Барселона - Тема 10

• 53 437
  • 812
  •   1
Отговори
# 675
  • EU
След колко време ти се изпраща QR кода на имейла от здравната им служба? Летя в събота, попълних въпросника, като само номер на мястото  в самолета ми остана.

# 676
  • Cyprus, Пловдив
Didito,
И аз летя в събота Simple Smile днес си оправих мястото и попълних, почти веднага ми изпратиха qr кода.
Успя ли да го попълниш, след като нямаш още място?

# 677
След колко време ти се изпраща QR кода на имейла от здравната им служба? Летя в събота, попълних въпросника, като само номер на мястото  в самолета ми остана.

Ще се видим в самолета Wink

# 678
  • EU
48 часа преди полета можеш да си попълниш всичко,  като ти се запазва, но ако не си написал мястото в самолета,  ми изписа, че като го въведа да си генерирам нов код. Ще изчакам, що пристига веднага.
Радвам се,  че ще сме в един самолет три от групата 😀 Ще се оглеждам!

# 679
  • Пловдив
Момичета, на екскурзия или по работа отивате? Че нали червена зона и т.н е Барселона...?
С ваксини ли сте?

# 680
Току-що направих чек-ина, но никакви декларации не съм попълвала 😬.

Ние патуваме на почивка. Големите сме с ваксини, децата не ( на 4 и 7г).

А нас ще ни видите и ще ни чуете в самолета. 🤦‍♀️
На едно пътуване с голямата ми дъщеря. Тя на 2г. Като и закопчах колана започна да вика:
Suelta meee!!! Este  cinturon es una locura!
Целия самолет се смя.. аз потънах от срам.

# 681
  • Milano
Тя колан в столчето в колата не слага ли, че реагира така?

# 682
Тя колан в столчето в колата не слага ли, че реагира така?

Нямам представа защо реши да прави цирк точно в самолета Simple Smile

# 683
  • EU
За влизане в Испания трябва да се попълни формуляр на здравните им власти в този сайт https://spth.gob.es/ От там веднага ти се връща QR код с информацията,  която си попълнил - имена, номер документ,  място в самолета, къде ще отседнеш, от къде си... Разбрах,  че на няколко места го проверяват.
Аз ще съм за 2 седмици на обучение. С ваксина съм и се радвам,  че все още България е в зелената зона, иначе и ПСР трябва да се прави.

# 684
  • Mediterraneo
Мисте, цяла Испания е червена зона, не само Барселона.

Последна редакция: сб, 07 авг 2021, 01:44 от Тарталета

# 685
Здравейте , все още ли се иска ПСР на ваксинирани при влизане в България?

# 686
В момента Испания е червена зона- трябва един PCR направен преди полета до 72 часа и един след пристигане до 24 часа от влизането, за да отпадне карантината.

# 687
Да,изисква се сертификат +ПСР тест.

# 688
В момента Испания е червена зона- трябва един PCR направен преди полета до 72 часа и един след пристигане до 24 часа от влизането, за да отпадне карантината.

Знам ,че Испания е в червена зона , затова и питам. Да разбирамли ,че преди полета за България трябва да направя ПСР в Барселона и един след кацане в България? Нещо не разбирам защо за 4 дневен престой трябва да направя два ПСР теста? И къде е смисъла в тези ваксини....

# 689
Ако идваш от Бсн с направен ПСР ,не трябва ПСР в БГ. Ако нямаш донесен от Исп, те слагат под карантина и имаш 24ч да си направиш ПСР, за да те освободят от карантината.

Общи условия

Активация на акаунт