да мрънкосвам в тази тема Grin Много ти благодаря за споделената информация Revolving Hearts

Вземете спретнете наборска среща в Бургас Nature Sun With Face

Хора, аз а вчера половин час не можах да се сетя на кои дати бяха НВО, защото ми трябваше за друго нещо. Направо бяло петно Scream

# 1 854
Здравейте, къде мога да видя прогнозни балове за второ класиране 2019 г.? На първо класиране сме в 32-ро АЕ+ИЕ с бал 379.5 - момче. Преди това желанията са 133 АЕ+РЕ, 9 ФЕГ ФЕ+АЕ и ФЕ + ИЕ и двете АГ. За Първа и втора АГ няма шанс според мен, но за 133-то АЕ+РЕ мин. бал за 2018 г. е 375, а за 9 ФЕГ ФЕ+ИЕ е 380.5. Ако някой може да направи прогноза как ще е тази година, ще съм благодарна! Подадохме вече за второ класиране, отразиха го в системата почти веднага.

# 1 855
  • Разпиляна във въображението
След 10 август отново ще сме в Бургас и на линия за срещи.

# 1 856
Момичета, синът ми е приет в IV ЕГ Варна с испански, английски, БЕЛ и география и е изключително щастлив, ние също и съответно в понеделник ще го запишем. Въпросът ми към вече записалите се е искат ли това Удостоверение за преместване? В сайта на гимназията на едно място го видях описано, но пък в началната страница не е посочено.

# 1 857
Такава картинка какво усещане първоначално създава? Simple Smile
Скрит текст:
За старо, прекрасно училище, в ръцете на необичащ го стопанин.
Смесено. Сградата на Немската винаги е вдъхвала респект. Аз специално недоумявам защо се държи на зеленото - но за нея този цвят е  знаков. Представям си къдравата козирка колко уют би давала на едно усмихнато в жълто училище. Но...
А иначе всеки вижда каквото поиска. Обяснявам на приятелка "драмите ни" с избора на училище и заключавам, че най-удобна за нас би била Първа немска гимназия. След мълчание пояснявам - на "Самуил" и "Позитано", срещу Про-маркета..., а тя: "сетих се - едно червено" Simple Smile ! Не споря - за нея явно е червено.

# 1 858
нег преди години май беше тъмно червена, а после избледня до розова или беше боядисана в розово

# 1 859
  • София
Е, Шарлот, жената го помни от някога, беше керемиденочервено Simple Smile
Скрит текст:
И в моите спомени ученически си е  такова, макар десетина години поред да влизах в зелено в ролята си на родител. Негрижовният му стопанин май ще се пенсионира тази или идната година, така че дано нещата в този аспект се подобрят.

Бубанка, избягал ми е явно моментът с розово..

Общи условия

Активация на акаунт