Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на хората за суеверията, свързани с подстригването по време на бременност?
Какви са мненията за подстригването преди раждането?
Какви са мненията за удрянето на корема и суеверията, свързани с него?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на хората за суеверията, свързани с подстригването по време на бременност?
Форумът разкрива различни мнения относно суеверията, свързани с подстригването по време на бременност. Някои участници твърдят, че не вярват в тези суеверия и се подстригват нормално, докато други споделят, че не са се подстригвали през цялата си бременност. Важно е да запомните, че всяка жена има право на своите вярвания и избори, което води до разнообразието от мнения във форума.
-
Какви са мненията за подстригването преди раждането?
-
Какви са мненията за удрянето на корема и суеверията, свързани с него?
Форумът разкрива различни мнения относно удрянето на корема и свързаните с това суеверия. Някои участници споделят забавни и необичайни суеверия, като например вярването, че удрянето на корема може да повлияе на бебето. Важно е да се отбележи, че това са представи, които варират в зависимост от личните убеждения и традиции на различните хора.
-
Какви са мненията за козметичните грижи по време на бременност?
-
Какви са мненията за избора на помпа за кърма?

Почти не остана!

Вчера така ми се зави свят... Всичко стана черно, ушите ми забучаха яката, толкова зле ми беше... Днес толкова ми е от паднало само гледам къде да си по легна и да не мръдна.... Но си гледам почти 5 годишната принцеса-бяс, която си иска нейното. И ми е много зор днес. 
Иначе ноктите на краката си ги режа с много зор и тежки въздишки