10.07 - 16.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Първо класиране

• 131 400
  • 2 335
  •   1
Отговори
# 2 025
  • На топло в неговото сърце.
Не бъди лоша! Joy

# 2 026
                  Явно неуместна шегичка! Сори! Yum

# 2 027
Някой да е проверял днес сайта за промяна в статуса? При мен от 30 мин изобщо не се отваря.
При мен пише:
Цитат
Възникна грешка. Моля, опитайте по-късно.
Да, сега пак опитах, излиза същото съобщение. Да бъдем позитивни, явно се работи Simple Smile Продължавам да дебна.

# 2 028
                         А какво се работи? Записванията и заявките се променяха след минути,най-много час.Ако има такива ,които работят ми е интересно кои са?

# 2 029
Записванията се променят, когато се подадат от учището. Явно навсякъде е по различно време, защото стои Незаписан вече 2 дни..
Та сега за всяко дете трябва да се обнови статуса... Та работи се Simple Smile

# 2 030
Много ще ми е приятно да изчакам и второ класиране с вас. Във ФЕГ дали държат да водя детето за подаване на заявление?

# 2 031
Много ще ми е приятно да изчакам и второ класиране с вас. Във ФЕГ дали държат да водя детето за подаване на заявление?

не, моето проспа разходката ми до там

вече се влиза в сайта, но статусът все още е без промяна /незаписал се/

# 2 032
  • София

не, моето проспа разходката ми до там

вече се влиза в сайта, но статусът все още е без промяна /незаписал се/
Понеделник ще се обнови вероятно
При нас още петък вечерта

# 2 033
И ние ще се записваме във вторник. Не ми разрешиха да я запиша сама, пък тя се прибира утре в късния следобед. Исках още в петък да приключа всичко, но не стана...не можело без детето.
Иначе вече си имали някаква група на бъдещия клас, който явно ще е много момичешки .

Здравейте,
От училището ли не са Ви разрешили да я запишете сама? Тоест, детето трябва да е с Вас?
Във всички училища ли е така? Има ли опция да запиша детето без то да присъства?
Ще участваме на 2ро класиране в София.

# 2 034
Дъщерята на Мистрал, при вас какво е отразено - записване или участие във второ класиране?

# 2 035
И при нас "незаписал се". В петък към 16ч подадох за 2ро класиране. Компютри нямаше наоколо. Иначе питах дамите какъв статус трябва да стане в системата и кога - не знаеха въобще, че нещо ще се променя. Но получих малко листче с вх. номер и печат.

# 2 036
  • София
При мен е "заявил участие". Статусът се промени в късният петъчен следобяд.

# 2 037
Нас пък ни записа роднина и то без детето, че сме извън града.

# 2 038
  • Варна
Явно във всяко училище е различно. Аз може би сбърках като казах, че се прибира в понеделник. Ако ги бях излъгала, сигурно щяха да я запишат.

# 2 039
В петък записахме вече гимназиста  Mr. Green В профила му се появи "записан" и драмата по приема слава Богу приключи!
Успех на всички за второ класиране! Hug

Общи условия

Активация на акаунт