С какво ви дразнят свекървите? - 112

• 34 654
  • 713
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Ще расте, наглостта, щом авторката я е страх и от сянката ѝ. Вместо да си отстои достойнството, тя ще трие........

# 361
  • Варна
И ще оставиш ли ключа?

# 362
    [/url]
    Ще расте, наглостта, щом авторката я е страх и от сянката ѝ. Вместо да си отстои достойнството, тя ще трие........
    [/quote

И как реши, че я е страх? И какво общо има тук достойнството й?  Може да трие по хиляди нейни си причини. И достойнството й не е накърнено, а има опит за навлизане в лично пространство.

# 363
    Ами, страх, притеснение е... да каже "Не!". Че току виж не я харесали или се разсърдили... Защо е проблем да заяви "Имаме други планове, не е удобно!"?

# 364
    извинявай, но ако СЕГА не сложиш СПИРАЧКА, ВИНАГИ ще е така!

Обади се на БРАТ СИ, и му кажи, че не е удобно да остават да спят У ВАС, докато ВАС ви няма.
    Кажи му, че гу предупреждаваш по-отрано, за да си намерят вариант за нощувка - airbnb, или каквото и да е било друго.

Не се съгласявай сега. Защото то по-лесно няма да стане, само по-трудно става. Колкото по-рано поставиш въпросите по правилния начин, толкова по-лесно се приема.

# 365
    АбсурТ почти винаги съм съгласна с теб, ама тук грешиш. Страх нямам и както съм казвала по назад най ме е яд че се качва на главата на свекървата и използва болестта и за да я манипулира. Ще трия защотото сестрата на свекърата използва форума също и не искам да създавам дразги.
    Казах и че няма да и оставям ключ, споко. Плановете са ми по важни от който и да е, ще излизаме няколко семейства, може би и свекърите ще дойдат защото и те са приятели. И след като веднъж съм казала че имам планове няма какво да се обяснявам. Съботните ги развалихме заради свекървата, защото децата ми нямат нужда от 'наглеждане' те си играят във водата, ама аз сама умирамнот скука. Пък не мога да ги зарежа в малкия и да отида сама в големия басейн.

П.П. не е мой брат.  Той обаче и ходи по гайдата и ако каже, че иска нещо трябва да го получи иначе почва да реве и истерясва. Те живеят близо (30км) и зора не им е че няма къде да спят, а искат да ни убедят да не излизаме. Плюс че ще се приберем вечерта, ама ще е късно и уж затова искат да останат вкъщи, да можело в Неделя да излезем с тях.

Последна редакция: пт, 26 юли 2019, 01:04 от Kaya

# 366
    • Варна
    Леле, а като се роди хлапето какво ли ще бъде?!

# 367
    • Canada
    Тая май не чува често думичката 'не'.

# 368
    Аз пък пропуснах.
    Преди време имаше потребителка, която се оплакваше от натрисане от брат на.мъжа.

# 369
    Хайче второто е на път, едно имат. Аз обаче снощи забелязах какво съм написала. Казала съм че е бременна ама ей така, без да кажа защо го намесвам.... Както и да е ✌

# 370
    темата е с много готин номер. напомня веднага къде може да търсите помощ или ако си помогнете сами къде ще ви обадят

аз много се дразних на свекито за някои неща, но минаха години, живеем отделно, жената много остаря и сега не ме дразни ами ме е грижа за нея и ми е мъчно като гледам как остарява.
    колкото и да сме се дразнили никога не съм отделяла децата от баба им и дядо им и роднини. те имат нужда да знаят че имат много хора на света, които ги обичат, за да се чувстват сигурни

a и моята майка не е малък инат. добре че и тя е далече като свекито. и за нея ми е мъчно.

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 17:11 от bella_ciao

# 371
    Много заспала темата, сигурно заради отпускарския сезон-всички свекърви с цветни капели се пекат топлес на плажа и пийват мохито Grin

Моята най-накрая вчера ми звъняла цели два пъти, но и двата пъти не съм видяла, не нося телефона из всяка стая с мен. По-добре, че не се осъществи разговор,щото не знам какво щях да изтърся Grin особено, както от месец и два дни  не съм се наспала добре.

Иначе свека казала на мъжа ми "еее, да грозно се получи, че не честитих бебето на жена ти, ама много съм натоварена, имам много лични проблеми, нямам никакво време" Wink  иначе тия лични порблеми, не й развалят настроението за ресторанти и селфита Stuck Out Tongue Winking Eye

# 372
    • София
    Много заспала темата, сигурно заради отпускарския сезон-всички свекърви с цветни капели се пекат топлес на плажа и пийват мохито Grin

Моята най-накрая вчера ми звъняла цели два пъти, но и двата пъти не съм видяла, не нося телефона из всяка стая с мен. По-добре, че не се осъществи разговор,щото не знам какво щях да изтърся Grin особено, както от месец и два дни  не съм се наспала добре.

Иначе свека казала на мъжа ми "еее, да грозно се получи, че не честитих бебето на жена ти, ама много съм натоварена, имам много лични проблеми, нямам никакво време" Wink  иначе тия лични порблеми, не й развалят настроението за ресторанти и селфита Stuck Out Tongue Winking Eye

Дали е по-добре? Satisfied Сега сигурно разправя на ляво и на дясно че нарочно не й вдигаш щот си зла снаха SatisfiedSatisfiedSatisfied То твоето бебе не стана ли на месец, че и повече вече? Аз на твое място не бих й вдигнала дори да видя, че ми звъни. Щом повече от месец и е през.... от факта, че има внуче на бял свят, и толкова демонстративно се прави на незаинтересована, нейна воля - значи няма смисъл от комуникация изобщо.

# 373
    • при късмета
    Катето, малко в повече идват критиките ти към свекървата. Или поне това, за което се опитваш да ѝ държиш сметка. Права си като цяло да те дразни, но пък да държиш да определяш какво ѝ пречи на селфитата, е същото което тя прави. Да, тя не определя кое ти е важно на теб и не се съобразява, но и ти правиш същото. Няма как да ѝ знаеш личните проблеми и няма как те да пречат нито на ресторанти, нито на селфита. Преекспонирано идва

# 374
    • София
    Катето, малко в повече идват критиките ти към свекървата. Или поне това, за което се опитваш да ѝ държиш сметка. Права си като цяло да те дразни, но пък да държиш да определяш какво ѝ пречи на селфитата, е същото което тя прави. Да, тя не определя кое ти е важно на теб и не се съобразява, но и ти правиш същото. Няма как да ѝ знаеш личните проблеми и няма как те да пречат нито на ресторанти, нито на селфита. Преекспонирано идва
    Значи личните проблеми на свека не пречат на селфита и ресторанти, само сериозно възпрепятстват 1 двуминутен телефонен разговор SatisfiedSatisfiedSatisfied
    ма ко Дай пример за лични проблеми, които не позволяват минута - две за да звъннеш на снахата и да й честити, но пък имаш бол време за екскурзии и ресторанти.
    Понякога ставате смешни с водата от 2837284 кладенеца, само и само да се оправдае свекървата, че наистина няма 1 мин да взънне, вече повече от месец след раждането, а в същото време за хойкане и селфита намира време. Въпрос на приоритети, е не на време. Права е Катето да не доволства. Само не знам тази свекърва дава ли си сметка, че утре ден ще й се наложи да й укажат /с мъжа на Катето/ някаква помощ и ще бъде отсиверана понеже "са много заети и си имат техни проблеми".

Общи условия

Активация на акаунт